Στα 90ς άλλαξε εντελώς τον ήχο τους όμως.Εγω εννοούσα να δοκιμάσει κάτι παραπάνω στον συγκεκριμένο ήχο.Δες πχ το violent revolution με το enemy of god.Έβαλε πιο πολύ μελωδία πχ και το διαφοροποίησε.
Καλα, περιμεντε να ακουσουμε ολοκληρο το αλμπουμ και τα ξαναλεμε. Δε λεω οτι θα εχεις δικιο η αδικο Klent, απλα να μιλαμε με ντοκουμεντα
Ναι ρε εννοείταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Πάντως μου άρεσε το κομμάτι,απλά είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και τους παρακολουθώ απο το '91 περιπού οπότε πάντα έχω αυξημένες προσδοκίες.
Ανούσια διασκευή, σκατά ήχος για ακόμα μια φορά. Πολύ πλαστικούρα, και η φωνή του Mille έχει κάτι περίεργο, δεν ξέρω τι αλλά κάτι δεν ταιριάζει.
Μια χαρά. =D>:metal:
Δεν μου άρεσε η διασκευή. Δεν χρειάζεται να ακούμε τους Kreator να παίζουν Maiden όπως οι Maiden.
Κι εγώ θεωρώ τη διασκευή αχρείαστη, αλλά τι να κάνεις, κάπως πρέπει να “γεμίσει” το single. Το ομώνυμο κομμάτι πολύ δυνατό πάντως.
Ουσιαστικα δεν ειναι διασκευη με την εννοια του ορου, απλα παιζουν το number of the beast. Kακη δε θα την ελεγα, αχρειαστη μαλλον:wink:
Ναι σε φάση “α μεσα στα υπερκλασσικά κομμάτια που παίζουμε στη πρόβα τσιμπήστε και ένα Number Of The Beast :)”. Ντάξει θα γούσταρα μια πιο obscure διασκευή όπως αυτή στο Alle Gegen Alle που κάνανε για ένα tribute στους συμπατριώτες τους Slime. Δε χαλιέμαι όμως και περιμένω μια και το κομμάτι τα σπασε το ολοκληρωμένο άλμπουμ!
Aυτο ελειπε να χαλιομασταν απο μια b-side διασκευη. Ας ακουσουμε το αλμπουμ και τα λεμε αναλυτικα τοτε
Πλάκα έιχε η διασκευή αλλά περιμένουμε το κυρίως πιάτο!!!
KREATOR - Phantom Antichrist [official video]
Νταααξ’…
Δε μ αρεσε. Δουλεμενο - δουλεμενο, αλλα η φωνη δεν την παλευει καστανο κι απο ριφφς και μελωδιες… ελαχιστα πραγματα θα σε κανουν να εστιασεις.
αν κατι μου φαινεται αισθητα καλυτερο παντως σε σχεση με το τελευταιο αλμπουμ αυτο ειναι η φωνη του μιλλε. δεν ξερω αν την εχουν πειραξει λιγο αλλα μου ακουγεται πολυ πιο πορωτικη και πιο κοντα στο enemy πχ παρα στο hordes.
Ισχυει, στο Χορντς ακουγοταν τερμα καμμενη απλα ειχε ωραιες μελωδικες γραμμες κι αντι να με χαλα παραδοξως με πορωνε. Και λαιβ ηταν ωραιοι σ αυτη τη περιοδεια πλακα πλακα.
E δεν νομιζω να ξερεις και πολλες φορες που να ηταν κακοι λαιβ οι κρεατορ.
ναι. ξερουμε. οχι πολλες, σιγουρα ειναι εμπειρη μπαντα, αλλα οσοι ακουνε θρας οχι μονο 3-4 χρονια κ τους εχουμε δει καμποσες φορες, εχουν να λενε κανα δυο φορες που ο μιλακος βαριοταν πανω στην σκηνη κ ηταν λιγο “αγγαρεια”.
κοιτα για την “κακη”-πειραματικη τους περιοδο κανω μοκο. στις αλλες φορες ομως, στο πριν και το μετα εχω την εντυπωση οτι η μπαντα επαιρνε και παιρνει κεφαλια.