Kore ydro

Τους είδα σήμερα στο ράδιο αρβύλα και είπα να ψάξω για αυτούς.Άκουσα μερικά τραγούδια στο γιουτιουμπ και μάρεσαν πολύ.Τους ξέρεις κανένας?άμα ναι προτείνετε κάνα δίσκο

Μου τους έχει προτείνει ένας φίλος, κατέβασα το παρακάτω album αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα

φτηνή ποπ για την ελίτ, είναι ότι πρέπει. Αν σου αρέσει ψάξει και τα προηγούμενα.

Τους ακογα μια εποχη…Ο τραγουδιστης τους πολυ ιδιαιτερη φωνη(ισως ενοχλησει μερικους)…

Από που το κατέβασες?Δοκίμασα τόρεντ αλλά δεν έβρισκε το όνομα.Αν μπορείς στείλε λινκ.Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω αν θα το έχει σε δισκοπωλεία

ωπ!αυτοί δεν είναι που λένε το “Όχι πια έρωτες”? :respect: από μενα!
Ούτε εγώ τους έχω ψάξει πολύ και συμφωνώ για την ιδιαίτερη φωνή…εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!

το πρώτο τους μπορείς να το παραγγείλεις από την wipe out, μπαίνεις στο site , mail order κλπ. Τα επόμενα δεν ξέρω. αν και το φθηνή ποπ κάπου πρέπει να το χει πάρει το μάτι στα γνωστά δισκάδικα του κέντρου.

Ως ο φίλος του Rip, λέω οτι το φτηνή pop είναι πολύ ωραίος δίσκος.
Επειδή δεν θυμάμαι το λινκ τώρα ψάξε στο google το blog ΕΛ.Α.Σ (ελληνική ανεξάρτητη σκηνή για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις.
Αφού το ακούσετε ρίξτε μια ματιά στα δισκάδικα να στηρίξουμε και την μπάντα,έτσι?

Preorder για το καινούριο album τους σε διπλό βινύλιο από την Inner Ear εδώ

Επίσης κάποιος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο άρθρο τους στο wikipedia

Αγόρασα το τελευταίο τους αλλά δεν με τρέλανε κιόλας.Είχε πολλά ήρεμα κομμάτια μέσα και εγώ τους περίμενα λίγο πιο σκληρούς από αυτά που είχα ακούσει:p

Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη ακρόαση του καινούριου. Χμμμ. Αρκετά εσωστρεφές, σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ακόμα και ρυθμούς που παραπέμπουν σε ρεμπέτικα. Το “Πρωινή Διερώτηση” ξεχωρίζει αμέσως με τους στίχους του και τον ρυθμό του. Γενικα θέλει αρκετές ακροάσεις και όλο και κάτι θα μας μάθει.

Χμμ… Περίεργο… Δεν πίστευα ποτέ να φτιαχτεί θέμα για τους συγκεκριμένους σε τούτο το φόρουμ…

Από τους πολύ αγαπημένους μου κ με πολύ γαμάτα live! Δείτε τους

Α κ πρέπει ν’ακούσω και το καινούριο by the way, τώρα βγήκε ε; :slight_smile:

Θα σε γελάσω:p.Στο δισκοπωλείο μου είπαν ήταν ο καινούργιος.Πάντως είναι πολύ ωραίος δίσκος.Στην αρχή δεν μου έκανε καλή εντύπωση(δηλαδή πολύ μαλακά κομμάτια)αλλά τώρα τον ακούω πολύ.Είναι πολύ ωραίος αν και λίγοι δυσνόητοι οι στίχοι σε μερικά τραγούδια(μάλλον δεν τους διάβασα πολλές φορές:p).Aαα και διόρθωση:Πρέπει να τους είδα σε μία εκπομπή στο Σκάι και όχι στο Ράδιο αρβύλα:p

Ναι ωραίο και το καινούριο! :slight_smile: Χωρίς πολλές κιθάρες γενικά, όντως, αλλά παρόμοιο σε ύφος με τ’ άλλα κ χωρίς μεγάλες αποκλίσεις… Good Stuff γενικά! :wink:

Γενικα οταν ακουω οτι οι στιχοι ενος συγκροτηματος ειναι “ποιηση” κατα κανονα ειναι κατι gay και ανεμπνευστο.
Οι κορε υδρο ειναι τεραστια εξαιρεση.

Η αισθηση της πρωτοτυπιας των στιχων τους μου θυμιζει κατι απο μορισευ,σε χτυπαει εκει που δεν το περιμενεις.
Ασε που εχουν μια αρρωστη αισθηση του χιουμορ που τα σπαει :lol::lol:

Η πλακα ειναι οτι πριν χρονια που εψαχνα γι’αυτους και βρηκα μια συνεντευξη τους σε ενα αντεργραουντ ΤΙΝΓΚΑ μεταλ φανζιν και ελεγαν οτι απο την αρχη οι μεταλλαδες τους γουσταραν και τους εκανε εντυπωση και τους φαινεται λογικο που δωσαν συνεντευξη. Θεικο!!!

“σου ειπαν βγαλε τα γυαλια και σε χαστουκισαν” 8O8O οτι ναναι. Αναθεμα με αν υπαρχουν πολλα ακομα τραγουδια με τοσο “φυσικους” στιχους.

Άκουσα και το φθηνή ποπ για την ελίτ.Καλός δίσκος και ωραίοι στίχοι αλλά αρκετά καταθλιπτικοί ρε:p

^ Εγώ αυτό το αγόρασα τις προάλλες. Καταθλιπτικοί θα’λεγες κατά μία έννοια, αλλά με επιτηδευμένα “αφελή” στίχο που κρύβει πολλά… Μια έννοια ποίησης είναι κ αυτό. :wink:

:metal: πολύ καλοί.

“Περισσότερο απο εσένανε καμιααααα Χριστιναααα δε με κράτησε στη γη”

:metal:

μόλις είδα το βίντεο της Αναίτιας Έντασης για το κομμάτι “Πικρή Γεύση” από το τελευταίο τους δίσκο.

υπερ-παραγωγή, respect κλπ :!:

\respect αλλα και τρατζικ!:smiley: