Πολύ μεγάλος δίσκος.
Outcast! Το πρωτο που πηρα απο Kreator (δεν βρηκα κ αλλο στο Μετροπολις…)!
PhobiaaAAaaAAaaAaaAaA!
:bump:
τι λέν’ οι νέοι του φόρουμ για αυτό το πολλ?
εγώ λέω να ξεμπανάρουμε τον whitecross
renewal!!! το phobia ειναι πειραματικο!!!
Endorama εύκολα. Από τα άλμπουμς που μου αρέσει να ακούω ξανά και ξανά.
Το Renewal ποτέ δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί το θεωρούν industrial thrash, ίσως φταίει και η κακή παραγωγή του δίσκου, τουλάχιστον στην έκδοση του cd που έχω.
Από την άλλη, το Outcast χωρίς να το έχω ακούσει όσο θα ήθελα, δεν θα το έλεγα και τόσο πειραματικό…
αν σκεφτεις πως τοτε καποιοι φωστηρομεταλαδες ελεγαν τους παντερα ραπ μεταλ! το ινταστριαλ θρας ειναι μια χαρα για το renewal. ε οχι και κακη παραγωγη!
φυσικα και δεν ειναι πειραματικο το outcast!
ούτε το outcast ούτε το renewal, ούτε το endorama είναι πειραματικοί δίσκοι αν με την εννοια πειραματικός εννοείτε ότι ανακάλυψαν τον τροχό ξανά. είναι πειραματικοί δίσκοι όμως για τον ήχο της μπάντας, δοθείσης της μέχρι τότε πορείας της. Είναι πειραματικοί με την έννοια ότι κάθε φορά που βγάζαν νέο δίσκο οι Kreator τότε, δεν ήξερες τι να περιμένεις να ακούσεις. Και τα υπόλοιπα που αναφέρω στα αρχικά μ ποστ, που βαριέμαι να τα ξαναλέω.
@Bleeding, ναι ήταν μορφή ο συγκεκριμένος, είχε πετάξει κάτι ωραίες ατάκες σε αυτό το θρέντι (κ όχι μόνο).
[ul]
[li]RENEWAL (εννοειται!)[/li][li]Outcast το πιο αρτιο ισως απο τα 3 με πολλα χιτακια (το ακουω πολυ ευχαριστα ολοκληρο…απλα το απο πανω ειναι ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ!!)[/li][li]Endorama (WTF!!!) ας μην επαιζε ο Vetterli και ουτε το Golden age δεν θα ακουγα (ΟΚ εχει και το Chosen few…γιατι τα υπολοιπα ειναι αχταρμας).Για εμενα ισως ο πιο απογοητευτικος δισκος απο Kreator.[/li]
KREATOR_RENEWAL (klikitiklik!)
[/ul]
άμπαλος αλέρτ
ΕΝΔΟΡΑΜΑ ρε. μέτσαλ.
μπεεεεε ρε κατσιακνιααρη!:lol:
μεγαθεριε μια χαρα είναι και το ενδοραμα, το μονο που μ χαλαει είναι το πανδεμονιουμ, που ειναι φομπια νο2, αλλά οκ.
μεγειες το αβαταρ επισης 8)
το ενδοραμα με ειχε φτιαξει ομορφα μια εποχη καθως καποια απο τα γνωστα του ειναι αρκετα σκοτεινα κομματια.
Αλλα οκ ,μεχρι εκει.
Ποτε δεν παλεψα τα “σιγανο-παπαδια” φωνητικα του Μιλλε και καποια κομματια του μου φαινονται “γιομες”.
Οχι οτι το Ρινιουολ δεν εχει…απλα ειναι πιο σημαντικο σαν κυκλοφορια, λογω εποχης και “πρωτειων”.
Το Αουτκαστ το θεωρω το πιο αρτιο καθως απο την αρχη και για 7-8 κομματια “τρεχει” τρελλα…υποθετω οτι ο λογος στο συγκεκριμενο ειναι οτι εχουν βρει τις “ακρες” και ξερουν τι κανουν σε σχεδον ολο το αλμπουμ.
Το μονο που μου αρεσει εξισου με το Γκολντεν εϊτζ απο ενδοραμα…ειναι το βιντεο του τσοουζεν φιου.
επισης…τι να λεμε τωρα?
το ξυλο ειναι στο Ρινιουολ…
Με αφορμή αυτό το thread έκατσα ν’ ακούσω πιο προσεκτικά και πιο ολοκληρωμένα τους 3 δίσκους, και μπορώ να πω πως όλα μου άρεσαν, αλλά πάρα πολύ μου άρεσε το Endorama.
Κι εγώ τους προτιμάω σαν “καθαρό” thrash αλλά και αυτά τα album είναι πολύ καλά, και χαίρομαι που πειραματίστηκαν.
Δεν μου αρέσει η πειραματική τους περίοδος. Τουλάχιστον έτσι λέω αρχικά, όταν πρωτοκυκλοφορούν τα άλμπουμς. Πάντως περνάνε αρκετά χρόνια μέχρι να πω “οκ, καλό ήταν”. Αυτό συμβαίνει με το Renewal. Για τα άλλα δύο…ίσως χρειαστούν μερικά χρονάκια ακόμα
φαντάζομαι ξέρεις πως τραγουδάει και ο λακριμοσα ε?
αν εννουσα αυτον, θα ελεγα η ΕΝΡΙΝΗ σιγανοπαπαπαδια!!:lol:
τεσπα, και το “ενδοχωρα” εχει καλο γκρουβ και 3-4 κομματια που σπερνουν,μη το κανουμε θεμα!
poll έπρεπε να το κάνεις.
Λοιπόν: ΟΛΑ
Αλλά επείδη αυτό δεν είναι απάντηση ας περιοριστώ στα: extreme aggression, pleasure to kill, outcast.
Αν και δεν είναι thrash σίγουρα το outcast. Τρομερή δισκαρα ίσως ότι πιο ώριμο έχουν ηχογραφήσει ποτέ.
αν και Endorama & Outcast εχουν κομματαρες μεσα, ψηφιζω Cause for conflict καθως ειναι οτι πιο κοντα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ παλιους καλους Kreator.
για να μην το πω Νο2 στην γενικη μου καταταξη απο τη μπαντα!
εντιτ…
Σε γενικες γραμμες, μου εκανε μια καποια ζημεια το θρεντ!
Εχω βγαλει ολα τα σιντια που αναφερονται οξω…(πλην του τελευταιου που απλα ΔΕΝ το αγοραζω!)
και ακουω.
Μια διπλη ΣΟΥΠΕΡ συλλογη παντως…την βγαζουν ΑΝΕΤΑ!