Kreator - Phantom Antichrist

Το victory will come αν και αρκετά διαφορετικό για Kreator είναι πολύ ωραίο κομμάτι.

Δεν γινεται να ακουσει καποιος που ξερει Αγγλικα το ‘‘until our paths cross again’’ και να μην ανατριχιασει.
Και καθαρα μουσικα προκαλει δεος φυσικα, αλλα συνολικα μαζι με αυτους τους στιχους ειναι που γινεται πραγματικα συγκινητικο.

Βασικα, τα παραπανω ισχυουν για ολα τα τραγουδια του δισκου.

Το έχω ακούσει 4-5 φορές μέχρι τώρα. Έχω ξεχωρίσει το Phantom Antichrist, ειδικά το ρεφραίν, From Flood To Fire, Your Heaven My Hell, και The Few The Proud The Broken κυρίως.

Είναι πολύ καλό άλμπουμ, μπαίνει χαλαρά στο playlist με Violent Revo και Enemy of God.

Στ @@ σου. Για πες πιο αναλυτικα

Όχι ρε συ πες. Θα αποκτήσει και πιο ενδιαφέρον η συζήτηση όταν αρχίσει το κράξιμο. :smiley:

Λοιπον οταν ακουσα το ομοτιτλο οφειλω να πω πως ενθουσιαστηκα γιατι συνδυαζε καπως old school riffs με τη μοντερνα πορεια που επελεξαν στα τελευταια αλμπουμ!μου φανηκε αυτο και σε συνδυασμο με το 1ο εξωφυλλο,ειχα υποθεσει οτι θα ειναι γενικα το αλμπουμ σαν αυτο το τραγουδι…μετα ακολουθησε το death to the world που ειναι καλο σχετικα και αρχισε η 1η ξενιλα με το που μπηκε το from flood into fire πω εκει να δεις τι φατσα πηρα!ειδικα το refrain οπως το προαναφερθεν και πχ το your heaven,my hell,until our paths cross again και γενικα καποια μερη του αλμπουμ νιωθω οτι μπορουσε ευκολα μια τυπικη euro-power μπαντα να τα γραψει…ας πουμε σχεδον ολα μου ακουγονται τα ιδια!με χαλανε πολυ τοσες μελωδιες,ο τροπος καποιων couple του Petrozza και τα ακουστικα μερη επισης με ξενισαν!
να πω οτι γενικα δεν ειμαι και πολυ φαν των τελευταιων τριων αλμπουμ των kreator…απλως πιστευω ενας που γουσταρει καργα το hordes αυτο θα το αποθεωσει!κραξτε αφοβα αντεχω :stuck_out_tongue:

Kra kra kra!!! :stuck_out_tongue:

Κοίταξε, βασικά από την στιγμή που δεν σου άρεσαν τα τελευταία τρία, λογικό να μην σου αρέσει και αυτό.

ναι απλως το τελευταιο το θεωρω χειροτερο απο τα προηγουμενα 3!αλλα νταξει γουστα ειναι! :stuck_out_tongue:

Δηλαδη σου ακουγονται ΑΥΤΑ τα τραγουδια ‘‘ολα ιδια’’, ενω ας πουμε τα τραγουδια παλιοτερων δισκων τους οχι ??? :-s:-s:-s

What’s wrong with you, man ??? :dunno:

Εγω δεν μπορω να ξεκολλησω απο κανενα τραγουδι του νεου δισκου ! Ειναι και τα 9 απεριγραπτης καυλας !!! :bow2:

κοιτα τα 3 τελευταια δεν σου αρεσαν προφανως γιατι για θρας μεταλ ισως σου φαινονται πολυ μοντερνα, πολυ μελωδικα κλπ. οκ δεκτο αυτο, γουστα ειναι αυτα. αν γιαυτο δεν σου αρεσαν τοτε αυτο που ειναι ακομα πιο μελωδικο ειναι πολυ λογικο που δεν σου αρεσει. ειναι 100% θεμα υποκειμενικο και σεβαστο.

το μονο σημειο που “κραζω” και διαφωνω οπως και ο ναιτ ειναι το οτι τα τραγουδια σου φαινονται ιδια. τα τραγουδια ειναι εκπληκτικα διαφορετικα. 1η φορα ακουω τοσο διαφορετικα τραγουδια σε ενα αλμπουμ απο τη μπαντα, πραγμα σπανιο γενικοτερα κιολας. προφανως εισαι σε φαση που το ακουσες λιγο, ξενερωσες και δεν το παλεψες καν. γιατι ακομα και να μην σου αρεσει, στις 3-5 ακροασεις ειναι πολυ ευκολο να διακρινεις οτι το καθε κομματι ειναι τοσο διαφορετικο που μια μπαντα θα μπορουσε να φτιαξει και απο ενα διαφορετικο αλμπουμ αν παρει σαν προτυπο καθε κομματι.

ΕΝΤΙΤ: θελω απλως να αποθεωσω τους πιο ανεπαναληπτους αντιθρησκευτικους στιχους που ισως εχουν γραφτει ποτε. μιλαω για το Your Heven My hell του οποιου οι στιχοι ειναι σκετη ανατριχιλα. να πω επισης για οσους δεν εχουν το βιβλιαρακι και ψαχνονται με στιχους οτι οι στιχοι που κυκλοφορουν στο ιντερνετ για αυτο το κομματι εχουν αρκετα λαθη. πχ στο ρεφρεν λεει

your heaven my hell - I, destroyer of your faith
your heaven my hell - I, creator you shall fear my name

η ας πουμε πριν το 1ο (κανονικο) ρεφραιν λεει: unchain your soul and end their smiles. και αλλα τετοια.

νταξει να συμφωνησω οτι με το ''ολα μου ακουγονται ιδια’΄ ηταν καπως αστοχο!
βασικα οσο για ακροασεις 2 φορες το ακουσα…οσο για το μοντερνο thrash ισως και να εχεις δικιο…δεν με χαλαει μια μπανταρα σαν τους Kreator εν ετη 2012 να εχει μοντερνα-καθαρη παραγωγη!αλλα περισσοτερο με χαλανε οι μελωδιες και τα μελωδικα refrain εκει ξενερωσα…αλλα σας ειπα πχ σαν το from flood into fire ενιωσα οτι ακουω αλλη μπαντα!μια τυπικη euro-power μπαντα!γουστα ειναι βεβαια ουτε κραζω καποιον που του αρεσει αλλα οκ!κατα τ’αλλα ελπιζω να ερθουν να τους δουμε και να τους απολαυσουμε οπως πρεπει! :slight_smile:

…πέρα απ’ολα τάλλα, έχουν καταπληκτικούς στίχους…για ακόμα μια φορά:):!:

θετικες εντυπωσεις και για μενα απο τις πρωτες ακροασεις…!!
περιεργο αλμπουμ για kreator αλλα τα τραγουδια ειναι τοσο καλα που δεν μπορεις να πεις κατι για τα πολυ μεκωδικα ρεφρεν και γενικα τα πολλα σημεια διαφορετικα απο τους παλιους kreator…!!!
εμενα μου αρεσε πολυ…!!
αντε να ερθουν παλι να γινει της πουταν@ς!!!

[B][SIZE=“4”]IRON DESTINY[/SIZE][/B]

χεβι μεταλ κομματι ουσιαστικα. πολυ καλο φαινεται αλλα νομιζω καλυτερα που δεν μπηκε στο κανονικο αλμπουμ γιατι θα ξεφευγε ακομα πιο πολυ (η χεβι μεταλ κατασταση). πρεπει να εχει κ αυτο γαματους στιχους…

Καλό είναι. Δεν ξετρελάθηκα αλλά οκ.

Edit: Αναφέρομαι στο από πάνω τραγούδι!

…πολύ καλός δίσκος, μετά από τις πρώτες ακροάσεις, δεν έχω κολήσει μένα κομάτι, αλλά ακούω ολόκληρο τον δίσκο, και τον φχαριστιέμε:):!:

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το άλμπουμ. Για πρώτη φορά απογοητεύτηκα. Χωρίς να είναι άσχημο το άλμπουμ, δεν είναι με τίποτα ισάξιο ούτε του ονόματος που κουβαλάνε, αλλα ούτε και καν των τριών τελευταίων άλμπουμ (καλά για τα παλιότερα δεν γίνεται καν συζήτηση). Πολύ μελωδία. Χωρίς να με χαλάει αυτό αναγκαστικά (εδώ το endorama το θεωρώ δισκάρα). Αυτό που με χαλά μάλλον είναι ο μέχρι αηδίας safe προσανατολισμός του άλμπουμ που καταντά να μου ακούγεται παιδικός. Το Hordes of chaos θα μου πεις τι διαφορετικό είχε;; Ήταν χύμα, ήταν πιο αλητεία, αυτή ήταν η διαφορά. Εδώ η μόνη αλητεία που άκουσα ήταν μόνο σαπια εισαγωγή στα ντραμς του Civilization collapse, που μ έφερε στο μυαλό το In league with satan των Venom :stuck_out_tongue:

To πρόβλημα είναι οτι στα αυτιά μου το Phantom antichrist ηχεί σαν να τους είπαν στην nuclear blast: κοιτάξτε τι παίζει μάγκες, εμείς εδώ έχουμε σαν target group τον 16 χρονο μεταλλά που ξέρει μόνο από heavy riffs, επιβλητικούς ρυθμούς, γουστάρει “επικούρα” σε φάση ωωωω ωωωω αντί για moshpit στις συναυλίες, και θα ψαρώσει και απο την διαφήμιση που θα σας ρίξουμε για το θρας άλμπουμ της χρονιάς. Ανοίγει ο κυρ Mille λοιπόν το συρτάρι με τα ριφφς που του χουν περισσέψει, λέει στον Sami να τα ψοφήσει στην μελωδία και στα τεχνικοφανή σόλο και αυτό ήταν όλο.

Αντικειμενικά, το άλμπουμ δεν είναι άσχημο, υπάρχουν καλές στιγμές όπως το ομώνυμο τραγούδι, ή το United in Hate, και εν μέρει δικαιολογώ όλους όσους το γουστάρουν συνολικά. Για μένα όμως που θεωρώ τους Kreator κάτι παραπάνω από απλώς ένα μεταλ συκρότημα, είναι το πιο αδιάφορο της πορείας τους.

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει η απόψη μου με τον καιρό, αλλά χλωμό το βλέπω.

Βέβαια όλα αυτά δεν θα με εμποδίσουν να τους δω για μια ακόμα φορά άμα τους πετύχω σε καμμιά χώρα (η 9η ή η 10η φορά θα είναι, δεν θυμάμαι!) :slight_smile:

Πολυ ωραία τα λέει ο panagiotis , έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα . Ξεψυχισμενο άλμπουμ . Δεν ειναι άσχημο , αλλα έχει βγει όντως με μια συγκεκριμένη λογική και ειναι κρίμα για μια μπάντα με την ιστορία των kreator . Το hordes of chaos σκάλες ανώτερο .

παιδια τι λετε τωρα. οκ ο καθενας εχει το δικαιωμα να βρισκει το αλμπουμ “σοφτ”, λιγοτερο χεβι απο οτι θα επρεπε-ηθελε κλπ αλλα οι συνθεσεις ειναι επιεικως φοβερες. και εμενα προσωπικα οι 1-2 πρωτες ακροασεις με ξενισαν και φοβηθηκα λιγο ομως πολυ συντομα το ερωτευτηκα πολυ περισσοτερο απο το χορντς και ισως περισσοτερο κ απο το ενεμι (απο τα αλμπουμ που εχω ακουσει οταν βγηκαν)… τεσπα περι ορεξεως παστουρμαδοπιτα… :lol:

Εντάξει λιγάκι υπερβολικό το βρίσκω αυτό που γράφεις, δεν είναι πια και το ότι ο Mille είναι και εντελώς άνιωθος από κλασικό heavy. Βέβαια από την άλλη ομολογώ πως οι συνεχείς ακροάσεις προδίδουν κάπως το άλμπουμ και μετά τις πρώτες μέρες που έπαιζε συχνά εκτός του ότι έχει πέσει η συχνότητα που το βάζω (σχεδόν καθόλου πλέον) δεν μου έχουν μείνει και πολλά πράγματα από αυτό. Σήμερα που το ξαναέβαλα βέβαια δεν μόνο άσχημο δεν μου φάνηκε και σίγουρο όχι τόσο ρηχό όσο το παρουσιάζεις :stuck_out_tongue: