[SPOILER]ρε οκ δεν θελω να γινομαι σπαζαρχιδας αλλα…
εχουμε 3 κομματια απο pleasure to kill
2 extreme agression
1 terrible certainty
1 endless pain
1 violent revolution
1 outcast
2 enemy
και 6+1 απο το καινουργιο!?!?!? :?
ρε παιδια δεν ειναι too much? δηλαδη στη θεση του demon prince η warcurse (hordes of chaos δε λεω αν και το θεωρω ολιγον τι αθλιο) δε χωρουσαν ξερω γω some pain will last, love us or hate us, bringer of torture η under the guillotine(ξερω δεν το παιζουν πια :p), κατι απο τα παλια τελοσπαντων,να χει καμια εκπληξη να γουσταρουμε και εμεις οι γκρινιαρηδες που μας αρεσουν τα παλια…και αυτο το κλασιμο στο coma of souls??ουτε το people of the lie δεν παιζουνε?? [-X
κριμα ρε γαμωτο γιατι ηθελα πολυ να τους δω,απο τα πολυ αγαπημενα συγκροτηματα, αλλα 30 κατι ευρω με αυτο το playlist και στη μεση της εξεταστικης δεν τα δινω…
πρωτον εγω βλεπω 2 τραγουδια απο το pleasure to kill και 2 απο το endless pain…
δευτερον δυστυχως απο οτι αοκυσα παιδια στο δευτερο λαιβ μιεωσαν τα καινουρια βγαζοντας demon prince, to the afterborn και βαζοντας people of the lie, coma of souls. τελειως αστοχη επιλογη κατα τη γνωμη μ. το warcurse η το destroy what destroys you ειναι χειροτερα πιστευω απο αυτα που εβγαλαν. ελπιζω να τ καταλαβουν και να τα παιξουν ολα τα καινουρια… ρε γαμωτο ομως να μην παιζουν το absolute misanthropy που ειναι κομματαρα. παντως το warcurse δεν παιζει να το βγαλουν γιατι το εχουν σαν “χιτακι” οπως ειχαν το imposible brutality που το εβαλαν κ αυτο πρωτο σε myspace κλπ ετσι και αυτο εδω απο οτι φαινεται! παντως αν δεν παιξουν to the afterborn… :blow:
Είναι λίγα τα συγκροτήματα που ό,τι και να παίξουν μου φαίνεται καταπληκτικό και οι Kreator ανήκουν σε αυτά. Βέβαια λίγο Comma of Souls πάντα είναι ευπρόσδεκτο, αλλά μου αρέσει και αυτό το set list που διάβασα.
Υ.Γ.: Εκτός αν αποφασίσουν να κάνουν κανένα tribute στο Endorama, οπότε θα ανέβουμε πάνω στη σκηνή για τσαμπουκά… :lol:
Εγώ αντίθετα θα ψηνόμουν υπερβολικά να παίξουν κάτι από το Endorama. Είναι το μόνο άλμπουμ που δεν έχω ακούσει κάποιο κομμάτι του σε live (όσες φορές τους έχω δει). Η περιοδεία του Endorama ήταν η μοναδική που δεν μας είχαν συμπεριλάβει (από το 1989). Και δυστυχώς τις επομενες φορές που ήρθαν δεν παίζαν τπτ και συνεχίζουν να μην παίζουν (αν και στο Live Kreation τιμήσαν το Golden Age). Κρίμα, κρίμα γιατί αμα παίζανε κανένα ομώνυμο ή κανένα Willing Spirit θα καραγούσταρα.
Τεσπά, σχετικά με το playlist, καλά κάνουν και παίζουν αρκετά απο το νέο, καθώς η προηγούμενη φορά ήταν αρκετά χορταστική από παλιά κομμάτια (εκεί καλά κάνανε και τα παίξανε γιατί δεν περιοδεύαν για νέο άλμπουμ κλπ).
Σκέφτομαι την ΓΑΜΑΤΗ στιγμή που θα αρπάξει ο Ventor το μικρόφωνο και θα ξεράσει τις λέξεις:
Alright Athens… this is for you…THE RIOT OF VIOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCE
μπραβο για το σετ λιστ και λοιπα …γιατι ειμαι ασχετος απο το παρελθον τους…(εκεινη την εποχη ακουγα Μαικλ Τζακσον #-o)
εχει να πεσει μελετη…(ηδη εβγαλα μερικα κομματια)…
ωστοσο το τελαιυταιο μου αρεσει πολυ…εχει ξεσηκωτηκα ρεφρεν και βαρανε και μελωδικα σημεια…
εκτος απο το υπολοιπο θρας σκηνικο…
οι σαπορτ μπαντες ειναι πολλες
αλλα νομιζω οι Eluveitie
απο οτι θυμαμε στο γιουτουμπ τουλαχιστον γ@μουν…
βεβαια αφου χασαμε το περσυνο στο Γκαγκαριν με τους frost…#-o
θα φαμε(αν παμε τελικα, τον μαλακια ηχο και δεν βλεπω τιποτα μπροστα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος)
με του Helloween πηγα στο τελος μπροστα και ακουγοταν γαματα…αλλα τωρα δεν ξερω αν μαζεψει κοσμο αν θα καταφερω να φτασω :D…
φοβαμε οτι αν δεν γεμισει κοσμο…
θα εχει μεγαλη αντιχηση και αρα βαβουριασμα?!:roll:
Την Παρασκευή δίνω μάθημα το απόγευμα,αλλα θα εκμηδενίσω την απόσταση Χαλκίδα-Αθήνα για τους Kreator ρε γαμώτο!
Υστ:Γίνεται να παίξουν όλο το Pleasure to kill και καπάκι όλο το Extreme Aggression και μετά ο’τι θέλουν;:roll:
εγω εχω τοση υλη στην εξεταστικη που δεν θα παω…εκτος αν μου την δωσει τελευταια στιγμη:p …τι τραγικο…τους εχω χασει 2 φορες…και θα τους χασω και 3η μαλλον…#-o
Ρε, ούτως ή άλλως τα λαηβ είναι Παρασκευή και Σάββατο… Οκ δε θα διαβάσεις κάποιες ώρες, δεν έγινε κάτι… Εκτός αν έχεις και ταξίδι για να πας να τους δεις