Kreator - Hordes Of Chaos [out January 2009]

οπως ειπε και ο φιλος dude, περι ορεξεως:!: :dizzy:

εντιτ. μηπως εννοεις stoner-ας?
εντιτ 2. μαγαζατορας :stuck_out_tongue:

έχω την εντύπωση ότι άμα κάνουμε ένα πολλ σχετικά με τις τελευταίες κυκλοφορίες των θρασο-μεγαθήριων, χαλαρά βγαίνει πρώτο το χορντς οφ καος. χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια…

εδω στην ελλαδα πιστευω πως ναι. δυστυχως σε αλλα σαιτ του εξωτερικου ειδα πολλους να λενε-λανθασμενα κατ εμε- οτι ειναι μετριο κ οτι πχ το σλειερ ειναι καλυτερο. και το μεγκαντεθ. μαλακιες κατ εμε. ειπωμενες ομως… απλως οποιος πχ δεν μπορει το φωνητικα του μιλλε το ξεγραφει με τη μια κ χανει κατι που δεν θα μπορεσει να βρει ευκολα αλλου…

Για μένα πάντως εύκολα είναι καλύτερο από ό,τι έβγαλαν όλοι οι μεγάλοι του thrash…

Όσο για τη φωνή του Petrozza, εμένα αντίθετα με αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, με πορώνει τόσο πολύ, νιώθω σα να φτύνει τα λόγια στην κοινωνία.
Αυτό δεν έχω βρει να το κάνει καμιά άλλη μπάντα και να το νιώθω τόσο έντονα.

Ε ναι.Αφου ειναι και το μοναδικο που συζηταμε ακομα.
Εγω το Slayer το ξεχασα ηδη. :stuck_out_tongue:

αυτο το ειδατε???

[SIZE=“4”]KREATOR-Hordes Of Chaos - Ultra Riot (Boxset)[/SIZE]

EUR 40.49

Pre-order. | Due for release on 24/05/2010

* Box set Includes: Bonus CD, poster, photo card, photo book, sticker & merchandise voucher.

Track List

Disc 1

1. Hordes Of Chaos (A Necrologue For The Elite)
  2. Warcurse
  3. Escalation
  4. Amok Run
  5. Destroy What Destroys You
  6. Radical Resistance
  7. Absolute Misanthropy
  8. To The Afterborn
  9. Corpses Of Liberty
  10. Demon Prince
  11. Hordes Of Chaos
  12. Destroy What Destroys You

Disc 2

1. Alle Gegen Alle
  2. You Are The Government
  3. Hordes Of Chaos
  4. To The Afterborn
  5. Escalation
  6. Radical Resistance

http://www.play.com/Music/CD/4-/13647084/Hordes-Of-Chaos-Ultra-Riot/Product.html

λογικα το merchandise voucher ειναι για καμια μπλουζα.
απλα ετσι ειναι ποιο ευκολο να διανείμουν το box

ψιλο χαλια το εξωφυλο μου θυμιζει πειρατες της καραιβικης αν και αν το προσεχαν θα μπορουσε να ειναι γαματο. με τετοια μουσικη κ τετοια αλμπουμ ομως ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ μου το εξωφυλο!

αυτά τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ με επανακυκλοφορίες περσινών δίσκων όμως, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν.

Συμφωνώ απόλυτα! Αν ήξερα ότι θα χει και διασκευή σε Bad Religion θα περίμενα 2 χρόνια… ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ :evil::evil:

Αυτό πρέπει να το ακούσω!

πρεπει να σταματησει μονο με τις κυκλοφοριες που ειναι κοντινες με την αρχικη κυκλοφορια…

εμενα καθολου δεν με χαλασε που ξαναπηρα cd των fates warning…(20 χρονια μετα…)
οι ακυρες ειναι αυτες που εμφανιζονται μετα απο το πενταμηνο κιολας…!!!
τις βλεπεις και νιωθεις μαλακας…