Το λέρις είναι σαν το Άδωνις?
Σύμφωνα με το http://www.kissonline.gr/news.php είναι οριστικό:
Τελικά ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας των KISS θα πραγματοποιηθεί στην Μαλακάσα και στο Terra Vibe.
Είναι σίγουρο ότι θα γίνει η συναυλία εκεί τελικά, και απλά αναμένουμε την ανακοίνωση της.
Απλά ο Gene Simmons… δεν κατάλαβε για τον χώρο διεξαγωγής και είπε Ολυμπιακό στάδιο, από άγνοια.
Και πυροτεχνηματα γιοκ…??
Θα κανει πυροκλανια τελικα ο Σιμονς.
Α ΟΚ να ξερω να παρω τα μετρα μου…Go KLASS …εεε KISS…!!!
παντως εγω πιστευω θα χει πανω απο 30000 κοσμο…θα πανε ολοι οι ροκαδες κ οι μεταλλαδες,
παιδια ειναι η πρωτη κ μαλλον η τελευταια φορα που θα δουμε kiss live στην ελλαδα
θα ειναι εμπιρεια ζωης για ολους…
KISSSSSSSSSSSSS!!!
ΦΕΤΟΣ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΝΤΡΟΚΑ!!!
LEPZ-WHITESNAKE
KISS-POISON…
WOW!!!
ROKK N ROLL!!!
Σίγουρα πάντως:
-
Για αυτούς που πάνε στην συναυλία χωρίς να ξέρουν πολλά για το συγκρότημα η Μαλακάσα θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε σχέση με το Καραϊσκάκη
-
Ο συνδυασμός απόσταση + εξετάσεις θα επηρεάσει αρκετούς
Ανακοινώθηκε επίσημα,τέλος.
Ο πιο θορυβώδης Βαλεντίνος στήνει τα StacΚ με τα ηχεία του στο Terra Vibe Park ! Σου βγάζει τη γλώσσα ( ίσαμε και 7 ίντσες … )…Φοράει περισσότερο make up από εσένα και σίγουρα θα μαλώνατε για τα ψηλοτάκουνα σας !!! Τα δικά του είναι Α-ΠΑΙ-ΧΤΑ !!! Κύριες και κύριoι με ένα ηχηρό αυθάδικο φιλί και πολύ αγάπη …Η Di Di Music ? Big Star Promotion KONTΡΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ υποδέχεται τους Κiss στην Αθήνα …Ιt’s official !!! THN KYΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΚΙSS ΘΑ MΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ TERRA VIBE PARK , γιορτάζοντας τριάντα πέντε χρόνια παγκόσμιας rock 'n roll κυριαρχίας! O θεός έδωσε στους άλλους την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ το Rock N Roll !!! H προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνιση τους στο Terra Vibe Park θα ξεκινήσει στα Ticket House, και www.ticketpro.gr στις 22 Φεβρουαρίου και οι τιμές τους θα είναι Pl1 ( Α και Β ) 75 euro, Pl2 65 euro (pitch A), Pl3 45 euro για τις πρώτες μέρες της προπώλησης ΕΩΣ ΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και50 euro στη συνέχεια
Το έχω πάρει χτές… και εάν ξεκαθαρίσει και κάτι ετοιμάζω και 950ε για MEET & GREET !
ΗΜ, ντάξ πάνω απο 6-7.000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ !!! Χαχαχαχαχα ! και δεν μπορεί να ακυρωθεί, διοτι και πάλι θα τα πληρώσουν !!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΕΤΣΙ !!! Τελικά poison ΔΕΝ νομίζω να έκατσε… σε όλη την ευρώπη ναι, ΕΛΛΑΔΑ μάλλον όχι, αλλά δεν πειράζ - ΣΟΦΙΑ is NEAR !!!
Απορρω γιατι αυτοπροβαλλεσαι τοσο πολυ…
ε που θα γινοτανε η συναυλια στο χοραφι του Λορη σιγα μην πληρονε λεφτα να νικιασει χορο
Μήπως να την κάνουμε για Βουλγαρία?
he big news was finally confirmed today - Kiss, Metallica and Bon Jovi shall play live in Sofia, Bulgaria this summer! To put it short:
KISS - May 16 - Academic Stadium, Sofia - 7 p.m.
METALLICA - July 25 - Vassil Levski Stadium, Sofia - 9 p.m.
BON JOVI - t.b.a.
Kiss:
on sale on Feb. 15:
-
20 / 25 / 30 Euro
Metallica:
on sale on Feb. 16:- 15 / 20 / 25 / 30 Euro - scheme
Bon Jovi’s show in Sofia shall be announced soon…
Το site είναι το εξής:
Αυτα ειναι!!! Επιτελους ακομα ενα ονειρο θα γινει πραγματικοτητα!Kiss alive…και το εισιτηριο οχι τοσο τραγικο!Ωραια πραγματα!Το μονο τραγικο ειναι το μερος βεβαια,λογω μετακινησεων κυριως αλλα και λογω της υποψιας οτι το σοου ισως κουτσουρευτει για οικολογικους και καλα λογους.
Οποτε η κολλεξιον ανοιξη-καλοκαιρι 2008 εχει(για την παρτη μου τουλαχιστον)Kiss,Def Leppard,Bon Jovi,Whitesnake και ισως Mark Knopfler.Προσωπικα δε γκρινιαζω αλλο(περαν του οτι θα χασω Blue Oyster Cult).
Περι Βουλγαριας τι να σχολιασεις…μπραβο τους,οταν ξερεις οτι ο καπιταλισμος και το κεφαλαιο σαν χωρα δεν ειναι το φορτε σου,το ριχνεις στη βαρια βιομηχανια του πολιτισμου.Αυτο κανουν και πρεπει να παρουμε μαθηματα απ αυτους.
Αυτά είναι! Δε μου λέτε, ξέρετε πως θα είναι η κατανομή των θέσεων; Να ξέρουμε πόσα θα σκάσουμε για να δούμε κάτι τις της προκοπής, χεχε!
γιατι η βουλγαρια εχει τοσο φθηνα εισητηρια???
Επιδή οι Βούλγαροι promoters έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Ψήνομα άγρια για Bon Jovi!
Eεε και κοινο περισσοτερο…!
δηλαδη με πληθυσμο γυρω στα 7,5 εκατομυρια
μαζευει τον διπλασιο κοσμο απο εμας που μαστε καμια 11αρα (μαζι με μεταναστες) ???
μπραβο μας!!
Αυτα ειναι τα χαλια μας… Και οι διοργανωσεις πολλες φορες μπαζουν απο παντου αλλα και 'μεις λαος του σκυλαδικου ειμαστε.