KREATOR Athens & Thessaloniki

Mα την σημαια σηκωσε πώς εκραζε το κρατος… Εκτος αν ειπε κατι… Οποτε τσαμπα κραξιμο:p

δ ακουσα κατι οπως και κανεις δ θα μπορουσε να ακουσει με τετοια βαβουρα απο τα μικροφωνα. παντως γενικοτερα οι κρεατορ ειναι “αντι-” σε παρα πολλα θεματα οποτε δν μ φανηκε κ τρομερα παραλογο. ουτως η αλλως ο σκοπος τους (και πολυ καλα κανουν) ειναι να ξεσηκωσουν τον κοσμο κ αυτο ειτε με τη θετικη ειτε με την αρνητικη πλευρα του πιστευω το εκανε!!!

Καλα ασχοληθηκαμε πολυ με αυτη τη μαλακια, αλλα ενα τελευταιο… Εγω δεν το δα και πολυ θετικο ο Mille με τους στιχους που γραφει να σηκωνει μια σημαια οποιουδηποτε κρατους… Anyway, endof story!

Λιγα λογια για την συναυλια στην αθηνα

1. κακος ηχος (δυσκολα ακουγοτανε ο μιλλε). Βεβαια γι’αυτο μπορει να φταιει ο χωρος ετσι οπως ειναι διαμορφωμενος γιατι κ στους Τοολ παλι μουφα ηταν ο ηχος.
    2.Παιξανε πολυ καλα (οπως παντα βεβαια) αλλα λιγο. 1 ωρα κ ενα τεταρτο νομιζω! ξενερωσα. 4 κομματια παραπανω μπορουσαν ανετα να παιξουν. Ας πουμε under the guillotine - total death - world anarchy κλπ
    3.Κριμα που μερικα κομματια δε τα παιξανε οσο γρηγορα ειναι κ στο δισκο οπως πχ στο riot of violence. το refrain ηταν πολλη αργο. Γενικα μερικα κομματια παιχτηκαν σε πιο αργο τεμππο κ δε μ’αρεσε αυτο.Μπορει να φταιει οτι περασαν κ τα χρονια.
    4.Η συναυλια στο ροδον το 2005 πολλή πολλη καλυτερη!!! ΕΝΟΙΤΕ επεσε περισοτερο ξυλο,μπουνιδια κλοτσιδια,τρελο mosh pit!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!! Ισως κ να ηταν η αγαπημενη μου συναυλια. Αν και πριν απο 20 χρονια πρεπει να ταν η καλυτερoi KREATOR που εχουν υπαρξει στην ελλαδα. Ημουνα πολλη μικρος τοτε και δεν ημουν αλλα ετσι οπως το φανταζομαι κ αποτι μουχουν πει εγινε πανικος κ τσακισαν κοκκαλα!!! Αλλες εποχες βεβαια.
  2. Πολλη πολλη ζεστη!!! Καναμε μπανιο στον ιδρωτα. Χωρις υπερβολες!!
  3. Ξενερωσα κ γω που σηκωσαν τη σημαια,για μια στιγμη νoμιζα οτι θα την καψουν.

Αυτα…

Aσχετο αλλα οπως και να χει το “pleasure to kill” ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει το thrash!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δικιο εχεις!:slight_smile:

Τελικά έπρεπε να έρθετε εδώ πάνω μου φαίνεται όλοι σας.
Σίγουρα ήταν καλύτερα εδώ!

:lol:
:stuck_out_tongue:

ελαμ ντε…να οργανωθούμε next time

οπως το περιμενα με τον ηχο…τα ιδια ηταν και περυσι με hellowen…οποιοι καθησαν απο την μεση και πισω…δεν πηραν χαμπαρι οτι μπροστα ηταν αλλο πραμμα…

οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω…στο χαμμερ ειχαν πει οτι συμπασχουν κατα καποιο τροπο για αυτο που εγινε δω τελαιυταια…και απο οσες συνεντευξης εχω διαβασει ο τυπος εχει τα λογικα του στο κεφαλι,οποτε δεν νομιζω να εκανε κατι προσβλητικο…

ΓΤΠΚ!

E???

Καταρχην δεν νομιζω πως παιξαν λιγο.Παιξαν πληρες σετ με 17 τραγουδια και 2 intro.Δεν νομιζω οτι αλλο συγκροτημα παιζει περισσοτερα απο τοσα τραγουδια σε συναυλια του.Τωρα μακαρι να παιζαν και περισσοτερο…Και ας παιζαν οποιο κομματι ηθελαν ειδικα και απο το καινουριο.Νομιζω οτι ας πουμε το demon prince επρεπε να μπει(η το afterborn radical resistance escalation:p).Πιστευω ομως οτι καποια στιγμη αυτο οπως και αλλα τραγουδια τους θα το τιμησουν!!Τον οπαδο τους παντως που πληρωσε για να τους δει τον τιμησαν και με το παραπανω. Η ζεστη ηταν συνεπεια του κακου εξαερισμου που αυτο ειχε σαν συνεπεια την κουραση .Γενικα σου τελειωναν πολυ ευκολα οι δυναμεις ενω ηθελες να συνεχισεις.Αναρωτιεμαι δεν μπορει σε ολη την Αθηνα να βρεθει ενα καλυτερο μερος για metal συναυλια???Για εμενα αυτη τους η συναυλια ηταν πολυ βιαια οσο και το 2005!!Εχω περιπου οσες μελανιες ειχα και τοτε!!Και για τη σημαια να πω οτι προφανως η κινηση απευθυνεται στους οπαδους τους που τυχαινει να κατοικουν σε αυτο το κομματι γης που λεγεται Ελλαδα…Οποιαδηποτε συσχετιση με αλλα πραγματα ειναι φανερο πως δεν στεκει…

ας αντικαταστήσει κάποιος (?) το World Anarchy με το Run Amok Run που αναφέρεται στο σετλιστ στο αντίστοιχο άρθρο της κεντρικής σελίδας.

[QUOTE=panagiotis;556571

• Βραβείο “σε ευχαριστώ για το σάκα που έβαλα μέσα το μπουφάν μου” + “χτυπιέμαι με την τσάντα ταυτόχρονα” goes to Cynic!
    [/QUOTE]

Μανια αυτο το παιδι να φερνει συνεχεια τσαντα στις συναυλιες:lol::lol::lol:

Παρατηρησε κανεις οτι το εδω σετλιστ ειχε 16 κομματια ενω σε ολες τις αλλες συναυλιες μεχρι τωρα εχει 20…??

Α ρε αθανατη Ελλαδα…

μερικοι δεν γραφουν τα ιντρο κλπ… τα τραγουδια ειναι σε ολες τις χωρες τα ιδια εκτος απο το πρωτο μονο λαιβ στο οποιο οντως υπηρχαν 17+3=20. σε ολα τα αλλα ειναι 17+2.

ίδιο πλήθος τραγουδιών έπαιξε παντού ρε. απλά στις πρώτες συναυλίες έπαιζε to the afterborn & demon prince (με την εισαγωγή του), στις επόμενες τα αντικατέστησε με 2 απ το coma of souls.

Hail to Maria για το review στους Eluveitie!!:drunk:
Aλλα θελαμε κι’αλλο…:frowning:

[SPOILER]ΚΑΙ review KAI Eluveitie!!:smiley:

[SPOILER]Πως σκατα μοιαζει ενα νεραϊδοξωτικό Βουργουνδίας?:-s

Και γω πηρα μπλουζακι!:oops:[/SPOILER][/SPOILER]

Αναρωτιέμαι σε ποια συναυλία ήταν ο συντάκτης που έκανε το review για τους ΚΡΑΣΑΤΟΡ…“Εκεί που βρισκόμουν εγώ πάντως ήταν όλα ok.(αναφερόμενος στον ήχο)”
Τα υπόλοιπα 10+ άτομα που έγραψαν για το λαηβ και που υποψιάζομαι ότι ήταν διασκορπισμένα στο χώρο πάντως φαίνεται να μη συμφωνούν…ο ήχος ΗΤΑΝ χάλια και αυτό -δυστυχώς- κόστισε αρκετούς πόντους(imo)