εχχχ δε μπορώ να μιλήσω έτσι…είμαι σεμνή κορπσεττα…αλλά πααααααααααααααααααααμμμμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhh
αντε,δεν περνανε οι ωρες!!!ντου!!!
Σε μια ωρα ξεκιναω.Μονο αυτο εχω να πω-----Greedy for blood
Paralysed by power
The decision to die
Tales of terror
Deep in the corner
Passion to kill
Corpse on the ground
Minds starts to chill
A man lies in the corner, covered with blood
Bloody wounds on his body, praying to his god
People pass him by, but they say
Why should we care about him? he will die today
Riot of violence
περνάνε ρε.εγώ θα την πέσω μια για να ξεκουράσω πόδι και μυαλό και όταν θα ξυπνήσω θα είναι ήδη 7.λολ.
και τότε οκ θα είμαι σε προσυν(κ)αυλιακό πυρετό
Άντε καλά να περάσουμε οσοι πάμε.
Ελπίζω να γυρίσουμε σπίτια μας ζωντανοί. 8)
Γαμήστε τα όλα και για εμάς που δέν θα παρεβρεθούμε απόψε…#-o
γαμωτο με εχουν κρατησει στη δουλεια ffs …
ισα ισα σε λιγο θα την κανω καπακια να δω κ Caliban
Άντε ρε ξέρω γω να πούμε θα τα σπάσουμε και αύριο Θεσσαλονίκη:D Workeeeeeeeeeeeeeeeers
#-o καλά ξέρω warcurse είναι αλλά όταν το ακούω πάντα αυτό μου ρχετε στο μυαλό:p
Ωχ παναγια μου τι ηταν αυτο.
Πολυ δυνατοι, πολυ ορεξατοι. Ο ηχος μονο μας τα χαλασε στο μεγαλυτερο μερος, αλλα κομματια να γινει.
Και πολυ ζεστη, παναθεμα. Ειμαι νεκρος, περισσοτερα απο αυριο.
Απιστευτη συναυλια… Πολυ ωραιος ο κοσμος. Ελιωσα στο πιτ!!
Θεοι οι τυποι, τι να λεμε τωρα?? Με τετοιο φονικο σετλιστ…
Μετριος ο χωρος και η προσβαση ψιλοδυσκολη… Ο ηχος δεν ηταν προβλημα για μενα…
Οι Ελβετοι ηταν αρκετα καλοι, οι Emergency Gate ουδετεροι και οι Καλιμπαν δ μ αρεσαν καθολου…
ε τα πε ο από πάνω.
αποπνικτική ατμόσφαιρα και σκατά ήχος. killer συνδυασμός.
στο flag of hate παίζει και να μάτωσα τον φάρυγγά μου
ουφ. Γερασα δεν ειμαι για τετοια.
σετλιστ ανα δισκο
- flag of hate / tormentor
- pleasure to kill / riot of violence
- terrible certainty
- extreme aggressions / betrayer
- coma of souls / people of the lie
- phobia
- violent revolution
- enemy of god / voices of the dead
- hordes of chaos / warcurse / run amok run / destroy what destroys you
κλασσικά πράγματα, εκτελεστικά γαμήσανε.
σε κάποια σημεία ήταν χλιαρός ο κόσμος, οκ και εγώ το ομολογώ ότι σε κάποια κομμάτια είχα αποτραβηχτεί λίγο πιο πίσω να παρω μιαν ανασα. Ο ήχος ήταν χάλια, ο χειρότερος από όσες φορές έχω ακούσει σε συναυλίες των Γερμανών (οκ υπάρχει και ένα Woodstock βεβαια που ειναι εκτος συναγωνισμου). Δεν βαριέσαι όμως.
Χάρηκα που γνώρισα τον dude, και φυσικά που είδα τους υπόλοιπους συνήθεις ύποπτους.
Περισσότερα από αυριο όμως, τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα μπάνια και έβαλα τις φόρμες μου.
Εχμμ λοιπόνεεεεε.Δεν ήταν κακά…Όπως έχουμε ξαναπεί οι Κρασατορ έχουν ένα επίπεδο και όλα τους τα λαηβ δεν πέφτουν κάτω από αυτό…Υπάρχει μια συνέπεια στην ποιότητα του show τους.Όλα καλά ώς εδώ…Αλλά ΕΓΩ έχω περάσει και 10 φορές καλύτερα στο παρελθόν από ό,τι σήμερα…Μπορεί να έχει λίγο σχέση με το πονεμένο μου πόδι το οποίο είχα συνεχώς στο νου μου και πρόσεχα αλλά περισσότερο από αυτό θα πω για τον απαίσιο χώρο και τον απαράδεκτο ήχο που κυμαινόταν από μέτριος, έως κακός όχι μόνο από τραγούδι σε τραγούδι αλλά και μέσα στο ίδιο τραγούδι…Κρίμα.Γιατί όντως υπήρχε πολύ όρεξη και διάθεση για σπάσιμο,ένα πολύ καλό σετ λιστ(το αναμενόμενο)-ας μην αναφερθούμε ο καθένας στις προσωπικές του προτιμήσεις-
Αυτά για την ώρα.καλά τα λένε και οι προλαλήσαντες πάντως
Καλα τα σπασαμε και σημερα…
Εν τω μεταξυ κανονικος “κυκλος” εγινε μετα το 5ο κομματι καπου εκει…
Ηχος νταξει κακουληςηταν αλλα στ @@ μας, γαμω περναγαμε…
Αυτααααα:p
Time to raise the flag of hate
Destroy Principal is our only aim
Δυστυχώς θα πάω μόνος και σκέφτομαι αν θα πρέπει να πάω με λεωφορεία στις 6 που ξεκινάνε (και θα φάω 5 ώρες μόνος μου εκτός απροόπτου:?) ή να βρω τρόπο να πάω αργότερα, αλλά αμάξι δεν παίζει αύριο δυστυχώς δυστυχώς.
Τα support δεν με πολυενθουσιάζουν να τα παρακολουθήσω αλλά αν ήμουν πχ από τις 8.30 εκεί δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Προβληματίζομαι…
OK, δεν θα πω πολλα για KREATOR, αλλωστε οι περισσοτεροι μαλλον γι’αυτους θα πουν. Εκτελεστικα ηταν οντως μια χαρα. Ο ηχος ομως ηταν ψιλοχαλια. Την περισσοτερη ωρα ημουνα ευθεια απο τη σκηνη λιγο πιο μπροστα απο τον ηχοληπτη που κανονικα θα επρεπε να ακουω γαματα και ηταν ψιλοαπογοητευτηκα τα πραγματα. Πιστευω οτι πιο πολυ παιζει να ειναι θεμα χωρου και οχι τεχνικων, αλλωστε μαλλον αυτο φταιει και για την καπως “υποτονικη” συμμετοχη του κοσμου σε καποια σημεια. Κοπανιοσουνα για 2-3 τραγουδια και μετα νομιζες οτι θα πεθανεις. Δεν μπορουσες να αναπνευσεις… Αλλωστε τα ειπε και ο Petrozza για την πανεμορφη ατμοσφαιρα του χωρου…:lol:
Εγω θα σταθω κυριως στους Eluveitie! Στην αρχη ξενερωσα γιατι ο Chrigel μας ανακοινωσε πως ο αγαπητος bagpiper της μπαντας δεν μπορεσε να παραβρεθει για το live οποτε θα προσπαθουσαν μονοι τους για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα… Δεν καταλαβα αν υπηρξε καποιο προβλημα ειδικα αποψε ή αν θα απουσιασει και απο το live της Θεσσαλονικης. Παρ’ολο που αυτη η (σημαντικη για εμενα) απουσια στερησε απο την μπαντα ενα μεγαλο μερος απο την ιδιαιτεροτητα και ποικιλομορφια που εχει ο ηχος της, το αποτελεσμα ηταν εξισου καλο!! Τα παιδια ειχαν διαθεση και επαιξαν πολυ καλα ενω και ο ηχος φανηκε να τους ευννοει οταν ηταν αυτοι επι σκηνης. Τουλαχιστον εκει που ημουνα εγω (δευτερη σειρα) υπηρχε τελεια ποιοτητα ηχου και… εικονας!!!
(Χμ, μηπως τελικα δεν εφταιγε απολυτα ο χωρος…? :-k)
ΟΚ, η χαρα μου ειναι απιστευτη που καταφερα να τους απολαυσω απο τοσο κοντα και σε μια ομολογουμενως πολυ καλη εμφανιση. Ακουγα και κοσμο γυρω μου που δεν τους ειχε ακουσει πριν, να μιλαει με πολυ καλα λογια γι’αυτους μετα! Παντως ορισμενοι “ακυροι” αναλωθηκαν να τραβανε με τα κινητα τους την Anna και την Meri!
@mererefin: Δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα τελικα το σετ-λιστ που ειχε ποσταριστει ηταν οντως σωστο. Αληθεια, το Tarvos παιζουνε στην κανονικη διαρκεια του σετ. Αλλα στο τελος τους εμεινε χρονος για ενα κομματι ακομα (μετα το Inis Mona με το οποιο κανονικα θα κλεινανε) και παιξανε…
TEGERNAKO!!!:D:metal::drunk:
TRUE AND PLAIN FREEDOM OF THIS NATURES CLAN
TRUE AND PLAIN PRIDE OF THIS CELTIC CLAN
Kαι ενα τεραστιο ΓΑΜΙΕΣΤΕ σε ολους τους ΜΑΛΑΚΕΣ που φωναζανε “KREATOR” τοσο μετα το soundcheck των Ελβετων οταν αυτοι ηταν ετοιμοι να ξεκινησουν οσο και κατα τη διαρκεια του σετ των Caliban (οι οποιοι δεν μου αρεσαν καθολου). Μαλιστα ειχαν παει και μπροστα για να κανουν τη “μαγκια” τους. Οσο μεταλ και να ακουσετε ρε μια ζωη ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ θα μεινετε…
Εντυπώσεις
Ρε παιδιά πολύ κρίμα για τους eluveitie…Είχαν πολύ χάλια ήχο Ήθελα να πουν και το Gaulish War αλλά. …Οι caliban με ξενέρωσαν εξαιτίας του τραγουδιστή…Τι πουστάρα ήταν αυτή ρε??? 2 τραγούδια μου άρεσαν απο αυτούς και αυτά ήθελα να ακούσω( i will never leti u down-my time has come).Επίσης μιλάνε για τρελό ψώνιο. Οι emergency gate ολήγον τι αδιάφοροι.
Πάντως κατά τι γνώμη μου οι kreator σπείρανε.Και τον ήχο είχαν με το μέρος τους και ολα τα τραγούδια εκτέλεστηκαν άξογα. Απο το riot of violence και μετά το έλιωσα στο pit :lol: με αποκορύφωμα το T-O-R-M-E-N-T-O-R!!!
Πάντως θα ήταν καλό για όλους μας να ακούγαμε το Demon Prince στη θέση του Destroy what Destroys You που είναι σαφώς καλύτερο…
(Έχω τραβήξει κάτι videakia και όταν τα ανέβασω youtube θα σας στείλω το channel μου.)
Αγαπητέ Thorgal τα διδυμάκια έχουν αποχωρήσει από τη μπάντα το προηγούμενο καλοκαίρι ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!O Sevan ήταν απίστευτη μορφή και eluveitie χωρίς αυτόν = μισοί eluveitie. Άμα δεν τον βλέπεις να τριγυρνάει στη σκηνή χοροπηδώντας και παίζοντας φλογέρα ή με την προβιά στον ώμο σου φεύγει η μισή χαρά. Τέλος πάντων ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσουν αν και τώρα έχουν την δική τους μπάντα. Μου έφτιαξες τη μέρα που επιβαιβέωσες ότι πάιζουν το tegernako να σαι καλά!!! :yahoo::yahoo::yahoo: Δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν προνόμιο της Αθήνας και αν ήταν θα τσιρίζω tegernako μέχρι να τους πείσω ή μέχρι να μου βάλουν τσιρόρο!!! Καλά δεν έπαιξαν το gaulish war όπως λέει ο Sotosprotos??? :eek::eek::eek:
Thorgal, πέρασες από κει που καθόμουνα στο τέλος, σου φώναξα κιόλας (όσο μπορούσα έστω) αλλά δε μπορούσα να σηκωθώ να σε προλάβω, πραγματικά δεν έπαιζε
Καλα ποσες μπαντες ειχαν support;:?