KREATOR Athens & Thessaloniki

Εντάξει ρε βέντερ, το είχα δει :Ρ Αλλά μπορεί να σπουδάζει Πάτρα ξέρω γω.

Sorry αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά… που διάολο είναι το “Toll 56/Cultural Center of the Foundation of the Hellenic World” και πως πάω εκεί? :-s

http://www.fhw.gr/cosmos/map/gr/map1.html
Απο το σαϊτ του “Ελληνικού Κόσμου”.Είναι νομίζω αρκετά κατατοπιστικό (κτίριο 56)
Διορθώστε με αν είναι τα παιδιά που έχετε ξαναπάει.

Ναι αυτο ειναι… Καλλιθεα κατεβαινει καποιος με τρενο και μετα περπαταει λιγο μεχρι να φτασει

κάτσε ρε…πως πας από Καλλιθέα???i mean δε νομίζω να περπατάς ΛΙΓΟ…ε?

Το καλύτερο είναι να πάρετε το λεωφορείο 049 από το κέντρο. διανύει όλη την πειραιώς μέχρι να φτάσει πειραιά. Οπότε αρκεί να βρεις την σωστή στάση. Θα το ψάξω και θα σας πω!

θα πάρω να ρωτήσω στο 185

“για τους Θεούς που θα κατέβω???”

χαχαχα

αυτό σκέφτηκα κι εγώ ρε panagiotis…you re speaking my language:-)

Ε αν τα φτυσεις στο περπατημα, μην πας καλυτερα στο λαιβ:p
Εγω στους Helloween θυμαμαι κανα 10λεπτο… Αν σας φαινεται πολυ…

ρε εχω καταγμα μεταταρσίου,δε μπορώ να περπατάω πολύ…

ε θ αποκτήσεις και κάνα δυο κατάγματα ακόμα απ το λάηβ, όντως δε λέει :stuck_out_tongue:

καλά κορόϊδευε εσύ…

Παντως εισιτηρια υπαρχουν ακομα. Δεν ξερω ποσα, αλλα δεν το βλεπω για sold-out τελικα το συγκεκριμενο…

Για τον haliseco που θελει coma of souls…
Setlist Kreator ? Elysée Montmartre - Paris, France ? January 27, 2009

1. Intro: Choir Of The Damned
  2. Hordes Of Chaos
  3. Warcurse
  4. Extreme Aggression
  5. Phobia
  6. Voices Of The Dead
  7. Enemy Of God
  8. Destroy What Destrys You
  9. Pleasure To Kill
  10. People Of The Lie
  11. Coma Of Souls
  12. The Patriarch
  13. Violent Revolution
  14. Terrible Certainty
  15. Betrayer
  16. Amok Run
  17. Riot Of Violence

1. Flag Of Hate
  2. Tormentor

θα καεί το πελεκούδι. να παίζανε κι ένα terror zone ή agents of brutality :-s:!:

εγω παιδια σκεφτομουν ποσο φρικιαστικα καυλωτικο θα ηταν οι kreator να κανανε μια περιοδεια κ οπως αλλες μπαντες εχουν κανει, να παιζανε τραγουδια μονο π.χ. απο τα 4-5 πρωτα αλμπουμ… Πιστευω θα υπηρχαν τεμαχισμενοι ανθρωποι στο κοινο…

Πωπω σφαγή! Γαμώ τη λιτότητα μου μέσα…

Mia poly xazi erwtisi alla poly sxetiki…To ΗΣΑΠ douleuei(gt akousa oti episkeuazetai kai oi grammes einai kleistes)???an oxi tote pws mporw na paw ekei ektos apo to 914 lewforeio??

Re paidia kserete an to ΗΣΑΠ leitourgei??gt akousa oti einai kleisto…An den leitourgei pws tha pate??

Ο ΗΣΑΠ απ’οτι ξέρω,θα είναι ανοικτός κανονικά,απλώς οι συρμοί θα περνάνε ανα 7μιση λεπτά μέχρι να ολοκληρωθούν κάποια έργα.Το Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστό το τμήμα Ταύρος-Ομόνοια.Ίσως αυτό άκουσες.

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος (δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών)
Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια) στάση ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ / 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά) στάση ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας

Το 049 σας αφηνει ακριβως απο εξω, ο Ηλεκτρικος θελει ποδαροδρομο:)