χωρίς να είμαι μεγάλος φαν της μπάντας και χωρίς να εχω ακούσει όλη τη δισκογραφία τους μπορώ να πω ότι ο δίσκος με εξέπληξε ευχάριστα πολύ καλά ριφφ και αρκετό κοπάνημα 8)
τι εννοεις ?? παντα αυτη τη φωνη δεν ειχε ??
να πω επισης οτι το τελευταιο ironmaidenικο κομματι δεν με εχει κερδισει απολυτα ακομη ομως αυτο το 1 λεπτο απο το 2.55 ως το 3.55 ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΗΔΟΝΙΚΟ!
Βασικά κι εμένα δεν μου άρεσε πολύ το Until our paths crosed again.Το θεωρώ το χειρότερο του δίσκου και δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη μετά απο καιρό.
Προφανως και οχι. Εδω δεν ειναι ιδια η φωνη του απο το πρωτο στο coma. Δε μπορω να εξηγησω ακριβως τι με χαλαει, αλλα νομιζω οτι προσπαθωντας να κανει πια το χαρακτηριστικο “γκαρισμα” Mille, η χροια του δε του βγαινει σωστα και το αποτελεσμα ειναι λιγο χαλια. Για μενα ξαναλεω
παντως και στο χορντς ακριβως η ιδια ηταν η φωνη του και ισως να ηταν και ενα κλικ χειροτερη. (βεβαια μπορει και τοτε να ειχες θεμα οποτε αλλαζει το πραγμα :lol:)
νταμπλ ποστ γτ μολις πηρα το σιντι και:
-
ακομα πιο γαματος ηχος που δενει αψογα με τη μουσικη
-
πολυ δυνατο αρτγουορκ που ειναι αρκετα σε φαση Seth.
-
και φυσικα, Ω ΤΙ ΣΤΙΧΟΙ! για αλλη μια φορα ο γερομιλλε μιλαει στην ψυχη μας νομιζω.
from flood into fire και united in hate, until our paths cross again εχουν τουλαχιστον φοβερους στιχους. δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα ακομη.
απο το booklet:
Most of all we want to thank the Kreator-Maniacs everywhere. you are our inspiration! music is the purest form of communication. it goes beyond words, cultures, religions. this album is dedicated to those who feel the connection. for we are legion - united in hate!
Καταλαβαινω τι λες, απλα εγω παντα ετσι τη θυμαμαι τη φωνη του.
Παντως οντως τουλαχιστον στο Hordes η φωνη του ηδη ακουγοταν πολυ ‘‘ξερη’’ και flat.
Δεν νομιζω να ειπα πουθενα (και για τον deadmeat και για σενα nigh παει) oτι μ αρεσε η φωνη του mille σε κανενα hordes of chaos. Το οποιο μ αρεσε γενικοτερα σα δισκος. Γι αυτο λεω θελω να ακουσω το αλμπουμ να κρινω πιο συνολικα.
ισχυουν ολα αυτα παιδια. εχει μεγαλωσει ο μιλλε. δεν εχει σχεση τωρα η φωνη του με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΗΔΟΝΙΚΗ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ κλπ τσιριδα των 80’s.
απο κει και περα παντα δινει ολη του την ψυχη οταν τραγουδαει και αυτο φαινεται στα κομματια αλλα και στα λαιβ και μετραει πολυ!
Ναι, ουτε εμενα μ’αρεσει η φωνη του στο hordes, αλλα γενικοτερα σαν δισκος μ’αρεσει παρα πολυ.
Ε αναμενομενο, τοσα χρονια εχουν περασει, προφανως οι φωνητικες χορδες του ειναι κατεστραμμενες…
[COLOR=“DarkRed”][B][SIZE=“4”]ΣΥΝΘΕΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΑΡΕΣ [/SIZE][/B][/COLOR]
Κάθε μέρα το ακούω, πραγματικά δε μπορώ να ξεκολλήσω. Τα κομμάτια ένα κι ένα, απίστευτες συνθέσεις και στίχοι όπως λέει και ο αποπάνως!
Καθενα τραγουδι μου προκαλει πολλα και διαφορετικα συναισθηματα.
Και αυτο σπανια συμβαινει με ενα αλμπουμ, δηλαδη αυτη η ποικιλια συναισθηματων μεσα σε ενα τραγουδι και για καθε τραγουδι !
Ηρθε και σε καταλληλη εποχη…
συνειδητοποιω οτι ειμαι απο τους υπερβολικα λιγους που δεν τους αρεσε!
λοιπον προτιμω να μην κανω εκτενη σχολια γιατι βαριεμαι να φαω κραξιμο οποταν ας πω απλως οτι δεν μου αρεσε!
Βασικά συμφωνώ κι εδώ, σαν soundtrack των καιρών μου ακούγεται ώρες ώρες…
Λοιπόν,μετά από πολλές ακροάσεις μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός δίσκος,αν και τα τελευταία 2 τραγούδια δεν μου φαίνονται κάτι το ιδιαίτερο.Πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να κατασταλάξω πόσο ψηλά τον τοποθετώ σε σχέση με την υπόλοιπη δισκογραφία τους.
Να πω όμως ότι ο καλύτερος δίσκος τους από τους 4 τελευτάιους(δηλάδη violent revolution και μετά)είναι το Enemy of God.Πιο ισορροπημένος,όλα τα τραγούδια ένα κι ένα,συνδιάζουν πολλά πράγματα χωρίς να χάνει κάπου και γενικά ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ρε παιδάκι μου που σου μένουν.
Τέλος!!!
εγω προσωπικα τα εχω ξαναπει, μην το παρακανω με την αποθεωση αν και αξιζει και στο αλμπουμ αλλα και στη μπαντα. απο κει και περα, το victory will come νομιζω κ εγω πως ειναι το μονο μετριο τραγουδι στο αλμπουμ (ειναι και λιγο φλωρικο το ρεφραιν :lol: ).
τωρα για το τελευταιο πιστευω παρα πολυ πια οπως και για το your heaven my hell οτι ειναι αυτο π λεμε (βασικα εγω το λεω τωρα :lol: ) “στιχουργικα κομματια”. δηλαδη τη διαφορα την κανουν αυτα που εχουν να σου πουν. απλως το until… ειναι λιγο ξεμπαρκο μουσικα ομως στιχουργικα ειναι ανατριχιλα πιστευω. αν και αρχικα δεν μ αρεσε τωρα πια δεν χορταινω να το ακουω… παλεψε το να λιωσεις τους στιχους του, ισως αυτο ειναι το μυστικο…
η 4αδα froom flood into fire—>the few the proud the broken παντως πιστευω οτι ειναι ολα τα λεφτα στο αλμπουμ. 4 κομματια 100% διαφορετικα (οχι οτι επαναλαμβανονται οπουδηποτε στο αλμπουμ) που το καθενα σε χτυπαει και σε διαφορετικες “μουσικες χορδες”… ΕΠΟΣ!
τα πε κ ωραια στο χαμερ ο μιλλε, πως να μην τους λατρευεις μετα…?
τωρα το ακουω, με την πρωτη “αφτια” ακουγεται αρκετα καλο, αυτο το Civilisation Collapse ειναι μαχαιροβγαλτης…
το παραγγειλαμε κ περιμενουμε
TIIIIIIIIIIIIIIIII !!! 8O8O8O
Μιλαμε για το UNTIL OUR PATHS CROSS AGAIN και το VICTORY WILL COME ετσι… :-s