Να διευκρινισω οτι μιλαω για Αθηνα
Ο χωρος ειναι απαραδεκτος, τα χουμε ξαναπει.
Θα φέρουν τόσο πολύ κόσμο οι Kreator που θα γεμίσει η αποθήκη? Λίγο δύσκολο…
ΟΙ Kreator τα σπανε ασχημα.Θα ειναι φοβερο το live οπου κ αν παιξουν
ναι τα σπάνε αλλά αμα έχει το χάλια ήχο που όλοι φοβόμαστε νομίζω ότι το λαηβ δε θα είναι και τόσο φοβερό
αυτό τρέμουν όλοι,βέβαια το 2007 με gamma ray και helloween ο ήχος ήταν καλός,αλλά ο εξαερισμός ανύπαρκτος…:?
Now playing: Elvenking - A Poem For The Firmament
via FoxyTunes
Βασικα ηταν κααααλος…
ελπίζω να μην λες για τον εξαερισμό,γιατί ναι αν ήσουν έξω είχε φοβερό:!:
Now playing: Theater Of Tragedy - Angelique
via FoxyTunes
Για τον ηχο λεω., ο εξαερισμος ηταν απαραδεκτος, ανυπαρκτς
Ενας κωλομηνας (και με εξεταστικη) εμεινε!!! Ποτε ξεκιναν την περιοδεια για να παω να δω τα σετλιστ τους??
Η περιοδεια ξεκινα 23 ιανουαριου.Οταν θα ερθουν εδω θα δινουν την 12η συναυλια της τουρνε.Φανταζομαι οτι θα ειναι και σε φορμα και οχι πολυ κουρασμενοι…Σετλιστ εγω δεν μπορω να φανταστω…Θελω παντως πολυ να ακουσω κομματια απο το καινουριο…
Ε, περιοδεια προωθησης ειναι σιγουρα θα παιξουν καινουρια!
ναι δυστυχως :twisted:
Ναι αυτο εννοειται!!Για μενα παντως ολα τα τραγουδια απο το νεο μπορουν να παιχτουν γιατι ειναι συναυλιακα δεν θα με χαλαγαν παντως και καποιες εκπλήξεις…αν και το ονειρο της ζωης μου εγινε πραγματικοτητα οταν επαιξαν τον μαιο του 2007 το some pain will last δεν θα με χαλαγε να ξανασυμβει και να συμπληρωθει απο το bringer of torture
συμφωνώ για το some pain will last. μετά από τόσα χρονια αναμονής το ξανασυμπεριέλαβαν στο σετλιστ. Όταν το παίζανε ένιωθα σαντην πρώτη φορά που τους είχα δει, τέτοιο δεος.
Ένα Storming With Menace έχει μείνει και ένα Depression Unrest έχει μείνει. (Καλά για το δεύτερο δεν πάιζει να το ακούσω ποτέ, αλλά όνειρα είναι αυτά.)
Ευκαιρίας δοθείσης, πάρτε μία συνεντευξη από στο metal hammer από την συναυλία στο ρόδον, το 1996 (Cause For Conflict Tour)
είχαν διασκευάσει και raw power, σαππορτ οι acid death της καριόλας…
Αξιοτιμε κυριε τεκιλοφονια Παναγιωτη,μπορει ν’απουσιασω απο το live των Deus x Machina αλλα σου υποσχομαι οτι δε μου τη γλιτωνεις στους Kreator.
Εγώ πειράζει που θέλω ν? ακούσω το Golden Age;
Φλωρος κι έτσι.
μπα τι να πειράζει? εγώ και το chosen few να παίζανε θα το απολάμβανα άσχετα που θα ξενερωνανε σχεδόν όλοι. Ή το Willing Spirit. Εντάξει από το Endorama δεν παίζουν νότα όμως.
outlaw: το νου σου… χαχα!
Αυτο δεν ακυρωθηκε παλι;