KISS in Athens 18/5/2008

Ρε θα έπρεπε να ντρεπόμαστε λιγο…
Έρχεται ένα από τα συγκροτήματα που κάνει από τα καλύτερα shows και που δεν νομίζω να περίμενε κανείς να έρθει ποτέ στην Ελλάδα.Και ΄καθόμαστε και μιζεριάζουμε για την μέρα,την μέρος ,τα λεφτά.
Δεν είναι δυνατόν να είχαμε και επιλογή στην ημερομηνία.Αυτή είχαν ,αυτήν θα παίρναμε.
Και εγώ θα ήθελα να είναι στο ΟΑΚΑ ή στο Καραισκάκη αλλά φαντάζομαι δεν ήταν εφικτό ή ήθελα πολλά λεφτά που δεν θα βγαίναν.
Και όσον αφορά τα λεφτά ,την ξέρουμε την πραγματικότητα μας εδώ στην ελλάδα σε αυτά τα πράγματα.Και πάλι εγώ δεν περίμενα να είναι 45 γιούρα το φθηνό,πιο πού περίμενα.Όσο για τη Βουλγαρία , αν σκεφτείται ποιός είναι εκεί ο βασικός κατώτατος μισθός, ότι είναι χώρα που τα τελευταία χρόνια γίονονται μεγάλες συναυλίες (ενώ στην Ελλάδα έχουμε και ένα πιο παλιό παρελθόν) αλλά και ότι δεν γίνεται αυτό που γίνεται εδώ στην Ελλάδα με τα ελληνάδικα και τους 15.000 τραγουδιστές και τα 25.000 μαγαζιά.Τότε είναι λογικό ότι έχουν μεγάλη προσέλευση και πιο φθηνό εισιτήριο.
Επίσης εκεί πέρα καταλαβαίνουν ακόμα και αυτοί πο δεν ακούν το είδος αυτό της μουσικής, ότι πρόκειται για ένα show που αξίζει και που σίγουρα θα τους συνεπάρει και θα το θυμούνται.
Και μην ακούω ότι είναι πολλά τα 45, γιατί όλοι(έστω οι πιο πολύ) που το σάββατο θα πάν μποζούκια ή ελληνάδικο έιναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χαλάσουν τα ίδια αν όχι και πιο πολλά.Και όσες φορές να πας εκεί το ίδιο θα είναι. Αλλά μια τέτοια συναυλία-show σίγουρα δεν θα τη ξεχάσουν ακόμα και οι μη-ροκάδες.

Και όσον αφορά τις εξετάσεις που λένε κάποιοι νεότεροι.Αν δεν είναι πανελλήνιες και είναι ενδοσχολικές…εεε τι να πώ…Αφού δεν μετράνε καθόλου, δεν θα πάθουν και τίποτα να χάσουν το απόγευμα-βρλαδυ της Κυριακής μην τυχίν και δεν διαβάσουν λίγο παραπάνω αγγλικά ή θρησκευτικά.Στην τελική μη βγουν το Σάββατο βράδυ και να τραβήξουν ολονυχτία διάβασμα.

Όλο παράπονα έχουμε πια…Ενώ WE WANTED THE BEST. AND WE GOT THE BEST. THE HOTTEST BAND IN THE WORLD

Y.Γ. Σόρρυ αν φαίνομαι λίγο εριστικός αλλά δεν έχω καμία κακιά πρόθεση,κάποιες σκέψεις απλώς…

KonManwe ζεις στην ελλαδα
με ενα ιστορικο του δεν παιρνεις αυτο που πληρωνεις
του τεστιν
θα δωσουμε 45 ευρω + βενζινες,μασα,μπιρες κλπ + την ταλαιπωρια και το οτι θα γυρισουμε ξημερωματα δευτερας και θα δουλευουμε το πρωι
η απορια μου ειναι:
θα αξιζει ή θα τους δουμε μοναχα μια ωρα και μηδαμινα σκηνικα, καθοτι στο τεραβαιμπ δεν παιζει fireshow?
ο ηχος θα ναι καλος οπως αρμοζει σε μια τεραστιων διαστασεων επαγγελματικη μπαντα ή θα ναι ο ηχος που χει και μια μπαντα με 300 οπαδους?

καπως ετσι το βλεπω

Ναι φιλε μου.
Υπαρχει και μια λεξη που λεγεται αξιοπρεπεια.Δηλαδη επειδη ειναι οι KISS θα μας πιασουν το γκωλο?
Ημαρτον ε.
Αν εσυ γουσταρεις να σκας οσα να’ναι για να δεις μια μπαντα που θα μπορουσες να τη δεις με λιγοτερα τοτε καλα να περασεις.
Καποια πραγματα ειναι πολυ πανω απο οποιαδηποτε μπαντα (για εμενα μιλαω) :wink:

πλακα πλακα ομως οσοι ειναι απο θεσ/νικη θα του ερθει πολυ λιγοτερο να πανε βουλγαρια να τους δουν…με 30 εχεις εισητιριο(και απ οτι νομιζω και τα λεωφορεια για βουλγαρια ειναι πολυ φθηνα…)…ενω με τη ντιντι 30 θες μονο για το λεωφορειο…

Εγώ παίδες αν δεν βεβαιωθεί από την ντιντι ότι θα χρησιμοποιηθεί όλος ο εξοπλισμός τους πάω Σόφια.

Μια μικρή παρατήρηση και τα υπόλοιπα το βράδυ: Οι Maiden είναι πιο ακριβοί και πιο ακριβοί ήταν και οι Metallica πέρυσι…

Tα Sound check passes=350 euro
Meet and Greet passes=875 euro
Sound Check+Meet and Greet pass=1.050 euro

Xα,χα, θα παρουν πολλα λεφτα στον ταφο τους!

+11111

Eγω παλι δε θα παω καθολου απλα.

As μην έχω εξετάσεις τη Δευτέρα για να μπορέσω να έρθω!:frowning:

τι είναι αυτά ρε,ρε ουστ ρε

Κανά σέτλιστ παίζει?

Δηλαδή ειλικρινά τώρα.Περιμένατε να είναι πιο φθηνά;
Εδώ αλλά και άλλα έχουν 30-35 γιούρα.Οι KISS εγώ περίμενα παραπάνω.Το να συγκρίνουμε με τις τιμές στο εξωτερικό δεν έχει νόημα αφού έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα και δεν θα αλλάξουν.

Και όσον αφορά τον εξοπλισμό δεν ξέρω.Αλλά φωτιές δεν υπάρχει πρόβλημα,διότι αν θυμάστε στον Roger Waters μια χαρά είχε φωτιές.Το πρόβλημα είναι με πυροτεχνήματα και τέτοια (βλ. Γιάννα…).Και οι Metallica θέλαν αλλά λόγω περιοχής δεν γινόταν.Όσον αφορά τον ήχο, φαντάζομαι οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες τόσα χρόνια,δεν νομίζω να μην είναι αντάξιος.

Και μετά λέμε γιατί δεν έρχονται μεγάλα ονόματα.Άμα το σκέφτονται να πάνε ακόμα και αυτοί που ακούνε αυτο το είδος μουσικής, τότε πως να έρθουν;
Και με λίγη οικονομία,να μη βγεί κάποιος 1-2 σάββατα και να κρατήσει και από αλλού λεφτά,μια χαρά βγαίνουν και οι βενζίνες και τα μεταφορικά και φαγητο-ποτά(εφόσον είναι απαραίτητα).Γιατί εγώ πως θα τα βγάλω νομίζετε;

Έγραψες! =D>

Έχω χάσει άπειρες συναυλίες που ήθελα πολύ να δω, λόγω της Μαλακάσας. Αν δεν έχεις δίπλωμα ή αυτοκίνητο στην παρέα, αρχίζεις να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά μήπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είχε λιγότερη ταλαιπωρία και περισσότερη ποιότητα…

Μια και το ανέφερες και από περιέργεια, από που μπορεί κανείς συνήθως να πάρει backstage pass κλπ;
Φαντάζομαι ότι δεν θα παίζει η ίδια διαδικασία σε όλα τα συγκροτήματα, αλλά επειδή ανέφερες τιμές μ’ έβαλες σε σκέψεις :smiley: (Όχι ότι θα πάρω… έτσι, να 'χουμε το νου μας γενικά)

Τα πακέτα αυτά έίναι απο το Kiss Army.Πρέπει να είσαι μέλος.Δεν ξέρω αν δίνονται από αλλού.
Συμφωνώ ότι η θέση που είναι το Terravibe δεν είναι και η καλύτερη αλλά και λεωφορεία υπάρχουν και τρένο πάει και όλο και κάποιος γνωστός με αμάξι θα βρεθεί να πηγαίνει.
Τα λεωφορεία είναι λίγο ταλαιπωρία στο γυρισμό ( τα τράβηξα στους Metallica) αλλά δεν είναι δικαιολογία για να μην πάει κάποιος.

Δηλαδη η μπαντα περα απο τη μουσικη της σου πουλαει καποια λεπτα μαζι της αν καταλαβα καλα?
Αυτο που κανουν οι περισσοτερες μπαντες δωρεαν και με μεγαλη χαρα αυτοι ζητανε φραγκα?
Δωστε τα ρε κοροιδα :wink:

http://www.kissontour.com/index.php?module=tour :wink:

To θεμα δεν ειναι οτι απλα ζητανε φραγκα αλλα ζητανε υπερβολικα/αισχρα πολλα. Εγω θα ελεγα καθε συγκροτημα που κανει κατι τετοιο να το κανει βαζοντας ενα χρηματικο κοστος αλλα μικρο με την λογικη να μην γινει τις πουτανας καθοτι θα πανε ολοι αφου θα ειναι τσαμπα αλλα να πανε μερικοι φανς του συγκροτηματος.

Σημειωση: αυτα τα passes δεν σου δινουν προσβαση στην συναυλια, πρεπει να εχεις και κανονικο εισητηριο για να τα παρεις και να δεις την συναυλια…:?

ωραια ηρθε και η ανακοινωση και ησυχασαμε…:stuck_out_tongue:

νταξει οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπιμενες αλλα αυτοι ειναι οι νομοι του εμποριου και οφειλουμε να τους αποδεχτουμε…
οποιος δεν γουσταρει απλα δεν πηγαινει… δεν ειναι κανενος υποχρεωση να πηγαινει στα λαιβ…
οι εταιριες δεν κανουν λαιβ για την ψυχη της μανας τους…

κατα τα αλλα επειδη αλλιως ο καθενας κρινει τα χρηματα και τις τιμες, εγω θα παω και μαλιστα θα παρω εισιτηριο για μπροστα… απλα το μοναδικο πραγμα που με προβληματιζει αφορα τα πυροτεχνηματα στη μαλακασα… και για αυτο θα τους παρω τους didiδες τηλεφωνο για να ρωτησω ωστε να μην κοροιδευομαστε…

[SIZE=“4”]i want the best, i’ll get the best!![/SIZE]

Πραγματικη παρακληση,οποιος εχει-θα εχει καποια εγκυρη πληροφορηση για το αν προκειται για το πληρες σοου ή για greek version show ας ενημερωσει γιατι βλεπω οτι πολυς κοσμος το σκεφτεται αυτο ως λογο(βασικο ή μη) για το αν παει ή οχι.
Κανονικα θα πρεπε βεβαια η εταιρεια να βγει και να κανει καποια ανακοινωση,λογω του βεβαρυμμενου παρελθοντος τους αλλα…