Kreator - Phantom Antichrist

The album is currently being produced at the famous Fascination Street Studio with renowned producer Jens Bogren (OPETH, KATATONIA, SOILWORK, DEVIN TOWNSEND, AMON AMARTH) in Örebro, Sweden.

?Phantom Antichrist? marks the bands debut for Nuclear Blast and is set to be released June 1, 2012 (Europe), June 5, 2012 (North America)

Furthermore, KREATOR will also release an exclusive 7? single of the titlesong on April 20, 2012. The collector’s item will be available in coloured red vinyl (limited to 250 pieces) as well as in clear vinyl (limited to 250 pieces, exclusively available at the Nuclear Blast Mailorder ? www.nuclearblast.de/shop).

KREATOR will exclusively perform a new song during their shows at this years METALFEST open air events!

Find the cover art for the 7? single attached!

Keep your eyes and ears open ? more info coming soon!

μια ολντσκουλιλα μου βγαζει η ολη φαση! για να δουμε που θα μας οδηγησει παλι αυτη η μπανταρα!

ιδου [SIZE=“6”]Η ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ![/SIZE]

το εξώφυλλο θυμίζει πολύ τις πρώτες τους κυκλοφορίες, άντε να δούμε πως θα είναι.

πσσσσσσ…αυτά ειναι εξώφυλλα…πιο πίσω δεν πάει.!

αναμενουμε καλη κυκλοφορια απο κρηεητορ οπως παντα :smiley:

Ωρεμαναμ! Αυτά είναι!

αυτο! άν και πιο απλό και προχειροφτιαγμένο, μουσικά ελπίζω να γαμήσουν.

Ελπίζω να συνεχιστούν τα 25 χρόνια καλής παράδοσης στα άλμπουμ τους 8)

To εξώφυλλο αυτό είναι για το single και όχι για το album, αν κι έτσι όπως το βλέπω πιθανολογώ ότι μπορεί να είναι και λεπτομέρεια του τελευταίου.

Όσο για το μουσικό περιεχόμενο, ο Μille σε συνεντεύξεις έχει πει ότι θα έχει και πολύ παραδοσιακό και μοντέρνο μέταλ εκτός από θρας, οπότε δεν το κόβω να είναι και τόσο old school, ειδικά από τη στιγμή που για παραγωγό πήρανε τον Jens Bogren και λογικά δεν θα είναι τόσο ωμός ο ήχος όσο στο “Hordes Of Chaos”.

Όπως και να 'χει περιμένουμε άλλη μια δισκάρα.

πάρα πολύ ωραίο…αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!! :slight_smile:

οντως οντως. αλλιως τα λενε στο σαιτ τους κ αλλιως στα subscribes. λαθος μου. το αφηνω παντως ετσι κ θα το αλλαξω μολις δημοσιευσουν το κανονικο…

λογικα τοτε παλι φατσα θα ειναι το εξωφυλο, κλασσικα.

Άντε μωρή μπαντάρα, αναμένουμε τα καλύτερα πάλι! Ευκαιρία να μας τιμήσουν στο tour του album.

…αυτό ακριβώς:):!:

οι Kreator ειναι εγγυηση
παλι δισκαρα θα βγαλουν

Γαμάει το εξώφυλλο πάαααρα πολύ άσχημα!:smiley: Βγάζει όντως old school feeling για να τους δώ μετά το γαμηστερό Hordes Of Chaos:D

Χιλιες φορές αυτό για εξώφυλλο παρά το κεφάλι για 4239753ο δίσκο. Σωστή η παρατηήρηση για την παραγωγή πιο πανω, δυστυχως δεν θα έχει τον ξερό ήχο του Hordes of Chaos, και μάλλον θα είναι πιο γυαλισμένο. Όπως και να χει, θα μας τα σκάσουν ωραία για άλλη μια φορά, και ας πρόκειται για τον πιο άθλιο τίτλο δίσκου που σκέφτηκαν ποτέ (βάλτε και τπτ green and red monsters).

ουτε εμενα με τρελαινει ο τιτλος αλλα προφανως ειναι μεταφορικος και το πανε σε στυλ “enemy of god” “demon prince” κλπ αλλα οκ σαν ακουσμα υστερει σε σχεση με αλλους τιτλους (οπως violent revolution, enemy of god, coma of souls πχ…)

[B]Μα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ Μ’ ΑΡΕΣΟΥΝ τα εξώφυλλα!!![/B]
ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ρε παίδες -[I]αμαν με αυτή τη digital -ίλα/ ψηφιακα-ίλα πια[/I]… :?#-o

Και μπορεί ένα εξώφυλλο εξ ολοκλήρου made via PC photosoftware να’ναι πλέον “κανόνας” στον χώρο της δισκογραφίας, καθότι το ψηφιακό εντυπωσιάζει ([I]απλώς[/I]) αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη ΔΕΝ είναι 100% τέχνη: [B]διότι μπορούν να το κάνουν πολλοί!!![/B] [I]Παίρνεις πρόγραμμα, μερικές εικόνες, δείγματα/σεϊμπλ, κάθεσαι με τις ώρες να τα…“συνδυάσεις”:lol: και…βουάλα!!![/I]

[I]Ενώ μια δουλειά κατά 80% από χέρι…άλλη γοητεία[/I] :p:D

[COLOR=“DimGray”]Ευτυχώς, μερικοί όπως π.χ. οι Darkthrone το αντιλήφθηκαν και κάναν πέρα την ανέμπνευστη digital -ίλα χάριν “χειροποιητού”…[/COLOR]

τέσπα, άντε πάλι οφ τόπικ…:offtopic:

Αυτό το πράγμα με τα άσπρα γράμματα γτ το κάνεις?

Κρατιέμαι πάλι

εγω δεν κρατιεμαι!φερτε τον δισκο τωρα!