KREATOR Athens & Thessaloniki

Δε θυμομουν ακριβως ποτε ειναι η συναυλια, βλεπω 6 Φλεβαρη και μενω κοκκαλο (δυστχως εκεινη τη μερα δε μπορω με καμια δυναμη). Κανω ενα σερτς στο θρεντ, βλεπω το ποστ σου κι ερχομαι στα ισια μου. Πλακα στην πλακα, προτιμω ενα ταξιδακι στην ομορφη πολη για τους θεους παρα τον κατα συνθηκη συναυλιακο χωρο της Αθηνας και μαλλον για εκει το παω:wink:

Ωστοσο πρεπει να ξερεις οτι στη Αθηνα θα γινει ο πανικος. Επισης, και στη θεσσαλονικη ο χωρος ειναι πολυ μακρια απο τ κεντρο. ειναι προς καλαμαρια νομιζω…

Το απωθημένο όμως είναι το Riiοt Of VIOLENCE!

“Ένας άντρας κοίτεται στην άκρη καλυμένος με αίμα…”[/QUOTE]

Ρόδον 1989

ρε παιδιά έχω ακούσει ότι ο χώρος που θα παίξουν οι κρηέιτορ στην Αθήνα δεν είναι και ο καλύτερος,αληθέυει αυτό?

Αληθευει,μαλιστα στο θεσαν οσο πιο ευγενικα γινοταν.

ο χωρος ειναι χαλια απλως τους πανε εκει προφανως γτ ειναι μεγαλος. καπου 5000 ατομα…

ακουσα για sold out :S ισχυει?

δεν έχω πάει για εισιτήριο αλλά sold out οι kreator σε αυτόν τον χώρο?

δεν αποκειεται αλλα απο τωρα??? αν ειναι ετσι ειναι προφανως επειδη το καινουριο σιντι διερευσε νωρις και ετσι ο κοσμος προλαβε να τ ακουσει αρκετα… κ να τ αρεσει λογικα…

Μην λετε τετοια ρε παιδες, ΠΡΕΠΕΙ να δουμε Eluveitie live και δεν εχουμε παρει ακομα εισιτηριο!!8O …ενταξει ΚΑΙ Kreator, μην βαρατε!!:stuck_out_tongue:

Καλα αν οντως χωραει 5000 ΔΕΝ νομιζω οτι μπορει να γινει sold out…

δεν ξέρω ακόμα,γαμώτο…αν δεν βρω λεφτά δεν παίζει και θα ήθελα να δω…:(:frowning:

Now playing: Anathema - Seenset Of The Age
via FoxyTunes

Βασικα το θεμα με τετοιες μπαντες ειναι οτι δεν ξερεις ποτε θα σου ξανακατσει να τις δεις. Ε, μην βγεις για τα επομενα 2 Σ/Κ (συμπεριλαβανεται και αυτο:D) και περιορισου σε μπυρες σπιτι με φιλους και στη δισκοθηκη σου!! Ε, δεν μπορει, κατι θα σου μεινει!!!:slight_smile: Good luck παντως!

αυτό,όταν άρχισα να ακούω έλεγα ότι δεν θα τους δω με την καμία,και να τώρα…μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω,και ελπίζω να τα καταφέρω.[-o<

Now playing: Anathema - Anyone, Anywhere
via FoxyTunes

Επειδη φιλος πηρε εισητηριο χθες το βραδυ για αθηνα δεν ειναι sold out.Μαλλον ομως αν κρινω καλα απο το νουμερο που πηρε 2 βδομαδες πριν την συναυλια δειχνει πως θα γινει sold out.Τωρα οσο αφορα το χωρο εγω στους helloween δεν μπορω να πω οτι με δυσαρεστησε και πολυ…πραγματι ο εξαερισμος ηταν κακος το bar ηταν μακρια κ.τ.λ αλλα και γενικα η περιοχη εκει οταν πηγαινα και εφτασα απεξω θυμαμαι ψιλοφρικαρα γιατι φαινοταν καπως χαλια σαν εγκαταλελειμενο εργοστασιο.Πραγματι ομως ο χωρος ηταν μεγαλος και χωραγε πολυ κοσμο μια προσεγγιση στα νουμερα που ειπατε μου φαινεται σωστη.Πιστευω οτι οι kreator εχουν το κοινο για να παιξουν σε μεγαλο χωρο.Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν οι χωροι…οποτε παμε εκει αναγκαστικα.Οσο για το setlist που ειπατε ειναι τρομερο μακαρι να παιξουν αυτα και αλλα τοσα…αν μαθευτει κατι απο playlist στις συναυλιες που δινουν αυτο τον καιρο ευπροσδεκτο το ποσταρισμα ετσι??
και δεν νομιζω τελος οτι οι στιχοι ειναι γελοιοι!!!αλιμονο!!!αμα τους προσεξει κανεις καλα καταλαβαινει πολλα βγαζουν νοημα πιστευω…και σε πολλα συμφωνω μαζι τους κιολας

βασικά είμαι σίγουρος ότι αν ο mille έγραφε αυτόν τον καιρό τους στίχους του Radical Resistance, θα αντικαθιστούσε το “Paris Burns Again” με το “Athens Burns Again”…

Άντε, άντε κοντεύουν οι μέρεεεεες… είναι η 6η φορά που θα τους δω και νιώθω λες και θα είναι η πρώτη φορά πάλι με τον δίσκαρο που μας τρίψανε στην μάπα και στα αυτιά!

ρε παιδιά επειδή από κριέιτορ δεν ακούω και πολύ αλλά θα πάω.Γενικά σε συναυλίες τέτοιες πέφτει τρελό ξύλο και έτσι?(ντάξει μην με πείτε άσχετο αλλά πρώτη φορά πάω σε Thrash συναυλία:p)

Ναι πέφτει,αλλά μπορείς να το αποφύγεις

Φιλησυχοι ειναι οι οπαδοι των Kreator,δε καταλαβαινω γιατι ανησυχεις:lol:

προσέξτε το μέγεθος του κυκλου που ανοίγει, και τον χαμό που ακολουθεί με το που μπαίνει το κομματι.

ένα από τα μεγαλύτερα moshpits που έχω δει…

το πρωτο σετλιστ χτες τ βραδυ…

[SPOILER]Hordes of Chaos
Warcurse
Extreme Aggression
Phobia
Pleasure to Kill
Enemy of God
Voices of the Dead
To the afterborn
Destroy what destroys you
Corpses of Liberty
Demon Prince