γαμώσπιτοι αχρηστοι άνθρωποι μια ζωή ρε πούστη μου!!! Ποιος ξέρει τι παπαριά μπορεί να έκαναν…
Ναι ρε φιλε ! :lol:
Ηταν μια κοπελα με φουστιτσα που συναντηθηκαν καποιες φορες τα βλεμματα μας, αλλο πραγμα. :oops:
ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΚΙΝΓΚ…PM, REGISTER, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, WHATEVER.
( προλαβαινω το σχολιο που θα πεταξει καποιος, οτι το ‘‘καυλες’’ στο προηγουμενο ποστ μου αναφεροταν στην εμφανιση των συγκροτηματων και μονο )
χαχα.δε τους χαλασε τους γειτονες!
ντάξει δε το θεωρώ και πολύ αστείο να σου πω την αλήθεια…
Κοιτα αμα θες να βοηθησεις πες μου αν ξερεις καμια κοπελα στα αριστερα, που δεν εμπαινε στα πιτ να μη χαλασει το νυχι αλλα φοραγε μια μπλουζα MAYHEM xD
Για Θεσσαλονικη μιλαω εγω.
Ρε ΑΛΗΤΗ αυτη την ειδα και εγω :lightsabre:
[SPOILER]Και 1-2 ακομα βεβαια :p[/SPOILER]
Ας βγαλουμε τα φωτοσπαθα μας τοτε!
Σε προκαλω σε μονομαχια :lightsabre:
τιμιο λαιβ περασαμε ωραια!!!
Εγω θελω να ειναι καμια συμφορουμιτισσα εν τω μεταξυ :lol:
Δεκτη η προκληση, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ.
Η φαση ειναι The Duellists
Αχ γατακι ~!
Με intro φυσικα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=DtXclrTmvy0
Και που τυχη να ειναι συμφορουμιτισσα ^^
Δεν ξέρω αν το σχολίασε κανείς αλλά το εισαγωγικό βίντεο ήταν φοβερό! Σχεδόν συγκινήθηκα!!!
Οι τελευταίες “σε είδα” σελίδες μου προκάλεσαν αγνό γέλιο μπορώ να πω. Πολλές γυναικείες παρουσίες πάντως στο λαηβ της Αθήνας, πράγμα που δεν περίμενα.
Σε άλλα νέα, οι Kreator ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία στη σελίδα τους στο facebook, (to show έγινε sold out) που μου φάνηκε άξια να μοιραστεί κανείς (δείχνει κάπως το κλίμα της βραδιάς) :
Ενταξει, κοροιδευε εσυ…παιζε με τον πονο εμενα και του martian και του night sky
Με τον πόνο του Μαρσιαν γελάω χρόνια τώρα, δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί :Ρ Εγώ δεν παίζω με τον πόνο κανενός πάντως, απλά έχει πλάκα ο καημός σας, λες και δεν εχετε ξαναδει κοπέλα σε συναυλία. Εμείς τα κορίτσια δηλαδη τι να πούμε που το 80% και βαλε σε συναυλίες είναι αρσενικά με ένα καλό ποσοστό να βλέπεται. Θα πρεπε σε κάθε θρεντ να ψαχνουμε τον ομορφο μακρυμάλλη που για ενα δέκατο του δευτερολέπτου μας έριξε μια ματιά και μετά χάθηκε στο μος πιτ λυπητερή μελωδία.
ζήτω το Jäger
Θα μπορούσε να σας είχε ρίξει μια [U]μπουνιά [/U]στο moshpit και να τον ψάχνατε για αντίποινα …
First things first. Οι μπάντες ήταν πολύ καλές και ο ήχος πολύ καλός για Fuzz. Νile εξαιρετικοί, απίστευτη απόδοση, Kreator, δύναμη, όπως άλλωστε και όλες τις φορές που τους έχω δει. Morbid Angel, με εξέπληξαν θετικά, τους φοβόμουν και είχα πάει με μηδαμινές προσδοκίες (και το λαηβ του 2004 με τον Tucker, στην καρδιά) Παρόλα αυτά, ήταν φοβεροί, με τις ποζεριές της τρελογκοθούς Vincent στο μινιμουμ. Μπράβο τους.
[B]Ωστόσο:[/B]
Η 3ώρη σχεδόν καθυστέρηση ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και έχω τις αμφιβολίες μου, ότι οφείλεται σε force majeure, πολύ φοβάμαι ότι οφείλεται απλώς σε ανοργανωσιά, αδιαφορία, ξύσιμο κάποιου εκ των άμεσα εμπλεκόμενων. Το αν είναι οι μπάντες ή οι διοργανωτές ποσώς με ενδιαφέρει. Λίγος επαγγελματισμός, would be much appreciated.
Επίσης, αν και χαίρομαι πολύ να βλέπω νέα παιδιά σε λαηβ, πρέπει να μάθουν μερικά πράγματα για τον τρόπο συμπεριφοράς, κατά τη διάρκεια του show. Δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Δε θέλει καν μυαλό, απλώς κοινή λογική. Όσο παίζει η μπάντα ΔΕΝ αλωνίζουμε στο χώρο. Έχουμε προβλέψει που θέλουμε να είμαστε και έχουμε πάει εκεί εκ των προτέρων. Προσοχή, δεν μιλάω γι? αυτόν που είναι 2 σειρές πίσω από το πιτ και ξαφνικά ακούει το τραγούδι που περίμενε και τα κάνει όλα λίμπα και χώνεται στο χαμό. Όχι. Μιλάω για αυτά τα παιδιά (γιατί όλα, μα όλα, ήταν παιδάκια, 14-16χρονών) που αποφασίζουν να πάνε λίγο μπροστά, μετά λίγο πιο πίσω, και τούμπαλιν. Και το χειρότερο είναι ότι κάθε φορά το κάνουν με όλο το τμήμα τους μαζί. Το Β2 Γυμνασίου. Το κοριτσάκι που ανά 2 τραγούδια στους Κρασατορ, ερχόταν να φιλήσει το αγόρι της και τα παιδιά που έκοβαν βόλτες πάνω κάτω στα σκαλάκια μιλώντας την ώρα που οι Μ.Α. έπαιζαν το Dawn of the angry! Όλα πολύ ρομαντικά και κοινωνικά δε λέω, αλλά είσαι σε thrash/death συναυλία! Nιώσε λίγο! Σε κάποια φάση με σκούντηξε κάποιος να περάσει και μετά πέρασαν αλλά 15 μικρά ξέρω γω! Αν είναι δυνατόν. Μου χαν σπάσει τα νεύρα, και μου έκοβαν το λαηβ την ώρα που ήθελα να φωνάζω caaaaaaall of duty noooow κλπ.
Αυτά.
οχι και 3ωρη!!!
αντι 7 ,μπηκαμε 9 παρα.Σχεδον 2 ωρες περιμεναμε
Αλήθεια? “Οι πόρτες ανοίγουν 6”.
Και δεν ξέρω για σένα, εγώ μπήκα 9:10, με τους Νile να παίζουν το Defiling the gates…