KREATOR Athens & Thessaloniki

Kαι γκρίκλις και τριπλ ποστ.

Ναι θυμιζε πολυ Manowar…αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο…:metal:
…ουσιαστικα αποσπασματα απο το video του hordes of chaos ηταν…

…λοιπον emergency::sleep:
…οι κελτες απο Ελβετια εκαναν οτι μπορουσαν με τον απιστευτα χαλια ηχο…οσοι δεν τουσ ηξεραν ενθουσιαστηκαν…εγω παλι απογοητευτικα λιγο…καλυτερα να τουσ κρινω σ’ενα δικο τους show…αν γινει ποτε στο ελλαντα…
…caliban??? :lol::lol::lol: …αν δεν υπηρχε και το μπαρ για μπυρες δεν ξερω τι θα εκανα…
…για τουσ kreator οτι και να πεις λιγο ειναι…μετα απο τοσα χρονια παραμενουν απ’τα καλυτερα live groups…οι μελανιες και το κρυωμα μου απο προχθες τα λενε ολα…μου αρεσε επισης πολυ το light show που ειχαν…οσο για το συμβαν με τη σημαια…πολυ κακο για το τιποτα…

…μπραβο σε ολους μας που ειμασταν τοσο energetic και εγινε χαμος στο mosh pit…παντα τετοια…
…τελος…για μια ακομη φορα αποδειχτηκε οτι ειμαστε χωρις συναυλιακο χωρο της προκοπης και εχουμε 2009…αμαν πια…α ρε ΡΟΔΟΝ που εισαι…

Οποιος θέλει να δει αποσπάσματα απο Αθήνα ορίστε το channel μου

http://www.youtube.com/profile?user=S1DiabloS1&view=videos

Σ αυτο δικιο εχεις τον ειχα δει οτι την ειχε απο την αρχη…

εντιτ: Παντως ανα ησασταν μεσα στην μεθη απο την εθνικη υπερηφανενεια με το εθνικο μας συμβολο…τοτε μπορει να μην ακουσατε τπτ… Παντως τα 30 ατομα που μπηκαν με ντου (ουτε αυτο το ειδατε???) δεν χειροκροτησαν αντιθετα κατεβαζαν χριστοπαναγιοπατριδες… Αυτα και τελος

Μπράβο τους, τελικά υπάρχουν πολλοί μάγκες ρε(και σε όποιον δεν κατάλαβε,είναι ειρωνικό το σχόλιο).30 άτομα από τα 2000.Κάποιοι οι οποίοι έχουν πρόβλημα με το κράτος και το μπερδεύουν με την χώρα.

Φιλτατη Mererefin, οταν εγραψα για bagpiper δεν εννοουσα φυσικα τον Sevan ουτε και τον αδερφο του οι οποιοι εχουν φυγει. Ομως υποτιθεται πως τους αντικατεστηασαν ο Pade Kistler και ο Kay Brem αντιστοιχα. Και οπως ηταν παρων ο Kay στο μπασο περιμενα να δω και τον Pade ο οποιος παιζει και με Σκοτσεζικη γκαϊντα κλπ με τα οποια εγω προσωπικα εχω μια μικρη (λεμε τωρα) πορωση!! Μαλλον αυτον εννοουσε ο Chrigel οταν ελεγε πως “unfortunately our bagpiper couldn’t make it for the show…”.

Δυστυχως δεν μπορεσα να μπω να γραψω χθες. Παντως φαινεται πως τελικα ο λογος που προλαβανε τοσο στην Αθηνα οσο και στη Θεσσαλονικη να παιξουν… ενα κομματι παραπανω (Tegernako) ειναι επειδη βγαλανε απο το setlist το Gaulish War!!!#-o H αληθεια ειναι πως στην Αθηνα νομιζα πως κατι τετοιο εγινε τυχαια αλλα απ΄οτι φανηκε μαλλον ηταν σικε!:lol:

Επισης μου κανει εντυπωση που οπως λες στη Θεσσαλονικη ηταν τοσο “πεσμενοι”. Τοσο πολυ κουραστηκαν απο το live της Αθηνας?:-k Γιατι εδω ηταν αρκετα καλοι και με μπολικη διαθεση… Επισης για τον ηχο που εχουν πει αρκετοι οτι στους Eluveitie ηταν χαλια, προσωπικη μου γνωμη ηταν οτι στην Αθηνα ειχαν σχετικα καλυτερο ηχο απ’οτι οι υπολοιπες μπαντες αλλα μπορει να κανω και λαθος. Οταν λες “Ο ξανθούλης αραιωμένος κιθαρίστας έπαιζε το “αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα” και κοιτούσε με ένα βλέμμα λες και του σκοτώσαμε τη μάνα” μηπως εννοεις τον Kay στο μπασο? Γιατι απ’οσο ξερω ετσι ειναι γενικα το στυλακι του. Αν και στην Αθηνα ακομα και αυτος ηταν αρκετα εκδηλωτικος με το κοινο…

Καλα για τα σχολια των ηλιθιων για τις κοπελες δεν εχω να πω κατι παραπανω. Αυτα δυστυχως δεν ελειψαν ουτε απο την Αθηνα και απλως αποδεικνυουν οτι μερικοι ειναι τεραστιοι καγκουρες και απιστευτα γελοιοι ανεξαρτητα απο το τι μουσικη ακουνε. Η πλακα ειναι οτι επειδη τυχαινει σε αυτη τη φαση της ζωης τους να ακουνε μεταλ παιζει και να θεωρουν τον εαυτο τους “ανωτερο” απο τους “σκυλαδες”…

Στους KREATOR εκανα ακριβως ο,τι και εσυ μονο που εγω δεν ακουγα τιποτα…:dunno:

Καλα, τωρα σωθηκες!!! Με φωναξες Thorgal ή με το Χριστιανικο μου ονομα? Γιατι η αληθεια ειναι οτι με το τελευταιο δεν τα παω και πολυ καλα τελευταια!:lol:

Εεεεεεεεεεεεεετσι!!!
Σιγα ρε, για παρτη σου ετσι κ αλλιως. Και γω μεχρι να βρω καποια παιδια απο δω μεσα λιγο πριν τελειωσουν οι Caliban μονος μου ημουνα…

ΥΓ: Many Cheers for the Oscar Panagiotis!!

δεν το θυμάμαι το χριστιανικό σου για να μαι ειλικρινής :stuck_out_tongue:

το ξέρω ότι το κινητό δεν ενδείκνυται για ποιότητα σε βιντεα αλλά πραγματικά νομίζω ότι στην περίπτωση αυτή είναι αντιπροσωπευτικό του ήχου που ακούγαμε.φουλ μπουκωμένος…

Κι εγω μαζι σου.:stuck_out_tongue:

Οσοι τους εχετε ξαναδει προφανως και θελατε καλυτερο ηχο…
Εγω που τους εβλεπα πρωτη φορα, το μονο που με ενοιαζει ηταν να λιωσω μεσα στο πιτ, τιποτε αλλο…
Και οι απαραδεκτες συνθηκες ηταν αποτρεπτικες…
Εγω πηγα με σκοπο να μην δω καθολου την παντα να παιζει… Και για 2-3 κομματια αναγκαστηκα να κατσω να παρακολουθησω…

Ναι Thorgal τον μπασίστα εννούσα sorry#-o.
Καλά γιατί τα έχετε όλοι με τους Caliban? Μπορεί να μην είναι του γούστου σας (και γω μαζί σας) αλλά τα παιδιά τη δουλειά τους έκαναν και μάλισα πολύ καλά!!!

Παιδια,χθες ημουν και εγω στην συναυλία…Θεσσαλονίκη…
Αρχικα,κλασικα για την Ελλάδα,οι πόρτες άργησαν να ανοίξουν…για 5 μιση ελεγε στο εισιτήριο,ειχε βγει και βρώμα οτι θα ανοιγαν στις 6 μιση,αλλα τελικά άνοιξαν 7…εμεις ημασταν εφωδιασμένοι με τσίπουρο σε μπουκάλι νερού,για να μην μυριστούν τίποτα οι τυπάδες!!υπήρχαν και μερικοί τυπάδες,οι οποίοι είτε ηταν μεθυσμένοι είτε ψημένοι άγρια…μαλλον θα ηταν και τα 2,και σε μια φάση εκαναν pit,πριν ανοίξουν οι πορτες!!
ξεκιναμε με τους emergency gate,τους υποτιθέμενους caliban…ναι,οκ…καλοί ηταν,δεν μπορω να πω…για support τρωγόταν,αλλα μεχρι εκει…
συνεχίζουμε με eluveite η οπως γράφονται τεσπα.αρκετά καλοί…μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται το όργανο που εχει εναν μοχλο σαν λατέρνα και παιζεται σαν το ακορντεον??εχω μεγαλη απορία!!προσωπικά,σε οσα σημεία ΔΕΝ έπαιζαν τα “ασυνήθιστα” όργανα ηταν γαμάτοι…οταν υπήρχε αυτη η μελωδία,δεν με άρεζαν καθόλου…ο μπασσίστας,οντως ειχε ενα βλέμμα πολυ οτι ναναι…βαρεμάρα σε όλο το μεγαλείο…αλλα οκ!
αργοτερα,οι πραγματικοί caliban…συνηθισμένη core μπάντα…πολύ ενέργεια,γαμάτες κιθάρες…και ΘΕΙΚΑ δευτερα φωνητικά…δεν έλειψαν οι στιγμές που πολλοί φωνάζαν(μαζι και εγω) kreator…ε,οκ…μεχρι να βγουν οι kreator…
συνέχεια,βγήκαν οι θεοι…Mile,sami,ventor,speesy
εγω ημουν απο την πλευρα του sami…μορφή ο τυπας…φαινόταν οτι τα έπαιζε με τόση ευκολια…
στην συνεχεια,χωθήκαμε σε pit,stage diving.στο tormentor/flag of hate εγινε χαμος…
ολοι φύγαμε χωρις φωνη,αλλα άξιζε!!

Xμ, μηπως εννοεις το “hurdy-gurdy” που επαιζε η Anna?:-k (οχι η κοπελα με το βιολι, η άλλη).
Βασικα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις…:-s

Μόλις γύρισα από Θεσσαλονίκη, ψόφιος, και έχω να πω τα καλύτερα για την Σαββατιάτικη συναυλία.
Το κοινό μου θύμισε δεκαετία 80- αρχές 90. Από το πούλμαν στον γκρι πύργο που είδα κάτι τυπάδες να φωνάζουν '‘είμαστε κόκκαλο’'το κατάλαβα αυτό.
Λοιπόν οι Emergency Gate καλούληδες, αλλά το γεγονός ότι πολλοί βαρεθήκαμε μέσα σε ένα μισάωρο τα λέει όλα. Eluveite πολοί καλοί, με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω κανα δυο cdάκια τους.
Υπάρχει μεγαλύτερος καραγκιόζης από τον Sammet του M.M.D., ο μαυρονυχοβλέφαροκαρεδάκιας των Canibal. Πάντως τα Kreator- Kreator δύο τραγούδια πριν τελειώσουν το σετ τους ήταν λίγο άκομψη φάση.
Τα δεύτερα φωνητικά όντως ήταν το μόνο πράγμα που άξιζε από δαύτους.
Τι να γράψω για τους Keator, ήταν φανταστικοί, οργισμένοι, μαζί με το κοινό τά σπασαν και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Καμία μέτρια στιγμή, δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία, μιάμιση ώρα φοβερού κοπανήματος, τραγουδιού, THRASH METALμε λίγα λόγια.
Η βραδία συναιχίστηκε Ντερλικατλεσεν και μετά 8ball, που προλάβαμε live άποιω Ιταλών, ποπυ και τα παιδιά στο μαγαζί δεν ξέρανε να μας πουν ποιοι είναι, και με μισό κομμάτι μας ξενέρωσαν άσχημα.
Μακάρι να μπορούσα να έρθω και στους Amon Amarth,αλλά μαζεύω φράγκα για AC\DC:!:

αυτο με το βιντεο γολ θα ηταν γαματο…8)
ενας επιπλεον λογος να πας(μιλαω για τους μη οπαδους)

δυστηχως βρεθηκα χωρις τρεις κολλητους που δεν ηρθαν τελικα και σε συνδιασμο με την τσιγγουνια(νταξει σκασαμε 240 να παρουμε και για αλλους δυο εισητηρια acdc )δεν πηγα…:frowning:

ενω επαθα πλακα απο τον τελαιυταιο δισκο τους…

στην αθηνα…γεμισε καθολου ο απλετος αυτος χωρος?

χαχα σωστος. ειναι το πρωτο πραγμα που ειπα μολις μπηκα στην αιθουσα !
Πολυ καλοι οι Kreator αλλα οπως ειπανε κ αυτοι μ ι υγρασια προς το τελος ηταν θανατηφορα!
Μα καλα , μονο σε μενα αρεσουν οι Caliban ?

ναι,αυτο θα ειναι…που με το δεξι χέρι,γύριζε την μανιβέλα και με το αριστερό έπαιζε κατι πλήκτρα,στην κατω πλευρά του οργάνου.και μετα απο κάθε τραγούδι το κούρδιζε…η καημένη δεν μπορούσε να παίζει και να κάνει head banging.

ρε παιδιά,γιατι σχεδον ποτε σε καμια tour,τα support bands να παίζουν ίδιο είδος μουσικής με την μεγάλη μπάντα??
που κολλάνε οι eluveite με thrash(melodic)?

λοιπον παιδια, γ το λαιβ της αθηνας.
support δεν ειδα ουσιαστικα, ειδα μονο λιγο caliban οποιοι ηταν συμπαθητικοι εκτος απο τον γκει τραγουδιστη και τον καραφλα που ενω δεν εχω κατι μαζι του δεν μπορω ρε γαμωτο να βλεπω σε μεταλ μπαντα να υπαρχει καραφλος και μαλιστα να χτυπειται σαν να παιζει ποπ. εχω δει αρκετους δυστυχως.

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΡΑ. ο ηχος κακος αλλα: ηταν αλληλοεξαρτουμενος απο το σημειο που ησουν. βρεθηκα και μπροστα μπροστα και πισω πισω στα χοτ ντογκ(!!!) και πλαγια και στη μεση. επειδη η γεωμετρια του χωρου ηταν σκατα γ λαιβ αναλογα με το που ησουν ειχε κ διαφορετικο ηχο.

ο κοσμος μια κουραζοταν μια αντεχε ετσπι πηγε ολο το λαιβ.

τον χωρο τον ειδα 80-85% γεματο. πισω υπαρχε πολυ ανεση προς το τελος της… εκτασης!!

τωρα για το τι κανανε αυτα τα παλικαρια θα πω μονο μια φραση: εγω στο 5ο τραγουδι δεν μπορουσαν να κουνησω αλλα τον σβερκο μου, ουτε αυτη τη στιγμη μπορω, η φωνη μου επισης, δεν ακουγοταν καθολου ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

οσο για αυτα που ειπε ο μιλε, για τη σημαια θα με ενοχλουσε αν πιστευα οτι οι κρεατορ αντιπαθουν την ελλαδα. ξερω ομως η τουλαχιστον πιστευω οτι το εκαναν προκειμενου να κραξουν το κρατος, την κοινωνια κλπ. οχι την ιστορια.
για τη θρησκεια δεν εχω να πω κατι ολοι ξερουμε τι πιστευει ο μιλε. ειναι απλως ο εαυτος του!!!

E, δεν εχουν και περισσοτερα!!:lol:

Ετσι, γιατι εμενα μ’αρεσουν και τα δυο!:-s:):smiley:

O Mile στο χάμερ δήλωσε ότι γουστάρει ο οπαδός των Kreator να ακούει κάτι διαφορετικό από την μπάντα και ότι (φυσικά) οι συγκεγκριμένες του αρέσουν.

Μου έχουν λείψει ήδη ρε…:frowning: