Μετριότατο το Phantom Antichrist.:?
Αναφέρεσαι στο τραγούδι ή στο άλμπουμ? Το άκουσες?
Το τραγούδι είναι αρκετά τυπικό και όχι καινοτόμο. Κόβει σβέρκους σαν ξυράφι, αυτό να λέγεται. Εμένα με καλύπτει απόλυτα αλλά δεν άκουσα κάτι το διαφορετικό.
Στο τραγούδι.
Εγώ πάντως γούσταρα με το κομμάτι, δεν έχω απαιτήσεις διαφορετικότητας από το thrash μου. Κλάην και ξύλο
εμενα μαρεσει το τραγουδι
Πριν καν κυκλοφορησει οι 3 (!) limited εκδοσεις βινυλιου εχουν εξαντληθει… Σφαγη θα γινει :lol:
Τις προωθησαν και εξυπνα βεβαια…
ευτυχως πηρα την mailorder edition αλλα και το bi-coloured vinyl red/black αλλα και το single
Και η bi red black vinyl mailorder ειναι στα 500 κομματια, απλα βγηκε πρωτα αυτη 3 μηνες πριν και σχεδον μολις ηταν να εξαντληθει εβγαλαν τo Clear vinyl στα 333 κομματια. Ενω το Green vinyl στα 100 κομματια ηταν για λιγους.
Επισης το BOX SET εχει εξαντληθει ηδη.
Οτι αφορα το single η τιμη ειναι πιο λογικη πλεον, ο πανικος περασε :lol:
κ το yellow vinyl εχει εξαντληθει επισης!!!το mailorder που ειχα αναφερει εννοουσα το box set!2 ειδων boxset εχουνε μεινει αποσο ειδα αλλα ειναι τα Ultimate edition που η διαφορα απο το mailorder edition ειναι απλα το οτι δεν ειναι αριθμημενα ενω η αλλη ηταν 500 αντιτυπα!εγω τα ειχα παρει μολις ειχαν βγει γιατι ηξερα οτι θα πωληθουν τοσο γρηγορα!
Eκδοση με φλοκια απο τον τελευταιο αυνανισμο του mille υπαρχει διαθεσιμη??
Μη βαζεις ιδεες :lol:
Παντως συνολικα ειναι (5 lps & 2 box sets) 5000 κομαμτια δεν ειναι κατι τραγικο σαν νουμερο :lol: Π.Χ. μεταλλικα 5000 ηταν το limited 12ιντσο του Beyond magnetic
Χθες το Grand Magus, σημερα το Kreator, θα μας τρελανουν οι φιλοι μας οι Ρωσσοι!!!
Ρώσοι…μιλάμε για αξιοπιστία όχι μαλακίες…να ήταν και το άλμπουμ πιο δυνατό καλά θα ήταν…άνισο μου φάνηκε, φτάνει σε υπερηχητικές ταχύτητες αλλά κάνει και κάτι κοιλιές σα του μπένυ ώρες ώρες!! Εγώ περιμένω τι θα πεί ο panagiotis…αυτόν εμπιστεύομαι…true fanboy!!
Καλάαααααααααααααααααααα ρεεεεεεεε,κανείς δεν τον κατέβασε ακόμα να μας πει λεπτομέρειες?Πολύ νέκρα έχει πέσει…
Εγω τωρα τον ακουω. Δε μπορω να βγαλω συμπερασματα ακομη. Ειναι αρκετα μελωδικο μεχρι στιγμης. Λογικη συνεχεια των τελευταιων αλμπουμ, ισως λιγο ποιο σοφτ.
εχω ακουσει μονο τα 5 πρωτα. το αλμπουμ ειναι αρκετα ξεχωριστο απο τα προηγουμενα και σε αυτο βγαζω το καπελο στη μπαντα. το θεμα εινια μετα απο ακροασεις να δουμε αν θα ειναι και τοσο καλο γιατι να το βρασω αν ειναι ξεχωριστο αλλα μετριο.
υπαρχουν ισως περισσοτερες μελωδιες απο ποτε και αρκετα χεβι μεταλ σημεια. ο σαμι γενικοτερα εχει κανει πολλη δουλεια. τα γρηγορα σημεια ειναι ολα απιστευτα γαματα. ωρες ωρες τα μελωδικα σημεια μου ακουγονται λιγο καπως αλλα πιστευω ισως και επειδη το εχω ακουσει λιγο.
το civilization collapse ηδη παει στη λιστα με τα γαματα τραγουδια νομιζω, το χωσιμο που κανει μετα τη εισαγωγη δεν υπαρχει!
Και εγώ γι αυτό ρωτάω.Διάβασα κριτικές και έλεγαν ότι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και μου κίνησαν την περιέργεια.Βασικά το περίμενα σαν τους προηγούμενους πάνω-κάτω λόγω του ομώνυμου που μοιάζει.
Για πες λεπτομέρειες Deatmeat…αξίζει???
εχω ακουσει ελαχιστα. δεν κανω σχολιο περι του αν γαμαει και ποσο με τιποτα ακομη. το κομματι που ανεφερα παντως ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΕΘΡΟ! μολις ανεβει γιουτουμπ θα το βαλω εδω αν δεν το εχεις ακουσει ως τοτε κ θες να παθεις κοκομπλοκο. κατα τα αλλα υπαρχουν… μελωδικα περασματα στο αλμπουμ (πρωτακουστο για κρεατορ) τα οποια ξενιζουν λιγο αλλα υποθετω και ελπιζω οτι με τις ακροασεις θα “δεσουν” καλα με τις υπολοιπες στιγμες. τα θρας σημεια του αλμπουμ παντως ειναι φοβερα! και ξαναλεω οτι πεφτει αρκετο σολαρισμα και leads.
Μάλλον με βλέπω να το κατεβάζω αργότερα απ το σπίτι.Μήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος πμ?
Παίδες εγώ 2 φορές το άκουσα που το κατέβασα χθες και μπορώ να πω πως μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Μου φάνηκε καλύτερο από “Hordes…”, για “Enemy…” το συζητάμε!!! Αγέραστοι πάντως…