KISS in Athens 18/5/2008

Ρε παιδιά, με το ζόρι? Αν θες παίρνεις, αν δεν θες δεν παίρνεις!!!
Δεν καταλαβαίνω…όντως είναι πολλά. Αλλά αν κάποιος γουστάρει, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Έστω ένας να πάει, θα έχει πετύχει το σκοπό του το “προιόν” αυτό. Ηρεμήστε και ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά ζητήματα.

Το να με κοροιδευει ενας καραγκιοζης (με δικη μου εθυνη μιας αγοραζω το πανακριβο προιον του και εγω περιστασιακα) ειναι πολυ ουσιαστικο θεμα.
Τεσπα, δεν σπαμαρω αλλο το θρεντ, απλα ηθελα να διευκρινησω να μην αρπαζεστε γιατι κανεις δεν τα βαζει με την εκαστοτε μπαντα.
Καλα δεν θα ηταν εσυ που εισαι τρελαμενος και θα τους εβλπες και με 500 ευρω να μπορουσες να τους δεις με μια ανθρωπινη τιμη? Και επειδη για καθε μεγαλη μπαντα υπαρχουν καποιοι μαλακες (σαν και εμενα με αλλες μπαντες) που θα εδιναν οσα να’ναι σημαινει οτι σε 5 χρονια θα πιασουμε τα 500 ευρω, για να κανει ο χοντρος το σπιτακι που παντα ονειρευοταν στην Χαβαη? Ντροπη.

Να στο πω αλλιώς.
Υπάρχει η προσφορά και η ζήτηση.
Αν θες πληρώνεις, αν δεν θες όχι.

Επίσης, υπάρχει και το λεγόμενο κόστος ευκαιρίας (όποιος είναι συνάδελφος οικονομολόγος καταλαβαίνει τι εννοώ).

Το αν θα κάνει κάποιος σπίτι στη Χαβάη ή στην Κολοπετινίτσα δεν με νοιάζει καθόλου, πρόβλημά του.

45 ευρώ να δεις μία τόσο μεγάλη (αντικειμενικά), μπάντα δεν είναι μεγάλο ποσό.

Για το θέμα της μετάβασης δεν μπορώ να πω τίποτα.

υ.γ. είμαι φιλοχρήματος (μου αρέσει να έχω στην τσέπη χρήματα και να σκοτώνομαι στη δουλειά για αυτά), ευχαριστώ.

+1000 my man

εκμεταλλευωνται μια αδυναμια μας
και αυτο επι το πλειστον στην χωρα μας
γιατι εξω βλεπουν και πιο πολλα πραγματα και σε καλυτερες τιμες

νταξ ο καιρος πλησιαζει που θα μπορεσω ταξιδι στο εξωτερικο.του χρονου δηλαδη σιγουρα!
και πλεον το χει παρει χαμπαρι και πολυς κοσμος
μπορει να αργησει να το καταφερουν οι περισσοτεροι εδω
αλλα θα γινει
+το οτι πανω κατω εχουμε δει ολα τα μεγαλα ονοματα που μπορουν να ερθουν ελλαδα
και τοτε θα μπορουμε να πουμε στον πουστ@ρ@ τον λωρη να παρει τα λεφτα και να τα βαλει στον kwlo του!!!

να δω τι θα γινει στην ελλαδα οταν θα φυγουνε απο την ενεργο δραση οι παλιοι μεγαλοι

75 :slight_smile:
Ρωτα τον Angmar ποσο καλα περασε στο PL3 στους Metallica και ποσο καλα ακουγε. Αν δεν ηταν απατεωνες του κερατα θα ειχαν εξτρα εγκατασταση και για τους “φτωχομπινεδες” του PL3 αλλα ποιος τους γαμει αυτους μωρε, και ας εδωσαν 60 ευρω.
Και οταν ο Βουλγαρος δινει 30 Ευρω και ειναι καγγελο για να δει αυτην την τοσο μεγαλη μπαντα, εμενα τα 75 μου φαινονται εξωφρενικα (και οι τιμες της Βουλγαριας ειναι η καλυτερη αποδειξη για το οτι δεν φταινε οι KISS).
Και φυσικα με νοιαζει τι θα κανει ο χοντρος που αισχροκερδει με τα λεφτα μου για να εξασφαλισει τα παιδακια του.
Over and out :wink:

ΥΓ: Αυτο με την προσφορα και την ζητηση δεν ισχυει.
Αν η ζητηση ειναι χαμηλη, δεν θα πεσει η τιμη, απλα δεν θα γινει η συναυλια.
Αυτο δεν ειναι ελευθερος ανταγωνισμος, ειναι καρτελ του κερατα.

Κάρτελ δεν είναι αυτό. Ψάξε να δεις τι σημαίνει.
Το πεδίο είναι ελεύθερο για όποιον θέλει να κάνει μία εταιρεία για εκδηλώσεις.

Το σχολιο για το καρτελ δεν παει στην απο πανω προταση απο αυτην που γραφτηκε, ειναι γενικη διαπιστωση, γνωριζω πολυ καλα τι ειναι το καρτελ. Ας μην πιασουμε και οικονομολογικη κουβεντα εδω μεσα ομως:D

Ρε παιδιά, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα και δεν είχε τον εξοπλισμό του εξωτερικού;
Αν το συγκρότημα δεν μπορεί να φέρει τον εξοπλισμό του, δεν θα έρθει καθόλου.
Αυτά τα περί “ελληνικών σκηνικών” κτλ είναι προκαταλήψεις από άλλες εποχές που δεν ισχύουν πλέον.
Και επειδή είδα πως αναφέρατε τον Waters και την περίφημη πύρινη σφαίρα που δεν χρησιμοποιήθηκε (όλο το υπόλοιπο show μαζί με φωτιές, σπίθες κτλ ήταν κανονικά), πρέπει να ξέρετε πως τελικά μετά από τα πρώτα shows δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά αλλού για λόγους ασφαλείας. Όχι μόνο στην Ελλάδα.

Ε ρε leris; Τι λες να παίζουν; Διασκευές και b-sides; Δέκα χρόνια έχουν να βγάλουν δίσκο, ε τα καλύτερά τους θα παίξουν. :wink:

Εντάξει, δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη κοροϊδία. Καλοί, χρυσοί, αλλά τι είναι αυτό το πράγμα; Θα μπορούσαν να κάνουν μία κλήρωση και να τελειώνει το πράγμα. 875 για να γνωρίσεις τους KISS; 350 για να ακούσεις το sound check;;; Ξεφτίλα…

Πάντως όσον αφορά στην τιμή της συναυλίας, ας μην υπερβάλουμε. Δεδομένου του κόστους της παραγωγής, του μισθού και του κόσμου που αναμένεται, η τιμή είναι κανονική. Και μη νομίζετε ότι έξω θα έχει λιγότερα.
Η Βουλγαρία είναι τελείως διαφορετική υπόθεση: Ξέρουν από τώρα ότι θα έχει 30.000 κόσμο, και σε κάτι τέτοιες συναυλίες συνεισφέρει και το εκεί Υπουργείο Πολιτισμού (θα έδιναν κι εδώ αλλά τα έφαγε ο χοντρός όλα…), ο Δήμος κτλ.

Συμφωνώ με Κόζυ. Γιατί το έχετε δέσει κόμπο με το show? Απ’ ότι ξέρω ο Waters μια χαρά τα χρησιμοποίησε, το ίδιο και οι Guns κάτι fireworks.

Το 75 είναι για τα πλάγια έτσι? Λογικά θα πάω για 45άρι, εκτός απροόπτου 65άρι. Και το ξαναλέω, τις τιμές τις περίμενα αλα stones. Επειδή με έχει φάει και το άγχος, λεοφωρεία θα έχει σίγουρα έτσι?:stuck_out_tongue:

Πφ, αν δεν έχει σε παίρνουμε μαζί μας στο cozymobil!!

Το συγκρότημα ρε παιδιά έχει ένα budget, άμα το πάρει χέστηκε είτε το εισιτήριο είναι 10 ή 100 ευρώ… δε σημαίνει ότι στη Βουλγαρία θα πάρουν λιγότερα οι Kiss.

Πέρυσι το εισιτήριο για Maiden κόστιζε στην Ελλάδα 55? και στη Βουλγαρία 15?. Δεν έχει να κάνει με το συγκρότημα…

Καλά αυτό με το meet ‘n’ greet και το soundcheck είναι αδιανόητα τραγελαφικό…

E σ αυτο κρατα καμια θεση ακομα ε…:stuck_out_tongue:

Εγώ θέλω πάση θυσία να ακούσω RNRAN, Love Gun, Detroit, God Of Thunder, Strutter κι αν γίνεται το ΥΠΕΡΤΑΤΟ Black Diamond, Deuce, Shout It Out Loud, I Was Made…

Αυτά.:expressionless:

+1

Προσθέτω πως…

α) Ας το δούμε αλλιώς. Για να πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων, θα πρέπει οι (κακές μπουυυ) εταιρίες να βρίσκονται σε κατάσταση ανταγωνισμού. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει χώρος στην αγορά, δηλαδή μια δυνατή ζήτηση την οποία η προσφορά θα προσπαθεί να ικανοποιήσει με καλύτερα ονόματα και χαμηλότερες τιμές. Όταν στην Ελλάδα δεν πατάμε σε συναυλία και μετά γκαρίζουμε για τις τιμές, είμαστε τουλάχιστον αστείοι (και δεν μιλάω για τους ίδιους 1500 πηγαίνουν κάθε φορά να δουν Ο,ΤΙ κι αν παίζει).

β) Το εισιτήριο 45-75 euro για ένα show των Kiss (μιλάμε για το διασημότερο ροκ live show επί γης) δεν το βρίσκω ακριβό. «Ακριβό» θα ήταν οποιοδήποτε εισιτήριο δεν σου προσφέρει αυτό που περιμένεις. Αν ας πούμε ο ήχος είναι χάλια ή αν παίξουν ένα μισάωρο και φύγουν… Τότε συμφωνώ πως θα ήταν απάτη. Τώρα αν ζηλεύουμε τα εισιτήρια στη Βουλγαρία, ας ζηλέψουμε και το βιοτικό τους επίπεδο, αυτά πάνε πακέτο παίδες.

γ) Οι μπάντες κάνουν meet?n?greet δωρεάν όταν είναι φυσικά δυνατόν. Αν το έκαναν αυτό οι Kiss, θα έπρεπε να βγάλουν φωτογραφία με 50000 κόσμο! Γίνεται; Δεν νομίζω. Από την άλλη φωνάζαμε για το πόσο άδικο ήταν το λαχείο-εισιτήριο των Zeppelin φέτος, και τώρα λέμε πως δεν θέλουμε να πληρώσουμε για backstage. Προσωπικά δεν είμαι αρκετά fan για να δώσω τόσα λεφτά, για να τους δω από κοντά, συνεπώς η τιμή θα με αποτρέψει από το να αγοράσω το πολυπόθητο backstage και θα επιτρέψει στον τρελαμένο φαν που θα θέλει να ξοδέψει τόσα πολλά να έχει πρόσβαση σε ένα όνειρό του. Δεν το βρίσκω άδικο, παρά το υπέρογκο ποσό.

Επιστροφή στο topic…

Καλέ θεούλη του ροκ, θα δω Kiss… Ουααααχααλαααγιέαααουυυυγκχααααρρρααααουόου!

u dig man (woman?)!
:slight_smile:

Οι Αγγλοι (που βλεπουν πιο φτηνα live απο εμας) ζηλευουν το βιοτικο μας επιπεδο?
Και μην νομιζετε οτι η διαφορα Ελλαδας-Βουλγαριας ειναι μεγαλυτερη απο την Διαφορα Αγγλιας-Ελλαδας, πολυ μικροτερη ειναι, ψαχνω να βρω και νουμερα για του λογου το αληθες.

Δηλαδη εσυ τωρα υποστηριζεις οτι για να πεσουν οι τιμες (προσφορα) πρεπει να ΑΝΕΒΕΙ η ζητηση?:-s Αυτο ομολογουμενως πρωτη φορα το ακουω, θα τον πω στον πατερα μου να σκισει το πτυχιο του ο ανθρωπος.

Ρε μαγκες εχει και τρενο αμα δεν βαλουνε λεωφορια!!

Η προσφορά στις περιπτώσεις αυτές δεν είναι άπειρη, είναι πεπερασμένη. Αυτό εννοεί.
Οι Άγγλοι βλέπουν φθηνότερες συναυλίες γιατί είναι μιλλιούνια, έχουν άλλη μουσική παιδεία και πάνω από όλα, όταν μία μπάντα θέλει π.χ. 1.000 ευρώ, ο διοργανωτής πρέπει να δεις πώς θα βγει το όλο κόστος (που δεν είναι μόνο τα 1.000) και να του μείνει και κέρδος. Όταν λοιπόν γεμίζει το Wembley Arena για πλάκα, τότε σίγουρα το εισιτήριο δεν θα είναι 75 ευρώ…αλλά για τσέκαρε τιμές εισιτηρίων στο Λονδίνο από μεγάλες μπάντες.

Τεσπα το κοβω γιατι αυτοι που θα πατε ετσι και αλλιως στα @@ σας αυτα που σας γραφω.
Απλα η λογικη “σιγα τα 75 ευρω μωρε” με εξοργιζει. Ε ναι θα ηθελα να μπορω να δω ενα live σε αυτην την κωλοχωρα χωρις να πρεπει να φαω μισο μηνιατικο, αλλα αυτο μαλλον ειναι ουτοπια, have fun οσοι πατε :wink:

Καλα ρε παιδια, μια ερωτηση. Πλεον στο Τερας Βαιμπ εχουν ψηλωσει αρκετα τη σκηνη και μπορουμε χαλαρα να βλεπουμε. 45 ευρω ειναι πολλα για Κιςς;

Οποιος θελει παιρνει νωρις εισιτηριο και γλυτωνει και το 50ρι. Εξ αλλου ολοι ξερουμε οτι το καλοκαιρι θα εχει του κοσμου τα λαιβ, αρα στην ουσια θα κανει καλο στη τσεπη του.