Kreator - Phantom Antichrist

Eγω δε βρισκω τοσο κλασικο heavy metal, οσο το nuclearblastο-metal οπως ευστοχα ειπε κι ο παναγιωτης.

Για μένα πάντως έκατσε γρήγορα ο δίσκος, καμία σχέση με το repeat που έφαγε το Hordes Of Chaos…

λοιπόν αφού το άκουσα τόσες φορές πλέον μπορώ να πω οτι δεν πρόκειται να μου κάνει κλικ.
ίδια περίπτωση στην αρχή με νεο rush αλλά διαφορετική κατάληξη. το άλλο στο τέλος εδειξε πράγματα, ενω εδώ δεν άλλαξε κάτι.
ο παναγιωτης είναι σαν να έπεσε μέσα με φόρα.
ισχύει αυτό με το Target group… ο χαμός που γινεται σε φεστιβαλ με τους Kreator γινεται απο νέους μεταλαδες που αρέσκονται σε κομμάτια απο τα 3 τελευταία(και καλά κάνουν). οπότε το πήγαν λίγο παραπέρα. προσωπικά δεν με χαλάνε οι μελωδίες αλλά σε σημεία νιώθεις απλά περισσότερο μια ανάγκη των κομματιών να δείξουν μεγάλα ή επικά με τον τρόπο που είπε ο παναγιωτης. για να γίνει αυτό θυσιάζονται πράγματα.
πάντως δεν μιλαμε για κακο δίσκο ουτε για μαύρη σελίδα της δισκογραφίας των Kreator. απλά μοιάζει να ειναι στοχευμενος και να μην σε πιάνει οπως τα τελευταία 3(λατρεύω)

*εγω παλι θα ήθελα να τους εστω μια φορά και ας παίζουν κομμάτια απο το καλύτερα της τζενης βανου :stuck_out_tongue:

Φαντάζομαι η αναφορά σε αυτό το “nuclearblastο-metal” έχει να κάνει με την παραγωγή.

…μπορεί νά’'χει να κάνει και με την πολύ καλή προόθηση που είχε ο δίσκος:):!:

Μπορει να χει το μεγαλυτερο ¨μεριδιο ευθυνης" η παραγωγη. Αλλα και συνθετικα/μουσικα δε βρισκω αρκετο κλασικο metal, oσο λεγεται.
Anyway, o καθενας με τα γουστα του μαγκες :wink:

Είναι δισκαρα ρε πουστη μου!!!
ριφαρες, μελωδίες, ξύλο… Γαμαει λέμεεεε!!!

*πωωωωωωω… Ακούω the few,the proud, thebroken τώρα!!!
σκίζει κολαρδινια!!!

**χωρις να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, καταλαβαίνω γιατί σας ξενίζει!!!
η αλήθεια είναι ότι δεν είναι αυτού καθ’εαυτού θρας, αλλά πραγματικά μιλάμε για παρά πολύ ωραία κομμάτια, άρτια συνθετικά και με πολλές όμορφες ιδέες!!!
εμένα μου αρέσει παρά πολύ ο δίσκος!!!

Phantom Antichrist [Official Video]

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/germaniko_sygkrothma_me_videoclip_apo_ta_epeisodia_ths_athhnas.1987424.html

:respect: στον Λώλο :slight_smile: Το κορυφαίο κομμάτι του δίσκου!

Εστω και μετα απο καιρο ερχομαι να παρατηρησω και να σχολιασω καποιες παλιοτερες αποψεις.
Φιλε Παναγιωτη με ολο το σεβασμο και χωρις να ειμαι πολυ φανατικος Kreator, νομιζω οτι ακουγες αλλο αλμπουμ…εισαι σιγουρος οτι ακουγες το phantom antichrist, γιατι αυτα που γραφεις δεν στεκουν…[-X
Το album μονο κακο δεν ειναι και σιγουρα[B] δεν χαρακτηριζεται αναξιο του ονοματος τους[/B]. Οι μελωδιες , οπου αυτες υπαρχουν, δεν “μαλακωνουν” σε καμια περιπτωση το αλμπουμ αφου σε ολα σχεδον τα κομματια μετα το mid ή low tempo βγαινει ο Mile και τα χωνει οπως τον ξερουμε!
Σε καμια περιπτωση κακο αλμπουμ!!![-X

Για να πώ και γω τη γνώμη μου. Ο δίσκος είναι πρώτα από όλα ο πιο μελωδικός των Kreator από το 2000 και μετά, αρκετά έντονη κλασσικομεταλλίλα που ήταν ριψοκίνδυνη κίνηση αλλά πιστεύω τους βγήκε σε καλό γιατί δίνει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στον στανταρ ήχο των Kreator που αγαπήσαμε. :slight_smile: Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή η πολλή μελωδικότητα δεν μου πήγε πολύ.

Μετά όμως μου κατσε πολύ πιο όμορφα. H λύσσα είναι εμφανέστατη ειδικά κάτι κομματάρες σαν το Death To The World, το Phantom Antichrist, το Civilization Collapse (αυτό το μεσαίο riff σα να βγήκε από το Coma Of Souls :smiley: μόνο πιτ φαντάζομαι σε αυτό TOTAL ATTACK ΛΕΜΕ!), το United In Hate (ψιλοαχρείαστη η εισαγωγούλα αν και ωραία) και ένα από τα καλύτερα του δίσκου Your Heaven My Hell (The kreator you shall fear my name!!). Στα πλέον μελωδικά του δίσκου το ala Manowar riff και ατμόσφαιρα του From Flood Into Fire (που σπάει στη μέση σε thrashιά και καθαρό σημείο πεθαίνω πόσο ωραία το κάνουν :D), Victory Will Come (φοβερή μελωδία στην αρχή/ρεφρεν), και το The Few The Proud The Broken (γαμηστερή μελωδία στο ρεφρεν και πάλι :D) και φυσικά το ανατριχιαστικό φινάλε του Until Our Paths Cross Again με τους θεικούς στίχους

Those who serve and those who rule

Lepers, kings and mindless fools
Empire leaders, tyrant’s tools
All will fade with time
Hail the cowards, brave at heart
The ugly and the beautiful
Those who never felt their souls
All live transient lives

All side by side
As the tragedy strikes
Fearless through life’s joy and pain
Though they are gone
Their spirit lives on
Until our paths cross again

Those who left marks in this place
Those who dreamt they’d move the world
Those whose minds inspired our ways
All the young and stale
All side by side
As the tragedy strikes
Fearless through life’s joy and pain
Though they are gone
Their spirit lives on

The end justifies the means, a lifetime of extremes, those that are blind soon shall see
The end justifies the means, a lifetime of extremes, those that are blind, the ones that are blind soon shall see
All will be the mourning ones
All the daughters, all the sons
Still we’re here, but soon we’re gone
Circle of all life
Let’s embrace the time we have
From our birth to our last breath
Don’t drown in your memories
For now is your time
The faith of the earth rests on the shoulders of the fallen ones
Know however long the night the dawn will break
Passing the flame from one generation to the next that comes
Stay here, only the soul will remain, only the soul will remain

Only the soul will remain
Only the soul will remain

Mortal are we
Soon blurred memories
Forgotten will be our life’s gain
So let it be, whatever may be

Αψογος ο Imperium. Τα ειπε ολα [U]οπως ειναι[/U]. :thumbup:

Αυτά συμβαίνουν όταν λατρεύεις μια μπάντα :slight_smile: Οι Kreator με κάνουν περήφανο ως Thrasher για τη μουσική τους και ως άνθρωπο για τους στίχους τους

4 ακροάσεις είναι υπεραρκετές να πω ότι δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος. Καλός δίσκος αλλά μέχρι εκεί. Οτι λέει ο Παναγιώτης πάνω. Υπερβολικά safe και απευθύνεται στον 16χρονο μεταλλα που ετοιμάζει επανάσταση.

Το Hordes of Chaos με είχε ξετινάξει με την φρεσκάδα του και τον ήχο του και τις κομματάρες του. Αυτό αν και πάλι φρέσκο μεν, δεν έχει ούτε ένα να πω ότι είναι το χαιλαιτ του δίσκου, ένα κομμάτι να το ακούς ξανά και ξανά.

Οπως και να χει θα τους στηρίξω άλλη μια φορά στο λαιβ.

…μετά από ενα υπέροχο ποστ, ‘‘έγραψες’’ ένα ακόμα πιο υπέροχο…αυτό ακριβώς είναι οι Kreator:):!:

Δεν εχω γραψει γνωμη εδω. Λοιπον για εμενα ο δισκος γαμαει και δερνει, μου αρεσει υπερβολικα πολυ, οπως ολα τα αλμπουμ της μπανταρας. Ειναι μοιρασμενες οι δοσεις thrash metal και heavy metal και οι μελωδιες του απλα δεν υπαρχουν. Συμφωνω με εκεινη την δηλωση του Mille οτι ειναι το πιο επικο τους αλμπουμ και πραγματικα ο δισκος δεν κανει κοιλια πουθενα. Τον ακουω ακαταπαυστα απο τον Ιουνιο που βγηκε και δεν βαριεμαι ουτε στιγμη. Την πρωτη φορα που τον ακουσα ανατριχιαζα σε πολλες φασεις, δακρυα λεμε… Η παραγωγη του Jens Bogren ειναι υπεροχη, τα riff φοβερα οπως παντα, τα solo ισως τα καλυτερα των 4 τελευταιων δισκων μαζι με αυτα στο Enemy Of God, τα φωνητικα του Mille σκετη λατρεια, οι στιχοι και παλι απλα φανταστικοι (ειναι η αγαπημενη μου μπαντα στιχουργικα). Και εξωφυλλαρες και τα 2, απο τα ωραιοτερα της καριερας τους. Απο τα καλυτερα της χρονιας αν οχι ο δισκος της χρονιας για εμενα. Και χαιρομαι πολυ που θα παιξουν τα πρωτα 6 κομματια στο live, γιατι ειναι ενα και ενα. Αν επρεπε να πω με αυστηροτητα για το ενα κλικ κατωτερο κομματι του δισκου αυτο θα ηταν το The Few, The Proud, The Broken. Μετραω ωρες μεχρι την Παρασκευη.

…δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω τίποτα:):!:

Μα τι γίνεται στο φλωρουμ τέλως πάντων? Είναι εμφανές, χρειαζόμαστε ένα —> http://www.imdb.com/title/tt1740707/

Πόσο κομματάρα το from flood into fire :!: