KREATOR Athens & Thessaloniki

Καταρχην…μου κανει εντυπωση που παρατηρουσατε τον…ηχο!!!:lol:Εμενα η συναυλια μου φανηκε πολυ βιαιη μαζι με την πρωτη των obituary και αυτη των kreator το 2005 στο ροδον, θεωρω οτι ειναι οι 3 πιο αγριες που εχω δει!!!το mosh pit ηταν συνεχες σε ολα τα κομματια και γενικα ο κοσμος ηταν πολυ ενθουσιωδης στις…αντιδρασεις του!!!Η μπαντα ηταν φοβερη εκτελεστικα αν και εξαιτιας του χαμου που γινοταν δεν μπορω να πω οτι τους ευχαριστηθηκα οπτικα!Τωρα για τον χωρο το μεγαλυτερο προβλημα ηταν σιγουρα ο εξαερισμος.Πραγματικα σου κοβοταν η αναπνοη και αν ησουν και μπροστα ηταν δυσκολο να φυγεις προς τα πισω(βεβαια σε αυτο φταινε και οι kreator με αυτα που επαιξαν:p!!!).Για τα πλαγια δεν το συζητω και εκει σφαγη γινοταν!! Μου εκανε παντως εντυπωση που δεν ειχαν συνεχως,τουλαχιστον στην αρχη, ανοιχτες τις πλαϊνες πορτες.Να εμπαινε τουλαχιστον λιγος αερας βρε παιδι μου…Παντως θεωρω οτι ηταν επιτυχημενη η επιλογη του χωρου απο αποψη μεγεθους και μονο γιαυτο.Τωρα για τον ηχο για να ειμαι ειλικρινης εξαιτιας της πορωσης δεν το πολυπροσεξα.Παρατηρησα μονο οτι η κιθαρα του mille στο enemy of god ηταν τελειως “μπουκωμενη” ηχητικα και επισης στο destroy what destroys you οι κιθαρες ακουγοντουσταν πολυ χαμηλα.Οποτε ισχυει μαλλον αυτο που ειπατε για ηχοληπτικη “ασταθεια”.Η αποδοση τους ηταν τελεια οπως και η ορεξη τους και ο ενθουσιασμος τους και δεν πιστευω οτι προκειται να ξεχασει κανενας ευκολα μια τετοια εμφανιση.Βασικα εγω ηδη ανυπομονω να τους ξαναδω!!!

Πολυ καλη η χτεσινη εμφανιση των Kreator αλλα ο ηχος ηταν ενα αισχος και δε ξερω γιατι αλλα αυτο το αχουρι μου θυμισε το αντιστοιχο που παιξαν οι Tool με Mastodon,μιλαμε για τρισαθλιο μερος.Απο τα support μονο Caliban προλαβα που εβλεπα για τριτη φορα και απλα θυμηθηκα ποσο χαλια εχουν γινει τα τελευταια 5 χρονια(οσο γι’αυτον που ειπε για το μαλλι του Andy επρεπε να τον εβλεπε παλιοτερα που ηταν χειροτερος κι απ’το τυπα των Duran Duran στα 80’s).
Παντως χαρηκα που ξαναειδα Παναγιωτη,Thorgal,Cynic και γνωρισα Dude και Corpsette.:slight_smile:

Εγω εχω να καταγγειλω (μπλιαχ δεν μ αρεσει καθολου αυτο αλλα νταξει…), οτι το μεγαλυτερο μερος δεν ηξερε να κανει mosh-pit…
Επισης παω να σηκωσω ενα παληκαρι για crowd surfing και μπροστα αντι να τον πιασουν απομακρυνονταν… Ελεος ρε παιδια εκτος απο το οτι χαλαει η φαση, μπορει να χτυπησει κι ο αλλος…
Γενικα ωρες ωρες ηταν λιγο ατσουμαλα σπρωξιδα μπροστα

εντιτ: Α ναι, epeidh to ξεχασα τι την κανεις ρε Mille τη μαλακια πριν το flag of hate… Ξενερωσαν οι μισοι… Τεσπα, λιγη σημασια εχει…

Πηγα κι εγω τωρα το πρωι και τσιμπησα το εισιτηριο τελευταια στιγμη. :smiley:

Εξαιρετικο σετλιστ ειδατε οι Αθηναιοι.
Αντε να γουσταρουμε και οι Βορειοι σημερα.

Πιθανως θα σκασω μυτη με μπλουζα Running Wild. 8)

Ο ήχος και ο Χώρος ήταν χάλια αλλά ακόμα πονάνε τα κόκκαλα μου.

Ξερετε αν αυτο με τη σημαια στο flag of hate το κανει παντου???

συμφωνω απολυτα,ωραιος συναυλιακος χωρος,εκει που αφηνε ο tom cruise το αεροπλανο στο top gun!!!αλλα.οι kreator γαμησαν!!!into the pit!!!

Ο ήχος δε με ξίνισε.
Ο χώρος ήταν λίγο. :?

Οχι αυτο με την σημαια δεν το κανει αλλου.Απο οσο ξερω το εχουν κανει αλλη μια φορα στην χιλη και μια στην πολωνια.Ε καιρος μας ηταν λοιπον!!Πω πω ακομα δεν μπορω να συνελθω!!!Οι εικονες οι ηχοι οι μνημες οι μελανιες και ο σωματικος πονος που ακομα εχω ειναι νωποι!!!
The wounds may heal , but some pain will last forever!!Να παιζαν και αυτο!!! Τι να πω???Ειναι η μονη μπαντα που εχει τοση ιστορια και ακομα και τωρα συνεχιζουν να ειναι οι καλυτεροι!!!Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι θα συνεχισουν ετσι και στο μελλον!!!Ποτε δεν θα προδωσουν!!!Ε τι να κανουμε…Αυτο ειναι ποιοτητα!!!
και μαλιστα γερμανικη!!!

λίγα λόγια επί πλέον:

• O Mille απέφυγε τα γλείψιματα περι Ελλάδας και κοινού, πράγμα συνηθισμένο στις τελευταίες τους εμφανίσεις στο Ελλάντα. Τίμησε όμως το όνομα των Suicidal Angels!
  • Ο Christian - με πήραν στο συγκρότημα επειδή μοιάζω στον προκάτοχό μου Rob - επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την κλαση του, κάτι που στους δίσκους δεν αναδεικνυεται (εκτός από το Cause For Conflict που το μπάσο ακούγεται και ζωγραφίζει). To μπλουζάκι Ultra Riot ήταν όλα τα λεφτά! Εν τέλει, είναι το μέλος της μπάντας που ευχαριστιέται πιο πολύ από όλους την συναυλία νομίζω! Χτυπιέται συνεχώς, επικοινωνεί με το κοινό, παίζει μαζί του και όταν σκάει αυτό το χαμόγελο ικανοποιήσης απλώς επιβεβαιώνει την δήλωση του ότι οι συναυλίες του στην χώρα μας είναι οι αγαπημένες του.
  • Ο Ventor απορώ πώς καταφέρνει και έχει ακριβώς την ίδια φωνή με αυτή προ 23 ετών! Για το παίξιμο του δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι, ο άνθρωπος είναι μαέστρος.
  • Ο Sami για άλλη μια φορά παρέμεινε ακίνητος και αφοσιωμένος στον ρόλο του!
  • Χάρηκα που είδα αρκετούς πιτσιρικάδες. Το γεγονός αυτό αν το συνδυάσεις με το ότι σε κάθε εμφάνιση των Γερμανών βλέπεις και τους κλασσικούς τυπάδες που φαίνονται στο κλιπ του Betrayer στο Ρόδον pro 20 ετιας, οδηγεί σε ένα συμπερασμα: ότι οι Kreator αποτελούν διαχρονική αξία τόσο στις νεες ηλικιες όσο και στις μεγάλες.
  • Ο ήχος ήταν άθλιος σε όλα τα κομμάτια. Ειδικά την εισαγωγή του Voices Of The Dead για κάποιον λόγο την παίξανε από την αρχή ξανά όταν καταλάβανε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η φωνή στα περισσότερα κομμάτια απλώς δεν ακουγόταν. Η κιθάρα του Mille μία έσκαγε από το αριστερό ηχείο και την άλλη βυθιζόταν σε ένα μπουκωμένο βουητό.
  • Χωρις να μπω σε μια διαδικασια του “τι θα ήθελε να ακουσει ο καθένας”, όπως σωστα αναφέρει η Corpsette, απλώς θα ήταν πιο ωραία αν το σετλιστ περιείχε έστω και μία εκπληξούλα από πιο παλιά κομμάτια, πέραν των πλέον κλασσικών χιτ που επιλέχθησαν.
  • Το κοινό είχε έντονες αποκλίσεις στις αντιδράσεις του. Αυτό νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο, τόσο λόγω του κακού ήχου, όσο και του ανύπαρκτου εξαερισμου.

Συνοψιζοντας:
πολύ καλή απόδοση της μπάντας
+
χάλια από την πλευρά της διοργάνωσης
=>
το κοινο θα βγάλει συμπεράσματα αναλόγως με την βαρύτητα που δίνει σε κάθε μία από τις παραπάνω συνιστώσες.

Για μένα έχουν υπάρξει σαφώς πολύ πιο ικανοποιητικές - στο σύνολο τους - τους εμφανισεις των Γερμανών στην χώρα μας.

Και τώρα τα βραβεία:

• Βραβείο “σε βλέπω ανα τακτά χρονικά διαστήματα δίπλα μου στο πιτ και σε ξαναχάνω σε κλάσματα δευτερολέπτων από τον χαμό που επικρατει” goes to Angmar.
  • Βραβείο “σε ευχαριστώ για το σάκα που έβαλα μέσα το μπουφάν μου” + “χτυπιέμαι με την τσάντα ταυτόχρονα” goes to Cynic!
  • Βραβείο “πάω για την 6η μπύρα μέσα σε 30 λεπτά” goes to Outlawtorn
  • Βραβείο “Eluveitie” goes to Thorgal.
  • Βραβείο “δεν έχω ξαναπάει σε θρας συναυλία” goes στην κοπέλα που ήταν ανεβασμένη στην πλάτη του τυπά μπροστά μας λίγο πριν την έμφανιση των Kreator και βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα… ευτυχώς την ενημερώσαμε για τον χαμό που θα ακολουθούσε και κατέβηκε εγκαιρως.
  • Βραβείο “βάλε δόνηση στο κινητό ρε μαλακάααααα” goes to panagiotis γιατί δεν το άκουγα την ώρα που έπρεπε! Αλλά δεν πειράζει τελικά βρεθηκαμε μετά το τέλος της συναυλίας με corpsette και dude.

Και εις άλλα με υγειες!

Συμφωνω σε αρκετα με παναγιωτη.Οταν λες το κοινο ειχε εντονες αποκλισεις στις αντιδρασεις του τι εννοεις???

ότι υπήρχαν στιγμές που όλοι χτυπιοντουσαν και υπήρχαν στιγμές που σαφώς δεν γινόταν κάτι τέτοιο. και αυτό ήταν αναμενόμενο όπως εξήγησα.

Τελοςπαντων, το γιουχαρισμα του το εφαγε παντως…

εννοεί ότι μπροστά γινόταν της πουτ@@@@ς και πιο πίσω το κοινό ήταν σχεδόν χλιαρό.Και ότι το ίδιο κοινο που τα σπαγε περνούσε φάσεις χαλάρωσης.Αλλά ρε δε γινόταν αλλιώς…δε μπορούσαμε να αναπνεύσουμε…

Εντιτ: Α οκ το πε κι ο παναγιώτης…

Τι έκανε ακριβώς cynic;

Σηκωσε μια ελληνικη σημαια…

Παντως οι Θεσσαλονικεις αν εχετε καλο ηχο, θα περασετε γαμτα και θα γινει μακελειο…

Ειναι αληθεια πως λογω κακου εξαερισμου γινοταν πραγματικα πολυ δυσκολο να αντεξεις σε καποιες στιγμες και αυτο επιβαρυνε την σωματικη κουραση…Παντως εγω το mosh pit που ειδα ηταν απο τα πιο βιαια που εχω δει γενικα σε συναυλια τα τελευταια 5 χρονια. Ειδικα στο betrayer δεν νομιζω να υπηρξε κανενας που εμεινε ακινητος…επισης ατομα ας πουμε “αμιειτα” στην ολη φαση , εβλεπες στο προσωπο τους οτι πραγματικα “τα χρειαστηκαν”
Επισης δεν ξερω γιατι σε ενοχλει αυτο που εκαναν με την σημαια…πολλα συγκροτηματα το κανουν και δεν νομιζω οπως ειπε και ο παναγιωτης οτι ο mille προσπαθησε να γλειψει κανεναν.Και γιουχαϊσματα δεν νομιζω να ακουστηκαν εγω στην συγκεκριμενη φαση ζητωκραυγες θυμαμαι…

wtf is αμιειτα? :?

Οτι ακουστηκαν, ακουστηκαν… Εδω μαπες ψιλο-παιχτηκαν ρε…
Ναι και σ αλλα συγκροτηματα εχω παει και εχουν σηκωσει το πανι, αλλα δεν ειπα τπτ… Επειδη ηταν οι Kreator oμως… Τεσπα… Δεν εχει καθολου σημασια αυτο. Το mosh-pit να θυμομαστε:D