Kreator 2000 - 2012

Ερώτημα το οποίο εχω προσέξει μας απασχολεί αρκετούς τα τελευταία χρόνια.

ποιο είναι καλύτερο απο τα 4 τελευταία album των kreator που βγήκαν απο το 2000 και μετά???

χμμ

με το violent ξεκινηνα να ασχολουμε με αυτους…
τα περισσοτερα songs του μαρεσουν πολυ αλλα θεωρω οτι εχει κανα 2 πιο αδυναμα

το enemy πολυ δυνατος δισκος στο συνολο του…
αλλα δεν ξερω καααατι με χαλαει στον ηχο του… πολυ καλογυαλισμενος να το πω - πολυ ιδιος - δεν ξερω καπου σταματαω να το προσεχω οταν βαζω τον δισκο να παιξει ολοκληρος…

hordes… δισκαρα… ακουγεται σαν συνδυασμος των 2 παραπανω…

το τελευταιο εξισου δυνατο… ισως χανει λιιιγο επειδη δεν εχει το στοιχειο της εκπληξης μετα τις δισκαρες στην σειρα…πιστευω ομως οτι με περισσοτερες ακροασεις ολο και θα ανεβαινει…

δυυυυσκολα διαλεγω hordes…

Δισκοι-θηρια και οι 4 !!!

Η ψηφος μου θα παει μεταξυ [B]Enemy Of God[/B] και [B]Phantom Antichrist[/B] τα οποια ειναι λιιιγο πανω απο τα αλλα δυο στην προτιμηση μου, αλλα χρειαζονται λιγες ακροασεις στα καπακια για να σιγουρευτω για την τελικη επιλογη μου.

My hate has grown as strong as my confusion

Violent Revolution

με αυτο ξεκινησα κι εγω να ασχολουμε

Enemy of God εύκολα. Όχι ότι τα άλλα δεν είναι εξίσου καλά, αλλά ουσιαστικά αυτό άκουσα και ήταν το έναυσμα για να ασχοληθώ με Kreator.

Ama ta akouga ola simera, pithanotata tha epelega to Hordes of Chaos.

Alla epeidi den mporw na ksexasw oute ta xronia pou perasan apo tote pou prwtakousa kreator (to pio prosfato album tous itan to Renewal) mexri na bgaloun thrash disko pou na moiazei sta palia tous, oute tin imera pou mou irthe i paraggelia apo to rock city kai ETREXA vour sto foititiko mou spiti tis patras apo to taxidromeio pou edwsa tin antikataboli, oute tin anatinaksi pou epathan ta swthika mou stis prwtes notes tou Reconquering the throne, oute to perimene eksw apo to sporting logw tis eleusis tou poutin tin idia mera kai eixe ws apotelesma na einai mplokarismenoi oloi oi dromoi tis athinas kai tin argoporia tis sinaulias, oute … as stamatisw edw

[SPOILER]oxi oti ola auta den ta pathaina kai me tis kiklofories tous sta 90’s, pou itan kai paramenoun oi agapimenes mou se sxesi me otidipote bgalane meta 8)[/SPOILER]

Violent Revolution - Η επιστροφη στο thrash. ΜΕρικα κομματια κορυφαια,αλλα οχι τοσο, για μενα ο δισκος που εχει αφησει τα περισσοτερα κομματια που θα ακουγονται για τα επομενα χρονια.

Εnemy of GOd - Αρκετα καλος δισκος, συμπαγης, αλλα πολυ “γυαλισμενος” και safe, χωρις ΤΟΝ υμνο.

Hordes of Chaos - Ηταν και οι συνθηκες οταν βγηκε περιεργες, πρωτη φορα τους ειδα στην περιοδεια του, γενικοτερα μ αρεσει πολυ, αν και δεν εχει κορυφες σαν το violent revolution.

Phantom Antichrist - Φαουλ μεγαλε! Απογοητευση τιποτα αλλο!

My only hope my only solution

Violent Revolution. Κουβάδες συγκίνησης.

Το Violent έχει το ομώνυμο ύμνο αλλά συνολικά δεν το λες και κορυφαίο άλμπουμ. Τα enemy και hordes είναι πολύ δυνατά δεν έχουν βγάλει κάποιο ανάλογο hit μεν αλλά ακούγονται χωρίς παύσεις. Το τελευταίο είναι πολύ πρόσφατο για να μπει στην σύγκριση αλλά μάλλον είναι ένα σκαλί κάτω από τα 2 τελευταία. Μεταξύ enemy και hordes ουσιαστικά αλλά δύσκολα να καταλήξεις κάπου.

Violent κ εγω. χτες θυμομουν παλι ποσο ειχα σκαλωσει με το Bitter Sweet Revenge

It’s a violent revolution!!!

violent revolution , αλλά ο μέσος όρος των 2 επόμενων ειναι καλύτερος και ας μην ειναι κάποιος απο τους 2 τόσο καλύτερος απο violent.
*ενας μαθηματικός μόλις αυτοκτόνησε(μην πω και ενας φιλόλογος)

:lol::lol:

edit. Για μένα δεν υπάρχει άσχημο κομμάτι στο violent, και οπότε το ξεθαβω, τρώω τρελό κόλλημα!!! Δισκαρος!!!

…Enemy Of God…και τα τέσσερα τα λατρεύω,αλλά το Enemy Of God, είναι απλά απ’τους καλύτερους δίσκους:):!:

ρε συ stef, ηθελα απο καιρο να σε ρωτησω, μηπως κατα τυχει :):!: ? ε ?

Violent revolution.Μετά το (αποτυχημένο για μερικούς,εμένα μου αρεσε πάντως)πείραμα του endorama ο Μille και η παρέα του μας προσφέρουν αυτό που μπορούν να κάνουν καλύτερα.Απλό και τίμιο thrash με μοντερνα παραγωγή στο κλιμα της εποχής και μελωδικά leads που κολλάνε αψογα με το μουσικό ύφος του δίσκου.Το ιδανικότερο ξεκίνημα για την δεκαετία που πέρασε για τους Kreator,αν και η αλήθεια εινα ότι εχουν εγκλωβιστεί λίγο ηχητικά στα τελευταια album τους

Αν και θεωρω ως αγαπημενο kreator album το ‘‘enemy of god’’, θα ψηφισω τελικα το ‘‘phantom antichrist’’ γιατι απεικονιζει ιδανικα την τρεχουσα παγκοσμια κατασταση με εξαιρετικους στιχους (θα μου πειτε βεβαια και με τα αλλα 3 το ιδιο συμβαινει…) που πλαισιωνουν καταλληλα τα διαφορετικα ηχητικα τοπια που δημιουργουνται απο κομματι σε κομματι δημιουργωντας ετσι πολλα και διαφορετικα συναισθηματα.
Επισης, νομιζω πως εχω σκαλωσει περισσοτερο με το phantom απ’οτι ειχα σκαλωσει πριν λιγα χρονια με το enemy με απανωτα repeat κτλ.
Ακομη, γιατι μου φαινεται οτι δεν εχει αποθεωθει οσο θα επρεπε κατα τη γνωμη μου, αλλα αυτο το κατανοω γιατι απο τη μια ειναι αρκετα προσφατο και απο την αλλη ημασταν ηδη συνηθισμενοι σε αυτο το στυλ ηχου που εχουν πλεον.

M-16. 8)