ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ’Σ μεγαλε!!
εισαι εκτος θεματος…δεν εχεις δει καν οτι μιλας για αλμπουμ εκτος πολλ!
ΑΣΧΕΤΕ!:lol:
ρε…μη μου κανετε τετοια!
ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ’Σ μεγαλε!!
εισαι εκτος θεματος…δεν εχεις δει καν οτι μιλας για αλμπουμ εκτος πολλ!
ΑΣΧΕΤΕ!:lol:
ρε…μη μου κανετε τετοια!
βασικο αγαπαμε kreator οτι και να βγαζουν… τωρα για τα συγκεκριμενα albums… χαλαρα το renewal ειναι το χειροτερο kreator-παιζει και να το εχω ακουσει μονο 1 φορα…
το outcast ειναι αρκετα καλο αν και νομιζω οτι αν ειχε και λιγοτερα κομματια (μικροτερη διαρκεια) θα ηταν καλυτερο…μεγαλο + για το album ειναι και η καρα hitara phobia που το βοηθαει πολυ…
το endorama ειναι προσωπικα το αγαπημενο μεταξυ των 3 και γενικα στα αγαπημενα μου απο ολη την δισκογραφια τους… πολυ διαφορετικο και αρκετο συναισθημα chosen few everlasting flame golden age endorama klp…
endorama… ποιοτητα… οχι οτι τα αλλα ειναι ασχημα αλλα το εντοραμα ειναι για μενα το μονο απο τα 4 της μεταβατικης περιοδου που δεν εχει και μετρια τραγουδια (περα απο τις κομματαρες πυο ολα εχουν)…
Ημουν αναμεσα σε Endorama και Outcast.Τελικα ψηφισα Endorama γιατι εχει κομματαρες και απιστευτη ατμοσφαιρα,κομματια σαν το Future King δε γραφονται καθε μερα!
Μιας και το ξεθάψατε, υπάρχουν μερικές κομματάρες από την περίοδο των 90’ς που δεν έχουν αναφερθεί στο θρεντ (νομίζω). Αυτές βρισκονται στις συλλογές που είχαν κυκλοφορήσει τότες:
[U]As we watch the west declines[/U]
[U]inferno[/U]
τα δύο προηγούμενα ήταν στην συλλογή “voices of transgression” και είναι σε φάση εντοράμα. Επίσης
[U]Suicide In Swamps[/U]
[U]Limits of Liberty[/U]
αυτά ήταν στην συλλογή του 96 “scenarios of violence” και το πρώτο παραπέμπει σε μία ενδιάμεση περιόδο μεταξύ renewal (σε φάση Κarmic Wheel) και cause for conflict. Το δεύτερο είναι καραπάνκικο κομμάτι, ίσως το πιο hardcore που γράψανε ποτέ. Λες και ακούω Αντίδραση ξέρω γω χαχαχα! Και στα δύο παίζει ντραμς ο Cangelosi.
Επισης στο single Chosen Few υπαρχει ενα πολυ καλο κομματι το Children of a Lesser God που φυσικα κι αυτο θα μπορουσε να ειναι μεσα στο Endorama.
Renewal. Δισκάρα γενικά, αλλά και μόνο το υπερασδφέπος Europe After The Rain να είχε, εκεί θα πήγαινε η ψήφος.
Το Endorama καλό, βέβαια έχω πολύ καιρό να το ακούσω και δεν το θυμάμαι και πολύ.
Το Outcast δεν μπορώ να το ακούσω.
Outcast δαγκωτο!