KREATOR Athens & Thessaloniki

Eγώ πάντως τα σαππορτ ούτε που τα ξέρω… θα ψάξω να ακούσω τπτ για να πάρω μια γεύση.

E δεν νομιζω να σ’αρεσουν οι Caliban & οι Eluveitie.
Δεν ειναι των γουστων σου.Metalcore (πλεον) οι πρωτοι και folk/viking/pagan οι 2οι.

Βασικά γιατί υπάρχουν αυτά τα σαπόρτ? Άκυρα εντελώς.

ελεος…ξεφυγε τελιως η ολη φαση ας βαλουν και την εφη θωδη
Καταλαβαινω οτι ειναι παιχνιδια των δισκογραφικων που κανουν το booking αλλα να πας σε μια συναυλια και να ακουσεις 3 διαφορετικα σαππορτ με 3 διαφορετικα ειδη…?

Ακυρα support και χωρος τρωγλη…Μαλιστα…

ότι είναι whatever μέσα και εγώ, αλλά τουλάχιστον δίνει και την ευκαιρία σε μερικούς να δουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα(πχ Eluveitie)…επίσης θα βγάλουν και πιο πολλά money,πιο πολύ κόσμος:wink:ξέρουν τι κάνουν…

Now playing: Edguy - Sex Fire Religion
via FoxyTunes

αντε και το νεο cdaki επισημα απο 13 ιανουαριου
ελπιζω να μην ξεχασουν τα κλασσικα τους και μας χωνουν μονο τα καινουργια

Η αφίσα τα σπάει:!:

συγνωμη ρε δε σας αρεσει το enemy of god?σοβαρα μιλατε?#-o

Για τους Caliban λέει, όχι για τους Kreator.

Καλά σοβαρά μιλάτε??? Μας δίνετε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε 4 συγκροτήματα στην τιμή του ενός και παραπονιέστε κιόλας???8O8O8O ΕΛΕΟΣ!!! Όσοι δεν ξέρουν ή δε γουστάρουν Eluveitie και Caliban ας έρθουν αργότερα μόνο για τους Kreator… Οι υπόλοιποι θα τα σπάσουμε!!! (Eluveitie Ελλάδα!!!8O8O8O σαν όνειρο μου φαίνεται!!!)

προκαλεις…

Με προκαλούν…

δίκιο έχεις μαν δίκιο,ας μην γκριωιάζουμε κάθε φορά…

Now playing: Haggard - Chapter II: The Final Victory
via FoxyTunes

Πότε αρχίζει η προπόληση, για Θεσαλονίκη? Γιατί πήγα τίκετ χάους και ήταν κλειστό, και στο Πατσίς δεν ήξεραν τίποτα:!:

Τα εισητήρια για Θεσσαλονίκη έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό, εγώ τα πήρα πριν κανένα μήνα από ticket house, μην πας αλλού δεν έχουν φέρει…

μπορει κανεις να ποσταρει ενα εισητηριο??? εγω αυριο θα παρω!!

Το εισητηριο δεν εχει πανω του τιποτα απλα λεει τις πληροφοριες χωρις να εχει καποιο εξωφυλλο αλλα ενα φοντο που αχνοφαινεται το κεφαλι απο το hordes…Για τον χωρο τι λετε??
καλυτερα νομιζω που βαλανε ενα μεγαλυτερο χωρο βεβαια ειναι στη μεση του πουθενα…