KREATOR Athens & Thessaloniki

Εγκλημα…ανεπιτρεπτο…να μην ξαναρθουν Ελλάδα…

Ουτε εγω ακουσα καποια γιουχαϊσματα…
Στο Enemy of God οταν ελεγε “Do you like Religion?” αν αυτο μπορει να θεωρηθει γιουχαϊσματα…
Γενικα ομως δυσκολα μπορουσα να καταλαβω οταν μιλουσε τι ελεγε… Λιγο ο ηχος, λιγο τα αγγλικα με γερμανικη προφορα…

Επ σορρυ!!!Λαθος ορθογραφια!!!αμυειτα εννοουσα!!!Δηλαδη ηταν καποια παιδια κυριως μικροτερης ηλικιας οπως ειπε και ο παναγιωτης νομιζω, που δεν ειχαν δει mosh pit η τουλαχιστον τοσο πολυ…Οκ μπορει να ακουστηκαν εγω για να μαι ειλικρινης δεν το θυμαμαι.Για την ακριβεια θα λεγα το αντιθετο ειδα να συμβαινει…Και νομιζω οτι κατι τετοιο λογικα θα πορωνε το πιο πολυ κοινο οπως και το οτι ειπαν οτι η Αθηνα ειναι second home .Γενικα νομιζω οτι οι kreator ξερουν να πορωνουν το κοινο.Βεβαια οπως την κρατουσαν την σημαια σκεφτηκα οτι θα ειχε πλακα να καναν κανενα σχολιο για τον σταυρο…αλλα τιποτα!!!Το θρησκευτικο σχολιο πηγε στο enemy of god φαινεται

Καλα ρε παιδι μου, μην το κανουμε και θεμα, μια μαλακια…:stuck_out_tongue:
Οσο για το πιτ, ναι ισχυει, αλλα αυτο ειναι συνεπεια των νεων οπαδων που κερδιζουν οι KReator…
Φταιει κι οτι το κοινο δεν ειχε ζεσταθει καθολου…
Αρα μετα απο λιγα κομματια το πιτ αρχισε να περνει μπρος…

Καλησπερα το live απλα γαμησε περασα τελεια οι Κreator με αφησαν πολυ ικανοποιημενο οπως και περιμενα βρωμοξυλο γκομενες στο πιτ ζεστη και ψιλομουφα ο ηχος αλλα γενικα περασα γαμω αν και ποναω ολοκληρος ΚΡΕΑΤΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :!::!::!::!::!:

@ kreatorhell, “αμύητα” ρε συ :Ρ

Όντως αυτό με την ελληνική σημαία ακούγεται λίγο μαλακία. Τεσπα…

Αν και δεν ήμουν στο λάηβ, ξενέρωσα απίστευτα που ακόμα τα λάηβ στην Ελλάδα γίνονται κάτω από σκατένιες συνθήκες ήχου και χώρου. Πφφ… Θα μου πεις, περίμενα κάτι διαφορετικό; Αιφνιδιάστηκα; Όχι, αλλά νταξ, είναι ξενέρωμα.

Ωραία η συναυλία (δεν είδα support).
Ο ήχος έφτιαξε, μετά από κανά 20λεπτο. Στην κονσόλα που ήμουν εγώ, ακούγαμε καλά.
Ο συναυλιακός χώρος ασχολίαστος. Ευτυχώς, είχε parking.
Γενικά περάσαμε καλά.

Σήμερα διάβασα και την συνέντευξη στο Rock Hard και ολοκληρώθηκε η εικόνα.

Απλά γαμάτη συναυλία, απίστευτη όρεξη και άνεση από τους θεούς.
Αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου, ικανοποιητικός ήχος, πολύ πολύ ένθερμο κοινό.
Κορυφαίες στιγμές (για μένα πάντα) : Terrible Certainty &…

:εμότικον που παίζει ντραμς και τραγουδάει:8)

Δεν συγκρίνω με το 2007 γιατί τότε ήμουν ένας απλός θεατής που δεν είχε ακούσει την μπάντα.

Από support μόνο Caliban είδα, καθόλου του γούστου μου + μερικά playbacks που είχαν…

Ραντεβού πάλι σε μια βδομάδα με τους Vikings!:metal:

Να τονίσω ότι ήμουν για 3 ώρες ΜΟΝΟΣ, αλλά δεν με χάλασε καθόλου.:slight_smile:

Edit
Απίστευτη η αίσθηση να χαλαρώνεις μετά από τόσο κοπάνημα…

Μόλις γύρισα από Kreator και θα σας παραθέσω το live report μου…:stuck_out_tongue:
Στα τρία πρώτα συγκροτήματα ήμουν κάγκελα στο κέντρο.
Οι Emergency Gate ήταν καλούτσικοι τίποτα το ιδιαίτερο όμως. Είχα δίπλα μου πολλά λυκειόπαιδα που νόμιζαν ότι ήταν οι Caliban καθώς τα ντραμς έγραφαν Caliban και χαίρονταν, ζητοκραύγαζαν, λέγανε ότι ο frontman ήταν πολύ προσιτός και κουλ κλπ κλπ κλπ και όταν τους ενημέρωσα ότι αυτοί που βλέπουμε είναι οι emergency gate ξαφνικά χάθηκε όλος ο ενθουσιασμός!!! Καλά πολύ γέλιο!!!
Το επόμενο συγκρότημα ήταν το απωθημένο μου!!! Τόσους μήνες περίμενα τους Eluveitie σαν τρελή αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε και δεν έφταιγε ο ήχος. Καθόλου ζωντάνια, καθόλου πάθος, καθόλου ενέργεια ήταν λές και ανέβηκαν στη σκηνή για να χτυπήσουν κάρτα. Μόνο οι κοπέλες και ο ψηλός ήταν μες τη χαρά. Ο ξανθούλης αραιωμένος κιθαρίστας έπαιζε το “αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα” και κοιτούσε με ένα βλέμμα λες και του σκοτώσαμε τη μάνα. Ο Chrigel και αυτός σφιγμένος και αδιάφορος χωρίς να δίνει σημασία στο κοινό, γενικώς στην κοσμάρα του. Είπε και σε μας ακριβώς ότι ανέφερε ο Thorgal ότι και καλά ο Sevan απουσιάζει επειδή κάτι του έτυχε… ενώ έχει αποχωρίσει από τη μπάντα από το καλοκαίρι που μας πέρασε, μαζί με το δίδυμο αδερφό του ο οποίος έπαιζε το μπάσο, για προσωπικούς λόγους όπως δήλωσαν οι ίδιοι!!! Ευτυχώς για τη σωματική τους ακεραιότητα παίξανε το tegernako αφού είπαν ότι τους έμεινε χρόνος για ένα ακόμη τραγούδι (φούμαρα). Η απουσία του Gaulish War άφησε πικρή γεύση στο στόμα καθώς σε όλη την ευρώπη το πάιξανε εκτός από το Ελλάντα φυσικά!!! Το ίδιο και με το Somber Lay… Ελπίζω αν τους ξαναδώ να έχουν διαφορετική σκηνική παρουσία και διάθεση γιατί πραγματικά την αγαπάω αυτή τη μπάντα!!! Να αναφέρω επίσης τα ηλίθια σχόλια των σχολιαρόπαιδων για την εξωτερική εμφάνιση των Meri και Anna που ήταν άκρως προσβλητικά και άκαιρα!!! Αν ήθελαν να απολάυσουν καλλονές ας πήγαιναν σε επίδειξη μόδας!!!
Οι Caliban ήταν η έκπληξη της βραδιάς καθώς παίξανε πολύ καλά και με άφθονη ενέργεια (παρόλο που δεν μου αρέσουν). Στο I’ve Sold Myself έγινε ένα τεράστιο πιτ πολύ το ευχαριστηθήκαμε!!!Δεν έλειψαν βέβαια και οι κάκγουρες που τους πετούσαν καπάκια από μπουκάλια και τους σκυλόβριζαν φωνάζοντας παράλληλα Kreator.
Ήρθε και η σειρά των headliners… Οι Kreator ήταν άψογοι όπως πάντα και ο ήχος ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Βέβαια έφυγα και πήγα μπροστά από τους ηχολήπτες οπότε ίσως αυτό να βοήθησε… (Δεν θα άντεχα ξανά μπότες να προσγειώνονται πάνω στο κεφάλι μου κάθε εκατοστό του δευτερολέπτου όπως πρόπερσι που ήμουν κάγκελο μπροστά από τον Μίλλε και κινδύνεψα να σπάσω τα δόντια μου από τις κουτουλιές που έτρωγα κάθε λίγο και λιγάκι…) Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, προσεγμένα πανό στους τοίχους και στο κέντρο μία μεγάλη γιγαντοοθόνη που δείχνει διάφορα άσχετα και τα βιντεοκλίπ τους σε όσα τραγούδια είχαν γίνει βέβαια… Δεν το έχω ξαναδεί αυτό!!! Να παίζει ένα συγκρότημα live το κομμάτι και από πίσω να δείχνει το βιντεοκλιπ… Γαμάτη ιδέα!!! Πολύ ενθουσιώδη κοινό, τα πιτ και crowd serfing πήραν και έδωσαν αν και σε σύγκριση με τη συναυλία στην υδρόγειο τα πράγματα φέτος ήταν πολύ πιο χαλάρα…
Αυτά λοιπόν και πολλά έγραψα!!! Ελπίζω να σας κατατόπισα…:smiley:

Ξέχασα να αναφέρω τα ενθύμια… Ένα τεράστιο αιμάτωμα κάτω από το στήθος και ένας τριπλασιαμένος αριστερός αγκώνας σε μπλαβί απόχρωση τον οποίο απαρτίζουν μελανιές και αιματώματα σε όλη την έκταση του χεριού… Από συναυλία γύρισα ή από πόλεμο???:razz::lol:

To hell and back…8)

Eνταξει Kreator ειχα ξαναδει, οποτε ηξερα τι να περιμενω. Απολυτα ικανοποιημενος. Τελειο σετλιστ.

Τωρα για τους αλλους…

1. Ποιος ακυρος ειπε οτι οι Emergency Gate παιζουν melodic power ?? Σαν Offspring με στριγκλιες απο metalcore ακουστηκαν. Ιδανικοι για το soundrack αμερικανικης νεανικης σειρας…:stuck_out_tongue:

2. Οι Eluveite αρκετα συμπαθητικοι αν και δεν τους βοηθουσε ο ηχος καθως το βιολι ελαχιστα ακουγοταν.

3. Οι Caliban τραγικοι. Ολα τα τραγουδια τους πανομοιοτυπα. Και εκτος απο μαπα μουσικη ειχαν και τον ελεεινο τραγουδιστη με μαλλι emo, eyeliner και μαυρα νυχια. :lol::lol::lol:

Μάλλον σε άλλον χώρο είμασταν γιατί εγώ άκουσα μόνο επευφημίες.

Όντως, λέω να τους απαγορεύσουν την είσοδο στην Ελλάδα και να τους επικηρύξουν ως εχθρούς της χώρας.Dead or alive!

geia sas paidia tha i thela opoios exei uliko apo to live stin athina na epikoinwnisei mazi mou sto msn
crusade1989steel@hotmail.com

kai sxetika me to live tha ithela kai egw na sas pw merika pragmata!!!

1. oi emergency gate itan mia metria mpanta sxedon adiafori!!! mporw na pw oti oi pio poloi milousan tin wra pou epaizan anti na parakolouthoun tin sunaulia!!!
    parola auta itan zestoi me to koino kai idiaitera o tragoudistis, o opoios egine ena me to koino otan katebike apo tin skini mpike stin arena kai tragoudise ena kommati anamesa mas!!!
    o ixos athlios!!! blepame pliktra stin skini epanw alla ta pliktra dn akougontan katholou!!! i kithares me dudkolia akougontan enw sta drums akouges mono tampouro kai kasa!!! apo tom tpt!!!

2. oi eluveitie mporw na pw pws apotelesan megali ekpliksi kathws itan foveri!!! o ixos tous erikse polu kai episeis tous erikse kai i apousia tou 8ou melous tous!!!
    kata ta alla omws para polu kaloi!!! fobera tragoudia kai polu kali parousia.

3. oi caliban mou aresan polu alla oxi perissotero apo tous eluveitie! tha prwtimousa na mas edeixnan kati pio diaforetiko kai oxi antigrafes se as i lay dying, killswitch engage klp!!!
    i parousia tous itan polu kali, sigoura eixan pio beltiomeno ixo alla dn tous boithise kai polu!!!

4. oi theoi tou thrash metal emfanizontai stin skini me to fovero hordes of chaos!!! panikos
    to setlist tromero!!! o ixos apla kalos o mille apla theos opws kai oi upoloipoi kreator oi opoioi edwsan ta resta tous!!! kai ola auta gia to deutero spiti tous opws eipan kai i idioi!!!

y.g. oson afora ton ixo gia emas pou imastan mprosta dn itan kalos piso mporei na itan kaluteros dn to gnwrizw! simasia exei oti tha eprepe na itan kai mprosta to idio!!!
oson afora ton eksaerismo itan gtp!!!

aaaaa paidia kai kati akoma

oson afora to simaias thema thelw na sas enimerwsw oti i simaia dn itan tou petrozza!!!
oute itan dimiourgima ton kreator!!! imoun kagkelo kai ida enan opado na tin petaei stin skini!!!
irthe apo to koino!!! kai apla otan tin peiran xampari giati eixe pesei mprosta apo to monitor tou mille
tin sikwsan kai tin edeiksan sto koino!!!
auta!!!

Τι να λέμε ρε Ventor μόνο με το μποξεράκι τα βυζιά κρεμασμένα ο ιδρώτας να τρέχει απ τα μπατζάκια του και Riot of violence αυτό είναι καλτίλα δν περιγράφω άλλο8)

Τα greeklish απαγορεύονται Wrathchild.

χαχα, έτσι.
Ρε πολύ άσχημος είναι ο πούστης! :lol:

Να πούμε ότι και τα νέα κομμάτια ακούστηκαν γαμάτα.
Αυτό που έπαιζε στην αρχή με το Hordes of Chaos από πίσω, το βίντεο, θύμιζε Manow@R.

Tην άλλη φορά με περισσότερα παλιά διαμαντάκια!

αυτό ακριβώς είπα στην κορψέτα ρε :lol: