xaxxaaxa, opws kathe album twn kreator apo to cause for conflict kai dwthe, tha to akousw tin imera pou tha kikloforisei sta diskadika…den tha spasw tin paradosi! Ante na pw aplws oti (krivontas ton fanboy mesa mou) me vasi to omwnimo kommmati pou akousa, to album den tha exei kammia idiaiteri ekpliksi, tha einai gamato men, alla ws ekei.
Civilisation Collapse και τα μυαλά στα κάγκελα
κι εγω θα περιμενω την παραγγελια να το ακουσω!αλλα μερικοι φιλοι που το ακουσαν μου ειπανε οτι ειναι μετριο σχετικα!
ασχετο ξαναβαλε η nuclear blast τα κιτρινα βινυλια παλι κι εβγαλε και νεα εκδοση σε καφε χρωμα 300 κοπιες!χαχα ολα τα χρωματα θα τα βγαλει μου φαινεται! :lol:
Mόλις μία φορά το άκουσα κι εγώ, αλλά η προσθήκη περισσότερης μελωδίας είναι ξεκάθαρη. Ξεχώρισα ήδη 3-4 κομμάτια, αλλά με τις επόμενες ακροάσεις θα αποκτήσω σαφή άποψη.
δεν ξερω τι χρειαζεσαι για να εκπλαγεις αλλα το phantom antichrist ειναι πολυ πιο διαφορετικο απο τα 3 προηγουμενα αλμπουμ. γενικοτερα εχουν γινει αρκετοι “πειραματισμοι” και οι πιο πολλοι (απ οτι φαινεται) με θετικο αποτελεσμα.
Έχει δίκιο ο Νεκροκρέατος( ).Μόνο που αυτή την φορά έγινε πάνω στο στυλάκι τους και δεν αλλάξαν ύφος.Πάντως Deadmeat ακόμα μπερδεμένος είμαι κι εγώ.Ενω μερικά μελωδικά σημεία είναι γαμάτα, έχουν βάλει πολυφωνικά φωνητικά σαν Blind Guardian σε λίγα σημεία και μου είναι δύσκολο να τους συνηθίσω έτσι…
Τι μελωδίες και παπαριές μωρέ…έχω ακούσει το μετριότατο ομώνυμο, τώρα λέτε για μελωδίες,μπλαην γκάρντιαν:!:…μάλλον δεν τον ακούω καν τον δίσκο.
να πω την αλήθεια δεν περίμενα και πολλά βέβαια…
ναι αυτο και εμενα με μπερδευει λιγο, πχ στο 4ο τραγουδι, αλλα απο την αλλη ειναι πολυ ωραιο κομματι και πιστευω οτι οι πολλες “καινοτομιες” ισως μας εχουν κατσει λιγο βαριες και θελουν το χρονο τους.
απο την αλλη, το united in hate μου φαινεται τρελη κομματαρα αλλα η εισαγωγη του ειναι αχρειαστη.
http://www.youtube.com/watch?v=B4U3UVHhhno
ενας θεος ξερει σε ποσο θα τα κατεβασουν. για οσους θελουν μια γευση.
μέχρι τα ρεφραίν καλά το πηγαίνουνε.και οι γέφυρες και τα σόλα είναι κούλ. Το ίδιο και στο προηγούμενο άλμπουμ.
Όταν μπαίνουν αυτά τα γαμημένα ίδια ρεφραίν με το διπέταλο και τον Mille να τραγουδάει λες και είναι σε γιουροπαπάουερ και τα μελωδικά ριφφ από πίσω με σκοτώνουν. Πέρα από την τυποποίηση, είναι άθλια ρε πούστη μου.
Π.χ. σε αυτό που έβαλε ο Deadmeat πάνω. “There will be darkness” x15 και από πίσω μια μελωδική πίπα άσχετη με το υπόλοιπο κομμάτι.
παίζει να τα λέω λίγο περίεργα αλλά έτσι τα νιώθω κιέτσι ναπούμε ξέρωγω
ΟΚ, δεν το ακούω θα εκνευριστώ
τι να πω. γουστα ειναι αυτα. παντως το παρακατω μ εχει κολλησει απο το πρωι!
DEATH TO THE WORLD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
(ποσο γαματα ειναι αυτα τα παιχνιδιαρικα ριφ οπως το 1ο εδω και το ριφ του κουπλε του ομοτιτλου??!!!)
δίκαση και μελωδία δεν σημαίνει αυτόματα και power metal ρε παιδιά.
Anyway το άλμπουμ είναι το πιο κλασικομεταλάδικο των Kreator μέχρι σήμερα. 2 φορές στο καπάκι το άκουσα και μου άρεσε αρκετά.
Όμως αυτή είναι η δομή των κομματιών τους από το Violent Revolution και μετά και ίσως αυτό να είναι η “θυσία” που έπρεπε να γίνει για την επιστροφή σε πιο κλασσικές θρας φόρμες. Τα μελωδικά ριφ και οι επαναλαμβανόμενες φωνητικές γραμμές που αναφέρεις τις ακούω σαν άμεσες μεϊντενιές που αν διαμεσολαβούνται από κάπου, είναι περισσότερο από μελωδικό death σχολής Γκέτεμποργκ παρά από γιουροπάουερ. Για την τυποποίηση δεν έχεις άδικο, τα υπόλοιπα είναι θέμα προτίμησης.
Όσο για τον δίσκο είναι πολύ περισσότερο κιθαριστικός από τους προηγούμενους. Χωρίς να λείπουν τα κλασσικά κριειτορ γρήγορα θρας ριφ στηρίζεται πιο πολύ σε μελωδικές γέφυρες και leads.
Το πιο 'περίεργο΄ κομμάτι μου φάνηκε ότι είναι το “From Flood Into Fire” με την ασυνήθιστη παραμόρφωση στην εισαγωγή που ακούγεται και στο “Victory Will Come”, το τελείως Blind Guardian ρεφρέν, το κόψιμο στη μέση με καθαρά φωνητικά εποχής Εndorama (κάτι παρόμοιο υπάρχει και στο “The Few, The Proud, The Broken”) και τα εναλλασσόμενα μελωδικά σόλο που όμοιά τους δεν πρέπει να έχει ξαναβγάλει το συγκρότημα.
Αλλά επειδή δεν με χαλάει τίποτα από τα παραπάνω και πιστεύω ότι τα μπλέκουν αρμονικά, θα πω ότι είναι αρκετά καλός δίσκος που ξεφεύγει από τον ήχο των προηγούμενων χωρίς να χάνει την ιδιαίτερη σφραγίδα των κασατορ που γουστάρουμε. Τόσες σπουδές στην καφρίλα έχουν κυκλοφορήσει, υπάρχει χώρος και για δίσκους σαν το “Phantom Antichrist”.
Οι στίχοι μια από τα ίδια: προλεταριακή βία, βαρβαρισμός, μαυρίλα, μηδενισμός, αποκαλυπτικές εικόνες κλπ.
Όμορφα πράματα.
ειναι νωρις για σχολια ομως νομιζω οτι το hordes of chaos τρωει μεγαλη ηττα μετα απο αυτη την κυκλοφορια…
http://strangejournal.wordpress.com/2012/05/25/kreator-phantom-antichrist/
Κριτική με την οποιά συμφωνώ πολύ.Ειδικά με τις τελευταίες παραγράφους που αναφέρεται στην συνολική πορεία των kreator και στον διχασμό των σκληροπυρηνικών οπαδών τους.
θα συμφωνησω μαζι σου
ασχετο με το νεο δισκο αλλα δειτε πακεταρα!ελπιζω να ερθουν ελλαδα επιτελους!
με τις ακορασεις τεινω στο οτι ειναι τελικα ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ οι “περιεργες-ξεμπαρκες” στιγμες οπως πχ η εισαγωγη στο united in hate. επισης μου φαινεται οτι το phantom antichrist (τ τραγουδι) ειναι τελικα ισως απο τα πιο μετρια του αλμπουμ (παραμενει φυσικα ενα πολυ δυνατο κομματι απλως οχι κατι ανεπαναληπτο οπως αλλα τραγουδια) στοιχειο που ξαφνιαζει ευχαριστα. γενικα τα κομματια 3-7 ειναι ολα ενα κι ενα. το ιδιο πιστευω και για τα σολο και τα λιντς που ερχονται απο αλλο πλανητη! ψυχανεμιζομαι πως με τις ακροασεις η αποθεωση θα αυξανεται γεωμετρικα!
το αλμπουμ ειναι βεβαια πολυ διαφορετικο απο τα προηγουμενα πραγμα που ισως ξενισει καποιους αλλα γενικοτερα δειχνει να πηγαινει να κοντραρει στα ισια αλμπουμ οπως το ενεμι…
…μου πέφτουν τα σάλια μιλάμε8O =P~ :!:
Δεν ξέρω γιατί,αλλά με το The few,the Proud,the Broken χύνω καναπέδες ρε πούστη!!!