Η μεγαλύτερη γερμανική thrash μπάντα! Αυτά είναι!
θα πεσει πολυ ξυλο!!!
και μενα μαρεσουν… αλλα ενοιεις μετα τους sodom 8)
Kreator + Sodom + Destruction…Γερμανικό thrash που τα σπάει χρόνια τώρα. Ποιος νιάζεται για το πιος είναι ο καλύτερος;
Με Θυμησες το 2002 το Hell comes to your own town part II με Kreator/Sodom/Destruction…
Anyway δεν θα ηθελα να συγκρινω αυτα τα συγκροτηματα για πολλους λογους αλλα αν το εκανα θα εβαζα τους Destruction τριτους 8)
Τιμη για τικετ ? ακουστηκε τπτ ?
Κλεισανε και οι Caliban support απ’οτι ξερω.Βεβαια δε ξερω κατα ποσο αξιζει να τους δει κανεις μετα το καταντημα τους.
Akrivws… ta prwta tous CD einai gamata , ta nea apla de thelw na ta akousw gt tha ksenerwsw.
Oso gia Kreator gamw! Exw na tous dw apo to Live me tous Destruction k Sodom !!
Φιλε το 2002 ηταν αν δεν κανω λαθος?
Και γαμω τις φασεις…
Αντε παμε φετος να τα σπασουμε ολα Αν και θα γουσταρα αλλο σαππορτ αλλα τι να κανουμε…
Ναι ετσι ειναι, 2002 νμζω ! Σε εναν σκατο χωρο βεβεα, αλλα ηταν Τhrash Fest φαση!
Χαμοσ ειχε γινει, κ θα γινει .
Μόλις τώρα το είδα ότι υπάρχει το thread!
Whaaaat??? 8O Εγινε τετοιο πραμα εδω? Κριμα που ημουν αθωο και αβγαλτο ακομα, μολις στα πρωτα μου βηματα στη γερμανικη thrash για να παω κι εγω (το πιο πιθανο να με ποδοπαταγατε οι μαντραχαλοι αλλα οκ).
Νταξει, δε λεω, ειδα kreator και sodom φετος στα εξωτερικα αλλα ποτέ δεν ειναι αρκετο.
Τιμές και τα σχετικά θα περιμενουμε πολυ λετε για να μαθουμε? Με το support τι παιζει? Δεν ειν καλοι??
ααα καλος ειμαι…
το αναφερα και δευτερη φορα χαχααχ
λοιπον εγραψε παραπανω ο φιλος σαππορτ caliban τιμη υπολογισε 25-30.
Ποσο ειχαν την τελευταια φορα με σαππορτ Ektomorf? ημουν στρατο τοτε δεν πηγα
Η τελευταια ηταν με Φροστ κι ειχε 32.
Με Εκτομορφ ηταν σαφως φθηνοτεροι, αλλα δε πολυθυμαμαι. 27; Καπου εκει.
ναι 27 είχε με εκτομορφ.
να γινόταν πάλι και θα ήταν ανεκτίμητη…
μπορει καπιος να δοσει ενα πιθανο σετ-λιστ?
Καλό πακέτο, έρχονται όλοι, καλή τιμή, 33 γιούρια, καλά να περάσουμε.
24\11 ξεκινάει η προπώληση, τι λέτε για δυο sold out μέχρι τα Χριστούγεννα;
στο πολύ χαλαρό θα είναι sold out, τώρα αν θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν ξέρω, αν και λίγο δύσκολο μου φαίνεται.
Ουτε Εγω Πιστευω Μεχρι Τα Χριστουγεννα!:-k
Αληθεια Γιατ Παντα Πρεπει Ολα Τα Support Στην Ελλαδα Να Μην Εχουν Καμια Σχεση Με Την Main Μπαντα Ητε Με Τα Αλλα Support!?Ενταξει Και Caliba Ειχα Παει Στο Live Και Οι Eluveitie Μαρεσουν Αλλα Περιμενεις Kreator βΒαλε Κατι Για Ζεσταμα!
η τιμή είναι μαμάτη!!!
Kreator/Eluveitie/Emergency gates μόνο με 32ευρώπουλα…αυτά είναι!!
Now playing: Edguy - Dead Or Rock
via FoxyTunes