Πήρα σήμερα δύο εισητίρια για Θεσσαλονίκη από Ticket House Αθήνας Νο 0005+0006;;;;;;;;;;;;;;;;Τι πρέπει να κάνω για να κλείσω θέση στο πούλμαν του Principal;;;;;
Principal 2310-428088
Για μεταφορά από Λευκό Πύργο
Σε ευχαριστώ:wink::!:
τσιμπησα και εγώ το εισιτηριακι μου σημερα!
Πάνο γίνεται να χώσουν μέσα πάλι το Terrible Certainty? (δεν το χαν παίξει το 2007)
Θα ήταν και γαμώ κανά Some Pain Will Last πάλι, κανά Stream of Conciousness, Europe After The Rain.
Θα θελα πάρα πολύ το Riot Of Violence (μου χες πει παλιότερα γι αυτό).
να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν είχαν παίξει ή όχι το terrible certainty την τελευταία φορά. Για να είμαι ελικρινής προτιμώ να βάλουν toxic trace στην θέση του! Αν και καθόλου απίθανο να ξαναμπεί το ομώνυμο.
(βασικά storming with menace ήθελα αλλά όνειρα είναι αυτά)
Το Stream είναι κομμάταρος, αλλά είναι απίθανο να το παίξουν.
Όσο για Riot Of Violence είναι must και το θέλουμε ξανά.
Και το Europe After The Rain το παίζουν συχνά πυκνά, οπότε παίζει να τα ξανακούσουμε.
αχ λοιπόν επειδή δε κρατιέμαι,πόσο θα τα σπάσουμε ρε εκείνη τη μερα???
Θα σπάσουμε αυχένες, σβέρκους και νοτιαίους μυελούς.
Μενειςκαι κοντα εκει κουφαλιτσα, ε??? Εγω που να κανω ολοκληρο ταξιδι με ολα αυτα τα οικτρα που θα μας συμβουν:lol:… Δε γαμιεται ι!!!
κάποιος άκουσε επιτέλους τον δίσκο? όχι, πες…
ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ?
btw, ποιά έκδοση πήρες?
μην ανησυχείς αμα είναι πάμε σπίτι μ να κάνουμε διαλόγισμο και γιόγκα μετά την σφαγή! :lol:
Ήθελα να ποστάρω εντυπώσεις αλλά λέω ας τις κρατήσω να ωριμάσουν μέσα μου! Όλα τα κομμάτια γκρεμίζουν γκρεμούς και χαράζουν χαράδρες. Θα μεταφέρω τις αγωνιστικές εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο θρεδ την καταλληλη στιγμή. Παντως το κομμάτι που μου αφησε την πιο θετική εντύπωση είναι To The Afterborn, βασικά έχει αρκετά στοιχεία που με φέρανε προ εκπλήξεως και δεν το περίμενα!
(πήρα την έκδοση με το dvd, 19.5 euro)
Ο καινούριος δίσκος Kreator είναι άθλιος!!! Πιο χαζούς στίχους δεν έχουν γράψει ποτέ στην καριέρα τους και η μουσική…άστο καλύτερα… O Mille έχει ξεχάσει πως τραγουδάνε στα αγγλικά και έχει αποκτήσει μια προφορά τσομπανόβλαχου που είναι για γέλια!!! Κρίμα γιατί το Enemy of god ήταν διακάρα από τις λίγες και περίμενα να μείνουν σε τέτοια επίπεδα… [-X
Δεν πειράζει όμως θα μας ανταμείψουν οι θεοί Eluveitie!!!
Tα υπόλοιπα που λες είναι θέμα γούστου, οπότε ασχολιαστα. Θα μείνω σε αυτό:
Δηλαδή μας λες ότι σου αρέσει περισσότερο ο στίχος “Green and red monsters torment your mind” (Endless Pain), από τους στίχους του HoC. Ό,τι πεις λοιπόν.
Προφανώς είναι θέμα γούστου αλλά μιλάμε ότι το HoC ΣΠΕΡΝΕΙ.Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω…έχω εκστασιαστεί,το έχω ήδη ακούσει πάνω από 20 φορές,μέχρι και στον ύπνο μου το ακούω,και ψήνομαι.Δε καταλάβαίνω πως κάποιος μπορεί να προτιμάει το αδύναμο imo EoG από αυτό που είναι 10 φορές καλύτερο και όπως εύστοχα μου έιπε ένα συμφορουμάκι,μοιάζει να είναι το δίδυμο αδερφάκι του Violent Revolution.
Γενικά θεωρώ ότι οι Κρασατορ έχουν εύκολα άλμπουμ(και δε το λέω με την κακή έννοια,μην πέσετε να με φάτε),εννοώ ότι η μουσική τους σου μένει,πιάνεις τα riffακια με πολύ λίγες ακροάσεις, και γενικά σου βγάζουν με άνεση αυτή τη διάθεση να τα σπάσεις.Και βέβαια στο παρελθόν έχουν τις γνωστές δισκάρες που όλοι ξέρουμε…
Anyways,ανυπομονώ ν ακούσω λαηβ τα escalation(με την τέλεια αρχή) και Amok Run…(και όλα δλδ απλώς αυτά έχω ξεχωρίσει)
Ναι μέχρι και αυτό το θεωρώ πιο εμπνευσμένο φαντάσου!!!:lol::lol::lol:
Whatever ο καθένας με τα γούστα του… εμένα πχ με τρελαίνει όλο το outcast ενώ οι περισσότεροι το βρίσκουν για τα μπάζα…
πες μας κανα δυο ηλιθιους στιχους…
Δεν μου αρέσει το υφάκι σου φίλε γιαυτό θα σου πω να ψάξεις να βρεις μόνος σου… Όποιος ρωτάει τους άλλους πως τους φάνηκε ο καινούριος δίσκος δεν σημαίνει ότι περιμένει μόνο θετικά σχόλια. Αν εσύ δεν αντέχεις απόψεις διαφορετικές από τις δικές σου μα μην τις διαβάζεις…
δεν νομιζω να σ ειπα κατι κακο η να σ ειρωνευτηκα. απλως σε ρωτησα να μ πεις καποιου ηλιθιους στιχους σε σχεση π.χ. με το ενεμι. εχω περιεργεια…
Χθες εκεί που καθόμανε και μιλούσα με έγκριτο μέλος του φόρουμ μας και πορωνόμαστε αμφότεροι για το επερχόμενο λαηβ δείχνοντας με περισσή χαρά βιντεάκια από το youtube και χαζοχαιρόμασταν σα 15 χρόνα,σκέφτηκα ότι κάθομαι που κάθομαι σ’ αναμμένα κάρβουνα και περιμένω σα βλαμμένο,δε κάνω εκεί μια (wet)dream set list να περάσει η ώρα μου???Δε θα μου αρνηθείτε αυτό το tiny bit of pleasure???στη καφρογιαγιά ε???Βασικά ψήνομαι να το κάνω για όλες τις μπάντες που μ έχουν καταστήσει σ’ αυτήν την κατάσταση (δλδ σκατοπορωμένη)και πρόκειται να δούμε τους προσεχείς μήνες,αλλά θα ξεκινήσω μ’ αυτά εδώ τα τρυφερούδια…
Διευκρίνιση: Υπερβολές του τύπου “θέλω ν’ ακούσω όλο το κομα οφ σοουλς και το εξτριμ αγγρεσιον και 2 από το ενντοραμα και 5 από το βαηολεντ ρεβολουσιον και το φόμπια ανάποδα” ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ…ναι this is just a fantasy after all…
πάμε λοιπόν…
flag of hate/tormentor
rippin corpse
command of the blade
storming with menace
teribble certainty
extreme aggression
love us or hate us
bringer of torture(ή tortsa όπως μου αρέσει να το λέω)
some pain will last
betrayer
coma of soul
people off the lie
agents of brutality
material world paranoia
phobia
golden age
endorama
reconquering the throne
violent revolution
all of the same blood
replicas of life
slave machinery
escalation
amok run
destroy what destroys you
και επειδή τώρα είμαι στη δουλειά και δε μου 'ρχονται σταματάω, αλλά θα επανέλθω…have no fear χεχεχε
To HoC δεν με ενθουσίασε, αλλά θα παίξουν 3-4 σίγουρα.
Βάλε και
Hordes Of Chaos
Enemy Of God
Stream of Conciousness
Europe After The Rain
Depression Unrest :!:
Το απωθημένο όμως είναι το Riiοt Of VIOLENCE!
“Ένας άντρας κοίτεται στην άκρη καλυμένος με αίμα…”