Kreator - Hordes Of Chaos [out January 2009]

10 μήνες μετά και ο δίσκος πάντα κολημένος στο cd player…κόλημα:):!:

Τον ξανάκουσα μετά από ένα εξάμηνο γιατί είχα μια αμφιβολία αν ξεφούσκωσε ή όχι.
Μπας και είναι “καλό μωρέ, αλλά όχι και από τα καλύτερα φέτος…”.

Ε δεν χρειάστηκε να ολοκληρωθεί για να καταλάβω πόσο

[SIZE=“6”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE]

είναι.

Ανετα στο τοπ5 μου για φέτος.

το ξερω πως ειμαι ακυρος αλλα δεν πειραζει…

τοσο καιρο δεν το ειχα ακουσει…αν και λατρεψα το προηγουμενο…
τωρα που γραφω τελειωσε το cd να παιζει για πρωτη φορα…

ενταξει…
μιλαμε για δισκαρα…
εστω και απο μια ακροαση…
βγαλτε anthrax και βαλτε kreator…

καλα μην βαρατε…:stuck_out_tongue:

Μαζί σου απόλυτα…

Εντελώς μαζί σου όμως:wink: :slight_smile: :!:

τι να πω κ εγω ρε παιδια που: εχω ολα τα σιντι σε αλλο σπιτι εκτος απο 10-15 αγαπημενα, τα ακουω εναλλαξ αναλογα με το ποσο τα βαριεμαι, ολα τα αλλα τα βγαζω απο το cdplayer καθε 1-2 μερες κ τα αλλαζω, αυτο καθε φορα μενει πανω απο 2 βδομαδες. και αυτη η ιστορια γινεται εδω κ εναν χρονο… δεν ειμαι καλα…

εχουμε ηδη γινει 3 που συμφωνουμε…:stuck_out_tongue:

τι να μας πείτε κι εσείς μωρέ…

κι αυτές είναι σχεδόν όλες πριν αγοράσω το cd ε.

αν ειχα lastfm να δωσω στοιχεια θα εχανες!!! :stuck_out_tongue:

Μάρέσει πολύ που ασχολούμαστε ακόμα μ’αυτή την δισκάρα, πράγματι το αξίζει:):!:

Πλάκα πλάκα απο το violent revoluton και μετά όταν και παρατησαν του πειραματισμους και επεστρεψαν στο thrash αυτο είναι το άλμπουμ που ακούω το περισσότερο καιρό. Πραγματι λοιπόν σπουδαίο άλμπουμ, αν και έλειπε απο την λίστα μου με τα καλύτερα του 2009 (αν και για μένα αυτη ηταν χρονιά γεμάτη δισκάρες).

ZOMG LASTFM PLAYZ!!!1ONEone

στην αρχη παντως το ελιωνα. τωρα το βαρεθηκα και εχω αναθεωρισει εντελως για τα τελευταια των κρασατορ…και καποιος με ειχε βρισει σε ενα αλλο θρεντ:-k

εγώ ήμουν αυτός. να πάρεις το δισάκι σου και να μας αδειάσεις τη γωνία. ΟΥΣΤ! ΔΡΟΜΟ!

:stuck_out_tongue:

δε νομίζω να παρεξηγήθηκες για τότε που σε “έβρισα” ε, πλακίτσα έκανα :lol:. περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

Να αγειάσει το πληκτρολόγιο του dude ! Ρε είναι δίσκαρος λέμε!!!

Δισκάρα, τι να λέμε τώρα.
Όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα.

@ dude α ναι σωστα! οχι ρε σιγα, απλα δεν βλεπω κανενα να εχει ιδια αποψη με μενα.

προβληματίσου! :stuck_out_tongue:

νταξ μωρέ, δε γίνεται να σου αρέσει με το ζόρι.

ξερω. νταξ οταν βγηκε ειχα ενθουσιαστει μπορω να πω. στην πορεια αλλαξε το πραμα! dude σε εκανα αδδ στο λαστ.φμ

παρα πολυ καλος δισκος και ειναι απο τα λιγα thrash συγκροτηματα των 80’ς που κυκλοφορουν ακομα καλους δισκους…

Οριστε ρε ignorant μεχρι και ο thevoid που ειναι stoner-ας αναγνωριζει το μεγαλειο
του δισκου.