KREATOR Athens & Thessaloniki

λες και έπεσε μετεορίτης και άνοιξε τρύπα8O8O

Now playing: Edguy - Jerusalem
via FoxyTunes

To the afterborn ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Έτσι, μάλλον το αγαπημένο μου κομμάτι από το νέο!
Στα πλην τώρα: Η έλλειψη του Peoplε Of The Lie και Renewal είναι αισθητή, καθώς είναι τα κομμάτια που το κοινό έπαιρνε μία ανάσα από το συνεχες κοπάνημα. Οκ υπάρχει το Violent Revolution και Voices Of The Dead βέβαια, που είναι και αυτό mid tempo, αλλά όλα τα υπόλοιπα βαράνε συνεχώς. Πωωωω θα μας ξεθεωσουν. Γενικώς το σετλιστ δεν έχει καμμία έκπληξη ρε γμτ από παλιά κομματια. Αλλά που ξέρεις, κάτι μπορεί να μας επιφυλλάσουν. Bασικά δεν θα με χάλαγε να αντικαθιστούσαν το Voices Of The Dead με κανένα Terror Zone (λεω γω τώρα… είναι ένα που είναι μαστ και αυτό).

Μέχρι να δω το βίντεο, έλεγα να πάω στο live.

:cry:

οντως το terror zone θα ηταν ηδονη η ετσω παλι το some pain will last αλλα δ πειραζει το σετλιστ ειναι τελειο. μονη ενσταση αφου θελουν κ δευτερο τραγουδι (εκτος απο amok run) με αργη κ μελωδικη εισαγωγη γτ δεν εβαλαν το replicas of life ετσι γ αλλαγη. ειναι ολοιδιο στιλ αλλωστε…

??? γτ τι το κακο ειχε το βιντεο???

το τιμάνε το νέο αλμπουμ βλέπω, μόνο 3 άφησαν απ έξω :D. θα πέσουν τα μπετά.

voices of the dead κομματάρα…

Δεν είχε τίποτα ρε το βίντεο, μια χαρά ήταν :Ρ Απλά μου φάνηκε ότι δε θα βρουν ούτε σφράγισμα μετά και θα κλάφσουν όλοι λέγοντας “ένα ντέχτσα χάθηκε, μια συμφορά για την ανθρωπότητα”.

xxxxx!!! ναι το ξυλακι θα πεσει αλλα ενταξει αν πας σχετικα πισω κατι θα γλιτωσεις. παντως τα λαιβ των κρεατορ ειναι ανεπαναληπτα. γενικα ο μιλε ειναι θεος σε ολα του. κ ειναι πραγματικα πολυ καλος φροντμαν κ αξιζει να τους δεις.

νεο κ πιο εγκυρο κ σωστα καταρτισμενο σετλιστ (κυριως σωστη σειρα):

Intro/Choir of the Damned
Hordes of Chaos
Warcurse
Extreme Aggression
Phobia
Voices Of the Dead
Enemy of God
Destroy what Destroys You
Pleasure to Kill
To the Afterborn
Corpses of Liberty
Demon Prince
The Patriarch
Violent Revolution
Terrible Certainty
Betrayer

Amok Run
Riot of Violence
Flag of Hate
Tormentor

άσχετο πάλι:p,τι ώρα αρχίζει η συναυλία και τι τελειώνει?

17.30 ανοιγουν οι πορτες. ειναι τουλαχιστον 3 μπαντες πριν τους κρεατορ αρε πες να βγουνε 9-10, ε 11-12 δε θα εχει τελειωσει??? η λογικη αυτο λεει…

panagiotis αν νομίζεις ότι θα φοβίσεις όοοοοολα τα κορίτσα του φόρουμ όπως το καημένο δεχτσα και δε θα έρθουν στο λαηβ, έχεις γελαστεί!!!Μάλιστα νέε μου μερικές θα έρθουμε!!!Ακόμα και με πανοπλία ναι!!!Με τσίγκινα σωβρακάκια και φανελάκια που θυμίζουν άλλα λαηβ

Υστεριόγραφο : λέω θα έρθουμε ακόμα κι αν πάω μόνον εγώ, γιατί ως γνωστόν εγώ και η καφρίλα μου έχουμε ειδικό βάρος:D

Πολλα support και πανάθλιος χωρος διεξαγωγης του live…Μακαρι να παιξουν σε κανα festival το καλοκαιρι…

οκ μαν ευχαριστώ,ι γουιλ μπι δέρ:p

Terrible Certainty, Riot Of Violence, ωραία.
Το Warcurse δεν μαρέσει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ.:stuck_out_tongue:
Αλλά αφού είναι το 2ο κομμάτι του δίσκου, ε λογικό να το παίξουν.

Scourge συμφωνώ 100% μαζί σου.κι εμένα γι κάποιο λόγο δε μ’ αρέσει…

:lol::lol::lol:
εσύ σίγα μην τρομάξεις με ένα moshpit! αφού ακούς και GWAR και δεν μασάς!!!

:ban: και ξύλο
και θα τοποθετήσουμε τους δύο παραπάνω κυρίους στο κέντρο του moshpit για να μάθουν!

:har::har:

Ας μου πει κάποιος πόσα τραγούδια παίζουν γιατί δν θέλω να δω το setlist:!:

και την κιουρία μαζί. άκους εκεί δεν της αρέσει το warcurse.

17 κανονικα κ αλλα 3 ιντρο.

Γαμημενη εξεταστικη… Εκεινη την μερα δινω το προτελευταιο μαθημα κ καπακι… Απολυτη εκτονωση βλεποντας το σετλιστ…
Αλλα γιατι να λειπει το escalation?? Ειναι απιστευτη η κραυγη στην αρχη…:frowning:

Ποιο λεωφ περνουμε για το Ιδρυμα??