Kreator - Hordes Of Chaos [out January 2009]

Στην αρχή είχα ξενερώσει και τώρα εν όψει της συναυλίας ξανάκουσα πολλές φορές τον δίσκο και η άποψή μου άλλαξε.:smiley:

Hordes (συνεχίζει την έξοχη παράδοση των 2 προκατόχων ως εναρκτήριο), Absolute Misanthropy, Destroy What Destroys You (πες το επιτέλους, μας είχανε πρήξει όλοι με το what doesn’t kill you only makes you stronger, ΣΩΠΑ!), To After Born κομματάρες.

Warcurse, Amok Run, Escalation πολύ καλά κομμάτια (ενώ το 1ο δεν μάρεσε αρχικά).

Δεν με κέρδισαν τα Radical, Demon Prince (εκτός από την εξαιρετική maiden-ική εισαγωγή του).

Ευτυχώς είναι μικρό σε διάρκεια κιόλας.

Δεν θα μπω σε συγκρίσεις, γιατί δεν αξίζει, είναι ένας πολύ καλός δίσκος, έτσι απλά.

:metal:

Τελικά ο δίσκος γαμεί:D(Τι διάολο,Kreator είναι:p)Απλώς,θέλει μερικές ακροάσεις για να “χωνευτεί”.Έτσι έκανα κι εγώ και να 'μαι εδώ τώρα να πω :drunk::thumbup::bow2::bow::respect::twisted: :metal: :rockon:

“Όχι Κύριε κύριε εγώ εγώ, εγώ να απαντήσω εγώ εγώ εγώ εγώ…”:p:p:-k:-k:?:smiley:

Πραγματι προκειται για δισκαρα! Με τη δευτερη - τριτη ακροαση καταλαβαινεις οτι ο δισκος γαμαει!!! 8):metal:

Amok Run Amok Run Amok Run:bow2::!:…

Πώωωωωωωω ρε σεις ! Ποιες 2 και 3 ακροάσεις!!! Στην 1η καταλαβαίνεις ότι είναι δισκαρος! Το αγόρασα σήμερα και αφού έπαθα πλάκα με τη συσκευασία και τα σχέδια, μετά μου πήρε το κεφάλι ολοκληρωτικά! Βασικά είναι και ο 1ος δίσκος Kreator που παίρνω αν και έχω ακούσει τα παλιά τους :oops:

Τα πάντα όλα πάρε, ακόμα και με τα λιγότερο καλά θα πάθεις πλάκα:!:

Τελικά τον δίσκο τον ξεχώρισα στα μονά και τα ζυγά τραγούδια. Τα μονά μαμάνε και τα ζυγά παραμαμάνε. Κορυφαίες στιγμές κατεμέ Warcurse, , Amok Run, To the Afterborn και Demonprince. Επίσης υπάρχει κάνας άλλος που τα 3 τελευταία κομμάτια τα βλέπει σαν άτυπη τριλογία?

Επικο & Τιμιο ποστ !

AHAHAHAH, τι είπε το άτομο :lol:

Ρε!!! Αυτο ειναι δισκαρα*!!!

*Περιμενα να περασουν καμποσες ακροασεις. Κι οσο περναν οι μερες, μ αρεσει ολο και περισσοτερο.

Απο τα 3-4 τελευταια (Violent Revol, Enemy of God klp) που το γυρισανε κ στο πιο μελωδικο ειναι το καλυτερο…
Αλλα τα ασχημα εξωφυλλα συνεχιζονται… Ουτε αφισα, ουτε Τshirt

και ομως στο λαιβ, στο merchandise, ειχαν μερικα φοβερα t shirts!!! ολα απο τ καινουριο!!!

όντως, ΤΟ σπάσιμο. γενικά δε μ άρεσε η έκδοση :?

Χτες το βραδυ με παρεσυρε ο αλητης απο πανω και το εβαλα ξανα να το ακουσω.
Καμια αλλαγη στην αποψη μου.Σαν ενα σφηνακι Jack.
Ωριμο,συντομο,δυνατο,ποιοτικο.

για μενα το artwork ειναι κ γαμω!!! οντως ειναι λιγο βαρετο το ξεδιπλωμα αλλα και… επικινδυνο γτ αν τ κανεις βιαστικα παει η θηκη… αλλα γ μενα η ολη εκδοση εινια πολυ ωραια! η μαλακια ειναι οτι δεν ειχε τα μπονους που επρεπε μεσα στο dvd…

Γαματος δισκος παιδια. Μου εχει καρφωθει στο μυαλο και δε λεει να φυγει. Ολη την μερα τον ακουω. Εχω παθει κατι σαν ψυχωσει. Μακραν ότι πιο ποιοτικο thrash άκουσα τωρα τελευταια. Πραγματικά αξίζει. Αν και εχει χιολοπαιγμένα Riffs είναι καλό να θυμάσαι τα καλά πράγματα.

καλωσήρθες κι εσύ στον κόσμο του repeat λοιπόν :smiley:

Χαίρομαι που αυτός ο δίσκος αποθεώνεται από σχεδόν παντού! Για μένα βρίσκεται πάνω από τα 2 τελευταία τους! Εχει αυτή την αμεσότητα που μου έλειπε στα Violent…& Enemy…

:bump:

Kreator will shoot a video clip for " Destroy what destroys you", a song of their latest release " Hordes of chaos!" during their show with Exodus at Espacio Broadway in Santiago del Chile, this Saturday, October 17 th!

Lyrically the song is a homage to german protest singer Rio Reiser. Mille Petrozza:" To shoot a video clip in Santiago del Chile is like a dream come true for us! Kreator has had a very special relationship with the chilean metalheads since day one! We are really looking foreward to capture the magic, that has been present every time we played the city! Vamos people from Chile! Let…s show the rest of the world that Santiago is one of the most metal citys on earth!!! We…ll see you on Saturday"

The clip will be directed by chilean video artist Carlos Toro at www.abysmo.cl who has previously worked with Vader, Mercenary and Lacrimosa!