τι ωρα ανοιγουν οπι πορτες παιδια?
…18.30 τελικα…
ευχαριστω φιλε!!!
ατιμη εξεταστικη [-X
Χα! κοίτα ομολογώ ότι από τα λίγα που επιχειρησα να ακούσω δεν με συγκινησαν, όπως και τα υπόλοιπα σαππορτ. Αλλά και στην αντιθετη περιπτωση, και να ήθελα να σκάσω πιο νωρίς δεν γίνεται λόγω του ότι τελειώνω στις 6:30 αύριο, οπότε πιο πριν τις 8 δεν παίζει να είμαι με τπτ!
Όσο για το To The Afterborn πρόκειται και για το δικό μου αγαπημένο, και είναι κρίμα που δεν θα το τιμήσουν.
Αντε να γινει χαμος αυριο ρεε Κρεατορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :!::!::!::!:
νεο και δυναμικό αίμα βλέπω στο φόρουμ με υπογραφή που σπέρνει. Welcome!
Το setlist από caliban το έχει κανείς??
Οι Caliban παίζουν σίγουρα τα: I’ve Sold Myself,It’s Our Burden To Bleed,I Will Never Let You Down,I Rape Myself,Goodbye,The Beloved And The Hatred,My Time Has Come,Nowhere To Run, No Place To Hide και μάλλον το Revenge…
Ωραία!!!
Thx ρε φίλε.Αφήστε αύριο παίρνω και βαθμούς στο σχολείο…λύπη το πρωί και χαρά/εκτόνωση το απόγεμα!!
Ρε τετοια ωρα αυριο θα παιζουν!!! Α!!! Α!!! ΑΑΑΑΑΑΑ!!!
KREATOR!!! KREATOR!!!KREATOR!!! KREATOR!!!KREATORRR!!!Time to rise the flag of hate!!!KREATOR!!!KREAAAATOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Kαλως με βρηκατε Κreator αρρωστια φιλε:)
Αύριο πρωί ξεκινάω με το τραίνο για Θεσσαλονίκη, και μεθαύριο τέτοια ώρα…
κι εγώ αργούτσικα θα σκάσω…κατά τις 9 ή 9:30…θα με καταλάβετε…θα είμαι η κούτσαβλη…
panagiotis με συγκινείς…
Εχω για Kreator μια διπλη προσκληση για την Αθηνα. Την πουλαω 50 ευρω και μπορουν να μπουν δυο ατομα. Αν ενδιαφερεται κανεις ασ το πει να συναντηθουμε την Παρασκευη το πρωι να του την δωσω. Επισης μπορουμε να συναντηθουμε και εξω απο την συναυλια.
σήμερα, στο κέντρο ελληνικού πολιτισμού δίπλα από την σχολή καλών τεχνών, θα δείξουμε πώς αντιλαμβανεται ο ελληνικός πολιτισμός τις καλές τέχνες. Γουστάρω.
περνουν οι ωρες!!!kreator πατανε σκηνη κ δε μενει τιποτε ορθιο!!!αααααααααααααααααααααααααααα
πάμε γερά!
Ελα μωρη ομαδαρα!!!
Θα τα γαμησουμε ολα!!!