γιατι ειναι απιστευτο κιθαριστικα! και παρα μα παρα πολυ πορωτικο το κουπλε!
Αυτό…σταμάτα…μη…αααααααααααααααααααααααχ…
χαχαχαχαχα
Γαμάει ρε deatmeat!!!Από τα καλύτερα του δίσκου πάντως
Ε ενταξει ελεγα μετα την πρωτη ακροαση μην μπεις και γραψεις μεγαλα λογια, μπορει να ξεφουσκωσει, αλλα με τη δευτερη απλα ΓΑΜΕΙ. Χαλαρα το χειροτερο του cd το phantom antichrist, δεν συγκρινεται καν, και επισης το τελευταιο μου φανηκε λιγο βαρετο. Το υπολοιπο cd απλα τετραστιο. Αυτα τα lead σε κατι the few, the proud, the broken και your heaven my hell απλα απιστευτα. Ειχα ξενερωσει με το single, σημερα επαθα πλακα. Violent revolution η επιστροφη. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα όσο το ακούω τόσο περισσότερο μ αρέσει.Αν και μερικά ριφς τα έχουν ξαναπαίξει,αλλά οκ.Γενικά είναι ο πιο περιπετειώδης δίσκος τους εδώ και πολλάαααα χρόνια.
Εκ των πραγμάτων αυτός ο δίσκος είχε δύσκολο έργο, για μένα το Hordes of Chaos ήταν ο κορυφαίος δίσκος τους από την εποχή του Coma Of Souls, τα είχε όλα όπως έπρεπε χωρίς υπερβολές και με τέλειο ήχο και πάνω από όλα είχε κομματάρες, δεν έκανε πουθενά κοιλιά.
Τα έχετε πει παραπάνω σχεδόν όλα για το Phantom Antchrist, αρκετά πιο μελωδικό σε σχέση με το προηγούμενο, με πολλά lead αλλά δεν καταφέρνει να πλησιάσει το Hordes… κυρίως γιατί κάπου χάνει στα κομμάτια, τα ρεφραιν σε ορισμένα είναι αρκετά προβλέψιμα. Γουστάρω όμως που δεν έκαναν μια κόπια του εαυτού τους και αυτό θα το θαυμάζω πάντα στον Mille. Tα τραγούδια που ξεχώρισα με την μια είναι τα Death To The World, Civilisation Collapse και The Few, The Proud, The Broken. Σίγουρα θα με απασχολήσει για καιρό πάντως αυτός ο δίσκος.
Δεν χρειαζεται να πει κανεις πολλα για το αλμπουμ αυτο και τους κριειτορ… κατεμε το πιο ολοκληρωμενο αλμπουμ που εχω ακουσει… σε οποιον αρεσουν οι κριειτορ θα βρει την ταυτοτητα τους στο αλμπουμ ενω ταυτοχρονα υπαρχουν και νεωτερισμοι που δενουν τελεια. Ολα τα τραγουδια μου εχουν κολλησει στο μυαλο… Περιμενω απλα μεχρι τον δεκεμβριο να τους δω λαιβ. KREATOR. Σεβασμος και δεος. Τιποτα αλλο.
…ξέρεις κάτι;:):!:
[QUOTE=stef;1357211]…ξέρεις κάτι;:):!:[/QUOTE
πιστευω πως θα ερθουν στη ελλαδα ακομα και για καποια μεμονωμενα λαιβ καποια στιγμη… εξαλλου για την περιοδεια με μορμπιντ και ναιλ υπαρχουν ακομα κενα και δεν εχουν ανακοινωθει βαλκανικες χωρες… εγω παντως θα τους δω στην γερμανια
ε στανταρακι ειναι η ελλαδα ρε παιδια. οι κρεατορ παντα μας τιμανε. με τετοιο ΦΟΒΕΡΟ αλμπουμ η περιοδεια θα ειναι κολαση! περισσοτερα σχολια για το αλμπουμ οταν συνελθω απο το σοκ και καταφερω να γινω λιγο αντικειμενικος!
Σε συνεντευξη του sami στο rock overdose καπου το λεει! Ειναι στανταρακι! :):!:
edit
Rockoverdose.gr: Before we end the interview, would you like to announce anything else special?
Sami: Around December we’ll come to Greece, so come to the show, and in general just go to gigs and buy metal albums and keep the scene alive.
Λογικα ολο το πακετο θα ερθει φανταζομαι αρα τελεια!
καλα αμα ερθει αυτο το πακετο θα ειναι το πιο επικο λαιβ του γαλαξια!!!
Παρότι αρχικά με ξένισε το άλμπουμ, έχω να πω πως το βρίσκω απίστευτο. Άριστες δομές σε όλα τα κομμάτια, η μουσική δένει τέλεια και απ’ όσα μπόρεσα να πιάσω και οι στίχοι κυμαίνονται στα ίδια πολύ υψηλά επίπεδα των τελευταίων άλμπουμ. Βασικά όλοι σχεδόν οι στίχοι που έχουν γράψει ποτέ οι Kreator είναι πολύ καλοί Όσον αφορά την προσθήκη περισσότερης μελωδίας, δεν μ’ ενοχλεί καθόλου, εφόσον το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ και κατάφερε να με αγγίξει ήδη από την δεύτερη ακρόαση κι έπειτα.
εγω απογοητευτηκα πολυ
βρισκω τη φωνη του πετροζα αρκετα απαραδεκτη και με ξενησαν τα πιο αργα κομματια:-k
νομιζω πως τα πραγματα με αυτο το δισκο ειναι πολυ απλα τελικα:
-
αφενος οι φαν της μπαντας που τα πετρινα χρονια δεν “μασησαν” (γουστα ειναι αυτα φυσικα) και γουσταραν τα αλμπουμ κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχουν κανενα προβλημα με τον νεο πειραματισμο και θα γουσταρουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΣΚΑΡΑ.
-
αφετερου αυτο θα ειναι μια δοκιμασια για τους παλιους αλλα και τους νεους πιο σκληροπυρηνικους θρασαδες καθως τα εντονα στοιχεια χεβι μεταλ και μελωδιων θα ξενισουν καποιους.
γενικοτερα κατ εμε ισως να μιλαμε και για το αλμπουμ της 20ετιας απο τη μπαντα. γεματο κομματαρες, ψυχη, τρομερες συνθεσεις, τρομερη κιθαριστικη δουλεια κλπ= ολα τρομερα, απο το ανεπαναληπτο εξωφυλλο, στους φοβερους ως ειθισται στιχους και παει λεγοντας.
κατι αλλο που πραγματικα με εχει αφησει αφωνο ειναι η διαφορετικοτητα των κομματιων μεταξυ τους. ΟΥΔΕΜΙΑ επαναληψιμοτητα. καθε κομματι εχει την αποκλειστικα δικη του ταυτοτητα (και συνηθως δομη).
η μουσικοτητα του αλμπουμ ειναι κατι που επισης χρειαζεται ειδικη μνεια. (ε, αυτο, φοβερη μουσικοτητα! :lol: )
απο τα 9 κομματια τα 5 τουλαχιστον ειναι διαμαντια: Death to the World, From Flood Into Fire, Civilisation Collapse, United In Hate, The Few, The Proud, The Broken και τα αλλα 4 τουλαχιστον πολυ καλα.
Συμφωνω απολυτα με Deadmeat. Δεν ξερω αν δινει και το violent revolution , λιγη σημασια εχει εξαλλου, ειναι μεγαλο αλμπουμ. Αντε και στο λαιβ!
Εμένα πάντως ακόμα με ξενίζει το ρεφραιν του From Flood…:-s
Σαν να το έγραψα εγώ. :thumbup:
Σε αυτό το σημείο να σημειώσω ότι η ακρόαση από μέρους μου έγινε από download σε ηχεία PC (όχι μούφα) και όχι από κάποια επίσημη κόπια. Σε λίγο καιρό θα το έχω στα χέρια μου σε [B]βυνύλιο[/B] όπου το μεγαλείο του άλμπουν θα ξεδιπλωθεί στον υπέρτατο βαθμό.
εμενα εγινε απο mp3 και μονο και σημερα αρχιζω να το ακουω και σε ηχεια pc ΔΥΝΑΤΑ!
γενικοτερα η παραγωγη ταιριαζει πολυ καλα στη μουσικη νομιζω.
@shadowking: μα καλα, τολμας να λες ασχημα πραγματα για το τραγουδι που το τελευταιο 3λεπτο του ειναι απο τα πιο επικα και μοναδικα ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που εχει δημιουργησει η μπαντα εβερ?
[SPOILER]νο οφενς, γουστα ειναι αυτα! :)[/SPOILER]
να πω επισης οτι το τελευταιο ironmaidenικο κομματι δεν με εχει κερδισει απολυτα ακομη ομως αυτο το 1 λεπτο απο το 2.55 ως το 3.55 ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΗΔΟΝΙΚΟ!
επισης, στιχοι για το Your Heaven, My Hell (δεν ειναι ακριβως αυτοι αλλα οκ, και στο περιπου γαμανε!)
After all these centuries of teaching godly wrath. Punishment and after life.
Pandemonium. Gods that torture. Gods that judge. Bring the guilt that they make
you feel.Minds deceived by psychopaths. I see through the web you weave. Your
heaven, my hell. Your Heaven has become my hell. You are the virus of this
scorched burnt earth. Your heaven, my Hell. Your heaven will always be my hell.
Fear has possessed the hearts of man. The hearts of man.Now the angles of justice. Preparing their decent. All illusions that poison.
Praying this will be the end. It should all fall apart now. Kill the
contrivance and desires. A life time of penetration. Betray your soul, then
death smiles. Your heaven my hell. My destroyer of your faith. Your heaven, my
hell. All creator you shall fear my name.At the end of religion. My spirit shall not die. I will only see clearer. No
longer haunted by these times. I’ll be stronger than ever. No temptation to
resist. So come on, take my hand now. Let’s celebrate the apocalypse. Your
heaven my hell. A destroyer of your faith. Your heaven, my hell. The creator
you shall fear my name.Let this last farewell be heard across all countries. All cultures, no more
contrivance Messiahs. Embrace the dawning of the new earth.Lets kill all gods. Let’s crush the hypocrisy. My eyes are open wide. My eyes
are open wide. Your heaven, my hell. Your heaven, my hell. My destroyer. Your
heaven, my hell. All creator. Your heaven, my hell. All destroyer. Your heaven,
my hell. My eyes are open wide.
Mια φορα το ακουσα και γω και ο πετροζας δεν παλευεται, δυστυχως. Σωστα riffs επιασα.
Θα κατσω να το ξανακουσω για να το κρινω ως προς τη μουσικη του καλυτερα