Με ολα αυτά που διαβάζω 2 μέρες τωρα θ με κάνετε να τα σκασω σήμερα για Bring Me
Να το κάνεις, liveαρα δίνουν!
εγώ! και μάλιστα δύο δύο! Είναι πολύ δροσερά με τον πάγο ρε συ, κι εγώ την πρώτη φορά (πέρσι νομίζω) το ίδιο πράγμα σκέφτηκα αλλά τελικά γαμάει.
Πιστεύω περί τις 10 χιλιάδες και εύκολα χωρούσε τον διπλάσιο
Δηλαδή τι άλλο θες; Βρώμικα; Gourmet; Θαλασσινά; Ομολογουμένως δεν με είχε προβληματίσει ποτέ το συγκεκριμένο θέμα καθώς στις συναυλίες πίνω, δεν τρώω. Πάντως υπάρχει διαφοροποίηση στις μπύρες, Amstel στο Release, Heineken στο EJEKT. Και οι 2 χάλια είναι, οπότε τι να το κάνεις;;
Τελικά ο χώρος αυτός πιστεύω άνετα σήκωνε και το live των rammstein
Νομίζω πως θα ήταν μικρός και για τον κόσμο, και για την παραγωγή.
Ναι πιθανόν απλά μου φάνηκε μεγάλος ο χώρος για τον κόσμο τουλάχιστον. Βέβαια πολυ χώρο θα έπιαναν και οι πύργοι που έχουν οι rammstein.
Ο χώρος ήταν πολύ καλός και ο ήχος γενικά.
Λίγα προβληματάκια είχαν οι Loathe στην αρχή με τα μικρόφωνα αλλά διορθώθηκε.
Planet of Zeus πρόλαβα το τελευταίο 20λέπτο και ήταν και αυτοί πολύ καλοί αν και δεν τους πολυακουω.
Spiritbox πραγματικά φανταστικοί! Η Courtney απλά τρομερή!
Και τέλος για Korn δεν έχω να πω τίποτα! Φανταστική παραγωγή σε όλα τα επίπεδα!
Ο κόσμος πολύ ενεργός σε ολες τις εμφανίσεις και είχε και πολλά άτομα μικρής ηλικίας πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα μιας και περίμενα περισσότερο κόσμο ηλικίας 30-40.
Για να δούμε σήμερα bring me πως θα είναι.
Πολυ ωραιοι οι Korn, περασα παρα πολυ ωραια και δεν ειμαι και τοσο μεγαλος φαν, πιο πολυ με παροτρυνση της παρεας πηγα. Δυνατοι και μου αρεσε που ειχε μεγαλη γκαμα απο κοσμο μικροι,μεγαλοι και γουσταραν ολοι και δεν ηταν με ενα κινητο στο χερι οπως σε αλλες πολλες φετινες που πηγα.
Επισης, οσον αφορα το Ejekt πρωτη φορα πηγα, τρομερη οργανωση και ο χωρος στο p5 παρα πολυ ωραιος μακαρι να καθιερωθει, καμια σχεση με το στενουραδι της Πλατειας Νερου, ειχε μεγαλη απλα και εβλεπες καλα οπου και να βρισκοσουν. Επισης, οι ουρες για μαρκες και μπυρες ελαχιστες αρα κατι γινεται καλα σε θεμα οργανωσης. Πολλα μπραβο στο ejekt, γιατι ρισκαρε και εφερε φρεσκες μπαντες και οργανωτικα ειχε αλλον αερα η συναυλια χθες, θυμιζε εξωτερικο.