KREATOR Athens & Thessaloniki

Τα greeklish απαγορεύονται έχουμε πει.

για ακομη μια φορα oi kreator θα τα σπασουν,για οκομη μι αφορα θα περασουμε καλα!!!toooormentor!!!

#336 για Σαλόνικα.

Συγνώμη δεν το ήξερα είμαι νέος στο Forum…

Παιδιά ευχαρστώ για τις πληροφορίες.Τα λέμε στο Live :smiley:

ρε μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί κάθε φορά που βλέπω τους Kreator γίνομαι πάλι 15 χρονών?
Πάλι πουτάνα θα τα κάνουμε.

Πάμε μωρή ελλαδάραααααααααα!

copy/paste βέβαια αλλά, μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος!

Porto setlist 30/01/09

Choir of the Damned
Hordes of Chaos
Warcurse
Extreme Aggression
Phobia
Voices Of the Dead
Enemy of God
Destroy what Destroys You
Pleasure to Kill
People of the Lie
Coma of Souls
The Patriarch
Violent Revolution
Terrible Certainty
Betrayer
Amok Run
Riot of Violence
Flag of Hate
Tormentor

Σημασια εχει οτι προσθεσαν tracks απο coma of souls γιατι στην αρχη δεν επαιζαν τιποτα απ’αυτο…

ΚΡΑΣΑΤΟΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

καλα τα λέτε. πάω να ακουσω το

ΠΕΣΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΣ!

την πρώτη φορά που άκουσα το πεστιλενς προσπαθούσα να καταλάβω γιατί αυτό που ακούω στο ρεφραίν έχει λιγότερες συλλαβές απ αυτό που διαβάζω στο back cover :stuck_out_tongue:

πάμε μωρή ομάδα :!:

σετλιστ μεθαύριο:

1. Choir of the Damned - Hordes of Chaos
  2. Warcurse
  3. Extreme Aggression
  4. Phobia
  5. Voices of the Dead
  6. Enemy Of God
  7. Destroy What Destroys You
  8. Pleasure to Kill
  9. People of the Lie (To the Afterborn)
  10. Coma of Souls (Corpses of Liberty - Demon Prince)
  11. The Patriarch - Violent Revolution
  12. Terrible Certainty
  13. Betrayer
  14. Amok Run
  15. Riot of Violence
  16. Flag of Hate
  17. Tormentor

xaxaaxa! είναι χαρακτηριστικη αυτή η ατάκα με το πεστιλενς! θυμάμαι που έσκαγα σε συναυλιες παλια με ραφτο terrible certainty και άκουγα από πισω τύπους να προσπαθούν να πουν την λέξη Πεστιλενς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και πάλι αργά ακουγόταν σε σχέση με το τραγούδι χαχχαχα!

υπενθυμίζω την ιστορια για να μην ξεχνιομαστε… υπάρχει κάποιος εδώ μεσα που είχε πάει σε μια σφαγ… ε συναυλία ήθελα να πω, εν ετει 1989 και το εισιτηριο ήταν το εξης:

έχουμε το ίδιο όνομα κιόλας, αλλά δεν ήμουν εγώ. :(:frowning:

credits to panos()

άσχετο, αλλά το τραγούδι που μ λείπει περισσότερο από τα ενδιαμεσα άλμπουμς τους και που το παίζανε παλιά είναι το Leave This World Behind.

Με τιμάει ιδιαίτερα η αναφορά σου, φίλε μου.
Εύχομαι να τα καταφέρω αύριο (σχολάω στις 9).
Αν δεις έναν ψηλό, κουστουμαρισμένο, θα είμαι εγώ. Θα φοράω από μέσα μπλουζάκι, “out of the dark” !!!

Απο didimusic εχθες…

KREATOR
Caliban & Eluveitie & Emergency Gate
*
CHAOS OVER EUROPE 2009
CHAOS OVER GREECE!!!
*
Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου ΚΤΗΡΙΟ 56, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ?ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?, AΘΗΝΑ
Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου PRINCIPAL CLUB THEATER, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
*
Λίγες μέρες έχουν μείνει πριν την εμφάνιση του απόλυτου thrash metal group Kreator την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 στην Αθήνα και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη! Μαζί τους οι Caliban με τους καθαρούς hardcore ήχους τους, οι Ελβετοί Eluveitie, σημαντικοί εκπρόσωποι του Pagan Metal και οι Emergency Gate με στοιχεία από Melodic Power Metal!
Ετοιμαστείτε για δύο εκρηκτικές βραδιές!
*
Οι πόρτες θα ανοίξουν και για τα 2 σόου, στις 18:30.
*
Οι Emergency Gate θα εμφανιστούν στις 19:00. Ακολουθούν οι Eluveitie στις 19:50 και οι Caliban στις 20:55. Στις 22:10? οι Kreator καταλαμβάνουν το stage!
*
Δέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για δύο απόλυτα «μεταλλικές» βραδιές!
*
Για την πρόσβασή σας στους δύο συναυλιακούς χώρους:
*
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος (δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών) Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια) στάση ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά) στάση ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας
*
PRINCIPAL CLUB THEATER Βρίσκεται πάνω στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών (Χαλκιδικής) 2 χλμ. μετά την αερογέφυρα του Αεροδρομίου στα δεξιά του δρόμου. Αφού το προσπεράσετε στα δεξιά σας παίρνετε την έξοδο για Νέο Ρύσιο και αμέσως μετά την έξοδο στρίβετε πάλι δεξιά (δίπλα στη γέφυρα) στον παράλληλο παράδρομο (δίπλα στη Εθνική) προς τα πίσω. Υπάρχουν πινακίδες που σας οδηγούν στο Parking του Principal. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2310-428088
*
Τιμή εισιτηρίου: 33e
*

:D:D

Από ό,τι είδες και από το δελτίο τύπου, οι Kreator θα βγουν κατά τις 22:00, οπότε μια χαρά! Εγώ θα σκάσω κατά τις 20:30 με 21:00 έτσι όπως το κόβω.

Το πόδι της corpsette και τα μάτια σας ρεεεεεεεεεε:!::!:

Ρε Παναγιωτη, θα χασεις Eluveitie?8O Nτροπη ρε…

ναι το ξερω οτι χεστηκες!!!:lol:

Μετα απο αρκετες ακροασεις κατεληξα και γω στο συμπερασμα πως το αγαπημενο μου κομματι απο το γαμιστερο Hordes of Chaos ειναι μαλλον το Afterborn και εχει πεσει μεγαλη ξενερα που το βγαλανε…:frowning: ΟΚ, ωραιες οι “προσθεσεις” αλλα αφηστε το ρε και αυτο, ή βγαλτε κανενα αλλο!:evil:

Ενταξει, κλαφτηκα, συνεχιστε!!!:stuck_out_tongue:

Παίζει να είμαι ο μόνος που παω πορωμένος για τους Eluveite :stuck_out_tongue:

Nope! Και γω ΚΑΙ γι’αυτους παω!!!:smiley: Παμε γερα ρε ΕλβετοΚελτες!!!:metal:

Για οποιον ενδιαφερεται το σετλιστ των Ελβετοκελτων…

1. Bloodstained Ground 2. Gray Sublime Archon 3. The Song of Life 4. …of Fire, Wind & Wisdom 5. Primordial Breath 6. Gaulish War 7. Tarvos 8. Inis Mona

Και γω πάω για Eluveitie!!! Έχω τρελά κέφια γιατί (από ότι είδα…) μάλλον θα παίξουν ακριβώς το setlist που ονειρεύομουν!!! Song of life και tegernako!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!:vibrate::vibrate::vibrate:

Αυτός ο καμένος (όχι εσύ creepdeath) που έγραψε το σετλιστ επειδή το πέτυχα και γω κάπου… πρέπει να μπέρδεψε το tarvos με το tegernako. Γιατί μόλις το είδα έπαθα κρισάρα και λέω δεν μπορέι να αφήσουν το αγαπημένο μου τραγούδι απ’έξω!!! Και όντως σε βιντεάκι στο youtube υπάρχει το tegernako από την περιοδεία των Eluveitie στο chaos over europe στο λονδίνο, έτσι ήρθε η καρδιά μου στη θέση της… Σιγά μην έπαιζαν το tarvos!!!