Kreator - Gods Of Violence

Εγιναν γνωστες χθες οι λεπτομερειες για τον νεο δισκο των Thrash Metal ΘΕΩΝ Kreator που θα ονομαζεται Gods Of Violence

Ο δισκος θα κυκλοφορησει στις 27 Ιανουαριου και θα περιλαμβανει 11 κομματια

  1. Apocalypticon
  2. World War Now
  3. Satan Is Real
  4. Totalitarian Terror
  5. Gods Of Violence
  6. Army Of Storms
  7. Hail To The Hordes
  8. Lion With Eagle Wings
  9. Fallen Brother
  10. Side By Side
  11. Death Becomes My Light

ενω το εξωφυλλο θα ειναι το παρακατω

http://assets.blabbermouth.net.s3.amazonaws.com/media/kreatorgodsofviolencecd.jpg

Περιμενω μια ακομα δισκαρα απο τους Kreator στο ιδιο υψηλο επιπεδο ολων των τελευταιων κυκλοφοριων τους, καποιοι που εχουν ακουσει τον δισκο μου εχουν πει οτι ειναι δυνατο και μελωδικο κοντα στον ηχο του Phantom Antichrist. Το εξωφυλλο δεν μου αρεσει, πολυ κοινοτυπο. Τα εξωφυλλα του Phantom Antichrist και το κανονικο και αυτο την limited edition ηταν φοβερα, αλλα αυτο που μετραει περισσοτερο ειναι το περιεχομενο.

Μετραμε αντιστροφα μεχρι να βγει ο δισκος και μετα παρακαλαμε να μας ερθουν παλι για ενα ακομα live-ονειρωξη.

Μόλις είδα το εξώφυλλο μου ήρθε μια όρεξη για χταποδάκι στα κάρβουνα!

1 Like

Ναι αφού κάψεις μερικές εκκλησίες πρώτα τραβιέται το άτιμο.

Το πετάς από πάνω(από τις εκκλησίες) του βάζεις και ξυδάκι πσσσ έπος!
Όσο για τον δίσκο περιμένουμε κάτι καλό προφανώς, Kreator είναι αυτοί…

Πολύ μελωδικό…ωραίο ριφφ, αστείος τίτλος.

ΓΑΜΗΣΕ

κολλητική η μελωδία στο ρεφρεν

Αυτό εδώ μου αρέσει πολύ περισσότερο από το ομώνυμο !

Σοβαρά μιλάτε τώρα;; Παίζει να είναι και από τα χειρότερα Kreator ever. Το έκλεισα πριν καν τελειώσει. Τραγικό chorus. Το πρώτο μου είχε φανεί αδιάφορο αλλά αυτό είναι πολύ κακό.

Τα 2 τραγούδια έως τώρα είναι από “λιγότερο πρωτότυπα πεθαίνεις” έως βαρετά ειδικά το ρεφρέν του satan. Το μόνο καλό πέρα από την παραγωγή είναι τα σολαρίσματα του sami, πρέπει να είναι αυτός που έχει κορεστεί λιγότερο, δεν εξηγείται αλλιώς. Φαίνεται πως παρά το αρκετά μεγάλο δισκογραφικό κενό, η μπάντα ίσως ήθελε και άλλο χρόνο για να βρει τη δημιουργικότητά της.

Για όποιον θέλει να ακούσει πραγματικά καινούρια μουσική από τη μπάντα:
https://soundcloud.com/decibelmagazine/kreator-earth-under-the-sword-db074

Μοιυσικα ειναι γαματο το Satan Is Real. Στιχουργικα και σαν concept, στα ορια του γελοιου φυσικα. Το δευτερο μισο του τραγουδιου ομως τερμα πωρωτικο. Ενας φιλος ειπε οτι πλεον οι Kreator παιζουν σαν Blind Guardian και νομιζω αυτο το σχολιο ειναι 100% on spot.Ολα τα ριφφακια, ακομα και το σολο και ο ηχος στις κιθαρες, ειναι BG mid 90ς

ευχαριστω που με θεωρεις φιλο !!! :stuck_out_tongue_closed_eyes: :joy: :blush:[quote=“QuintomScenario, post:11, topic:59357, full:true”]
Μοιυσικα ειναι γαματο το Satan Is Real. Στιχουργικα και σαν concept, στα ορια του γελοιου φυσικα. Το δευτερο μισο του τραγουδιου ομως τερμα πωρωτικο. Ενας φιλος ειπε οτι πλεον οι Kreator παιζουν σαν Blind Guardian και νομιζω αυτο το σχολιο ειναι 100% on spot.Ολα τα ριφφακια, ακομα και το σολο και ο ηχος στις κιθαρες, ειναι BG mid 90ς
[/quote]

Δεν αντεχω τα vocals του petrozza,οποτε για μενα τελειωνουν οι Kreator με το πρωτο ακουσμα.Αρκετα μελωδικο για το γενικοτερο στυλ τους το δευτερο single,θεματολογια νταξ,θεοι,δαιμονες,διαβολια,τριβολια κλπ.

Στα χνάρια του προηγούμενου, δηλαδή αναμένεται δισκάρα.

Λοιπόν τα έγραψα κιόλας. Ο δίσκος είναι επιπέδου Phantom Antichrist και προσωπικά είμαι φουλ ικανοποιημένος με το που το πήγαν το πράγμα από άποψη μελωδικότητας

Μόλις μίλησα μάλιστα με τον Sami και ενώ υπάρχει αυτούσιο μέρος από το Majesty στο τραγούδι “Side By Side” αυτός είπε σε γενικότερο σχόλιο περι Blind Guardian αναφορών πως δεν έχει ακούσει κανένα άλμπουμ τους :open_mouth:

1 Like

Κριμα… το phantom μου άρεσε λιγότερο απο όλα τα post-2000 άλμπουμ τους. Αν και αυτά τα 2 τραγούδια μου άρεσαν. Για να δούμε…

Και τούτο μπόμπα είναι

1 Like

Θα περιμενω να εχω τον δισκο στα χερια μου για να εκφερω αποψη.

Μια απορια εχω μονο, διαβαζει κανεις τους στιχους? Γιατι βλεπω σχολια στο internet για παιδικους στιχους με διαβολια κτλ και πραγματικα απορω με τον κοσμο… Από το Pleasure To Kill εχει να γραψει τετοιους στιχους ο Mille, απο το Terrible Certainty και μετα ολοι του οι στιχοι ειναι κοινωνικοπολιτικοι, καποιες φορες προσωπικοι αλλα δεν εχουν να κανουν με παιδικη σατανοθεματολογια. Βλεπουν μονο το εξωφυλλο και βγαζουν συμπερασματα?

Οι πρώτες ακροάσεις δείχνουν κάτι σίγουρα χειρότερο από το εξαιρετικό Phantom Antichrist, ωστόσο και πάλι θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα θρας άλμπουμ της χρονιάς.

Κάποια κομμάτια όπως το ομότιτλο και το Hail to the Hordes έχουν σημεία που θυμίζουν πολύ έντονα προηγούμενες στιγμές τους (μελωδία τύπου united in hate στο ρεφρεν του ομοτιτλου, ριφ από το when the sun burns red και παλι στο ομότιτλο, κουπλέ τύπου dying race apocalypse στο έτερο) κάτι που είναι ξενερωτικό πραγματικά και 1η φορά το κάνει η μπάντα έτσι έντονα.

Το άλμπουμ είναι εξαιρετικά μελωδικό, σχεδόν όλα τα κομμάτια έχουν ένα πλούσιο σόλο στη μέση προς το τέλος τους. Θα σήκωνε λίγη παραπάνω ποικιλία στο songwriting. Υπάρχουν και νέα στοιχεία όμως πέρα από την πολλή μελωδία, πχ η χρήση ορχήστρας σε ορισμένα σημεία αλλα και κάποιες ποιο προγκρεσιβ στιγμες όπως στη μεση του side by side.

Army of storms (το ξεκίνημα βγάζει μια mind on fire αίσθηση), world war now, side by side, lion with eagle wings τα αρχικά κορυφαία (και πιο thrashy). Τα 2 που προμόταραν αρχικά είναι στα 3-4 πιο μέτρια του άλμπουμ.

1 Like

Δεν είναι πλήκτρα, είναι ορχηστρικά μέρη που τα παίζουν οι Ιταλοί Fleshgod Apocalypse. Στο “Apocalypticon”, “Gods Of Violence” και “Lion With Eagle Wings” σίγουρα. Δεν στο παίζω έξυπνος από τον Sami το έμαθα στην συνέντευξη που κάναμε πριν κάποιες μέρες

3 Likes