KISS in Athens 18/5/2008

Παιδια αν ξερει καποιος απο καλη πηγη να μας πει αν θα εχει ολο το σοου (πυροτεχνηματα κλπ.) γιατι μονο αυτο μου μενει να μαθω για να παω να τσιμπισω το ticket…

Επειδη τωρα ειδα τα παραπανω ποστ και βλεπω οτι εχουν το ιδιο ερωτημα με εμενα εχω να πω οποιος μαθει κατι ας το πει αμεσως…Heatseeker αν παρεις τηλεφωνο ενημερωση αμεσως…

επιτελους!!!:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Μα δεν νομίζω ότι έχει κανείς αντίρρηση πάνω σ’ αυτό. Οι εταιρείες είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά τους - “εταιρείες”. Ωστόσο υπάρχουν κάποια λεπτά όρια ανάμεσα στο κέρδος και στην αισχροκέρδεια, και δεν μιλάω μόνο για τους Kiss αυτή τη στιγμή. Και στο thread για τις φήμες του καλοκαιριού αναφέρθηκαν κάποια φεστιβάλ σε γειτονικές χώρες και οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλότερες, ενώ τα συγκροτήματα περισσότερα και “καλύτερα” από τα εγχώρια φεστιβάλ. Τέλος πάντων, βγαίνω και εκτός θέματος.

Όσο για το backstage pass, τσιμπάει τρελά, δε λέω, αλλά μιλάμε για ένα συγκρότημα που ξέρει να εμπορεύεται τον εαυτό του, σωστά; :stuck_out_tongue: Action figures, παιχνίδια σε κονσόλες και δε συμμαζεύεται, λέτε να μην χρέωναν τα πάσα;

• To setlist

Όντως αν κάποιος έχει ενημέρωσει να μας πεί για το θέμα πυροτεχνημάτων και φωτιών (για τις οποίες δεν υπάρχει πρόβλημα ,βλ.Roger Waters).
Τα πυροτεχνήματα αν είναι αυτά που γίνονται πα΄νω στη σκηνή δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Και μία σκέψη.Αφού είναι μέρος της περιοδείας που κάνουν και όχι μια μεμονωμένη συναυλία,τότε μάλλον θα είναι το πλήρες show.Όχι ότι θα έχει καμία διαφορά για μένα…
Και οι τιμές είναι καλές.Σκεφτείται για τι έχουμε δώσει 30-35 γιούρα…
Στις χώρες που είναι πιο φτηνά είναι στις άλλες βαλκανικές και πρωήν σοβιετικές.Σκεφτείται λίγο τι λεφτά παίρνουν εκεί και ότι δεν υπάρχουν και όλα τα (αντίστοιχα) ελληνάδικα και μπουζούκια.Βασικούς μισθούς πολύ πιο χαμηλούς από εμάς. Άρα αντίστοιχες και οι τιμές.Νομίζω ότι στις μεγάλες χώρες είναι αρκετά πιο ακριβές από εμάς
Εδώ οι Μetallica είχαν παραπάνω,και μιλάμε για Kiss τώρα,Που είναι πάντα ακριβοί και ούτε που φανταζόμασταν να τους δούμε στα μέρη μας.

Όσον αφορά το setlist ,θα αποτελείται απο κλασσικά κομμάτια σίγουρα αφού δεν έχουν κάποιο κανούριο album.Τώρα μόλις αρχίσει η περιοδεία θα έχουμε μία εικόνα για το setlist.Αλλά ρε συ leris αν δεις ότι δεν παίζουν ένα τραγούδι που σου αρέσει και παίζουν όλα τα υπόλοιπα, είναι αυτό λόγος να μην πας;

+665,9

Ειμαι μεσα ηδη ! Kiss ρε !
E ρε show που εχουμε να δουμε !
IIIIIIIIIIII wanna rockkk n rooooooooooolllll all niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiteee
and party everydaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy

Οι τιμές μια χαρά είναι! Το περιμένα ακριβότερο για να είμαι ειλικρινής. Μια μπάντα που δεν περίμενα ποτέ οτι θα δω λάιβ στη ζωή μου, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Ακριβα ειναι αλλα ειναι KISS οπως κ να το κανεις!!

+1 .

[B][COLOR=“Red”]ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ[/COLOR][/B]

[SIZE=“5”]WE WANTED THE BEST AND WE GOT THE BEST [/SIZE]

[SIZE=“4”]THE [/SIZE][SIZE=“5”]HOTTEST[/SIZE] [SIZE=“5”]BAND IN THE WORLD…

[/SIZE] [SIZE=“7”]KISS[/SIZE]

[SIZE=“3”]ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ[/SIZE]

Μπορούν να παίξουν μόνο με μένα θεατή;;;;

Πάντως μην μπερδεύεστε με άλλα γκρουπ

ΚΙΣΣ = ροκ εντ ρολ = τρελός χαβαλές (ξέρεις δεν ξέρεις τα τραγούδια)

Το έχουν κάνει στο παρελθόν και οι Motley Crue και οι Bon Jovi και άλλοι.

Για να δούμε τι έχουμε πληρώσει στο παρελθόν (ενδεικτικά)…

2007

SKIDROW (AN club), 25
ALICE COOPER (Λυκαβηττός), 40
MOTORHEAD (Λυκαβηττός), 40
THIN LIZZY (Gagarin), 35
TALISMAN - PRETTY MAIDS (Gagarin), 30
DEMON - DEATH SS (Gagarin), 25
SAXON (Gagarin), 30
IRON MAIDEN (Ελληνικό), 55

2006
TOOL (Ξιφασκία Ελληνικό), 52
DEEP PURPLE (Θέατρο Βράχων), 50
SCORPIONS - WHITESNAKE (Καραισκάκη), 35
ROGER WATERS (Terra Vibe), 50

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Ας παίξω τώρα με το KISS pinball μου…

Συμφωνώ με τόλκη. Αυτό είναι μεγάλη μαλακία. Κι επειδή το κάνουν και οι μότλευ τι? Αν και είναι γνωστό τι φραγκοφονιάδες είναι οι KI$$.

Το οτι και οι αλλες συναυλιες ηταν εξοργιστικα πανακριβες δεν ειναι επιχειρημα. Την Didi βριζουμε οχι τους KISS, αρα ισα ισα, ειναι επιχειρημα προς την αντιθετη κατευθυνση.
Αυτο που λες για τους μισθους στην Βουλγαρια, γιατι δεν ισχυει ποτε απο την αναποδη? Γιατι οταν μια συναυλια στην Αγγλια εχει 2Χ (και οι μισθοι εκει ειναι 2Χ) εδω αντι να εχει Χ (μιας και οι μισθοι εδω ειναι Χ) εχει 4Χ?

Το ξαναλεω γιατι μερικοι παρεξηγειτε, ουτε με τους Maiden τα βαζω, ουτε με τους Metallica, ουτε με τους KISS, με τον Λωρη και την συμμορια του τα βαζω, που θα με στοιβασει στο κωλοχοραφο του (αφου θα εχω σκασει αλλο ενα δεκαρι στο Λεωφορειο) οπου δεν θα δω full set, θα πληρωσω εξοργιστικα ακριβα σε σχεση με τον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο, και θα κατσω και ενα τριωρο στην κινηση στην Μαλακασα φευγοντας. Οι KISS τι να πουνε, δεν παιζουμε αν δεν ειναι φτηνο το εισητηριο? Στην τελικη τι τους νοιαζει. Εγω ομως τους καραγκιοζηδες της Didi θα τους κραζω και θα τους μποικοταρω οσο μπορω.