Οι [B]Helltrain [/B]θυμάμαι άρεσαν σε Axel και Prosatanic.
Οπότε και αυτοί εδώ θα τους αρέσουν. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό! :roll:
Χθες το βράδυ άκουγα διαδοχικά το κβελερτακ και μετα το καυλεσα. Και συνειδητοποίησα οτι το πρώτο είναι μεν hells yeah, χριστουγεννα, ας παρτάρουμε, rocknroll babyyyyyyyyyyyyyyyyy, κοριτσα με μαύρες φούστες γύρω από στήλους κλπ, ΑΛΛΑ
το άλλο είναι μια τεράστια γλίτσα 839094 κιλών, μιλάμε για την υπερκαύλα μεγατόνων και δεν είναι καν τόσο χεβη. μου ερχόταν να χτυπηθώ στο κρεβάτι μου.ΝΑΙ.
ε αφού τα παίδιά νιώθουν!
Είπα ότι οι Kvelertak μου φέρνουν στο μυαλό τους Helltrain. Όχι ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τους ΘΕΟΥΣ! Όταν είχα πρωτακούσει Helltrain είχα πάθει ζημιά για μέρες/μηνες/χρονια…παίζανε μέρα νυχτά… (κάτι που δεν νομίζω να το πάθω με τίποτε με τους Kvelertak).
Χμ… μου φαίνεται τελικά για αυτούς πρέπει να περιμένουμε να κοπάσει λίγο ο πανικός που γίνεται αυτές τις μέρες μαζί τους και μετά να δούμε σε πόσους θα αρέσουν και σε πόσους όχι. Το hype γύρω από το όνομα του παραείναι μεγάλο τελικά και το ότι έγιναν οι καινούργιοι αγαπημένοι του hammer (και όχι μόνο του ελληνικού) δεν βοηθάει και πολύ.
Πάντως το ακούω σταθερά και γουστάρω ακόμα. Επίσης πρέπει επιτέλους να τσεκάρω helltrain
το οτι ειναι οι “νεοι αγαπημενοι του Hammer”, δε σημαινει τιποτα, ειτε θετικα, ειτε αρνητικα…
πλεον, το μονο ευκολο ειναι να εχεις ιδια αποψη για μια μπαντα κ τη μουσικη της.
για εμενα δειχνουν πολυ καλα δειγματα και το αλμπουμ τους ακουγεται πολυ ευχαριστα.
αν θα το ακουω/με με την ιδια ευχαριστηση σε ενα μηνα απο σημερα μενει να φανει
παντως σε αυτο που αναφερεις, η μεγαλυτερη μαγκια για ενα τετοιο περιοδικο θα ηταν να κοψει τις βαθμολογιες. μονο κριτικη. και σε αυτο παραδεχομαι το γιοβανιτη (και τον καραολιδη σε αρκετες περιπτωσεις), γιατι ο βαθμος που συνοδευει τις κριτικες τους ειναι τυπικος.
Eπίσης να προσθέσω κάτι με αφορμή το τελευταίο ποστ του chrisp στο θρεντ… Ότι γενικά δεν είναι υποχρεωτικό ν’ αρέσει σε κάποιον ρε παιδιά το άλμπουμ. Δηλαδή αν δεν είναι του γουστου σου όπως είπε ο chrisp, τότε οκ δε σ’ αρέσει, τέλος. Μη το ξανακούσεις. Δε χρειάζεται να το ισοπεδώνεις (δικαιωμά σου φυσικά). Βεβαια και δηλώσεις του τύπου: η καλύτερη μπάντα του κόσμου, το καλύτερο άλμπουμ κλπ είναι το ίδιο υπερβολικές, αλλά επαναλαμβάνω το να το βάλει κάποιος τρίτο, δεύτερο, πρώτο, ή ο,τιδήποτε στην προσωπική του λίστα είναι απόλυτα δεκτό. Τα λέω αυτά με αφορμή τις διαμάχες των προηγούμενων σελίδων.
Στα του δίσκου λίγο: Ναι ο δίσκος μ’ άρεσε πολύ αλλά αγαμήσου δε θα σκάσω και 24 ευρω σε δισκοπολείο του κέντρου για να τον αποκτήσω. Οποιος ξερει τι τιμες παιζουν στο εξωτερικο να πει.
λοιπον το δισκακι το ακουω απο εχθες ασταματητα!!!δε ξερω αλλα εχω εθιστει κατα καποιο τροπο!!!turbonegro meets satyricon και τα ρεστα,δε ξερω αν θα ειναι ο δισκος της χρονιας αυτο που ξερω ειναι οτι το γουσταρω καργα και αυτο εχει σημασια ολα τα αλλα ειναι προσωπικες αποψεις.παντως ροκαρει ασχημα
Mάλιστα. Μας κλέβουν ολίγον εδώ
Εντυπωσιακό πως οι περισσότεροι που ακούν το δίσκο πετάν αβίαστα τη λέξη Turbonegro στις απόψεις τους, ενώ δεν έχουν ακούσει νότα τουλάχιστον οι μισοί. :lol:
Κοίτα δουλειά οι Καβλέρτακ, έφεραν και τρέντ για Τουρμπονέγκρο. Οπότε περάστε να πείτε τη γνώμη σας κι αποδώ.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10886&highlight=turbonegro
ΠΟΣΟ??? πάντως σαν να έχω την εντύπωση πως Θεσσαλονική σε γνωστό δισκάδικο το είδα (στο σαιτ ομως) σε πολυυυ καλύτερη τιμή απο αυτήν)
Αυτό το γύρισμα στην αρχή του Fossegrim… πω!
Γενικότερα ωραίο άλμπουμ και αρκετά ευχάριστο. Αλλά μέχρι εκεί…
Το άκουσα, μ’ άρεσε πολύ και το ακούω κάθε μέρα σχεδόν.
Όντως μου φέραν στο μυαλό Helltrain, αλλά όπως είπε και ο panagiotis, άλλο επίπεδο οι ΘΕΟΙ. 8)
Χα χα χα! Το 'ξερα!
Ακόμα κι αν διαφωνούμε ακόμα και για τους Helltrain!
Άντε προτείνετε κι άλλα τέτοια, περιμένω 8)
υπερ μπομπα δισκος … δεν θα δεχθω αλλαγες γνωμης τωρα που θα γινει νουμερο ενα χαιπ και θα τον ξερει κ το τελευταιο 12χρονο ε.
ρεντ ραμ turbojugend ftw μπαινω στο αλλο να αποθεωσω. παντως ομοιοτητες παιζουν. γενικα ανουσιο μπαραζ συγκρισεων ποιανου το αυτι εχει ακονιστει περισσοτερο . κλαιν . Εγω θα πω και Hellacopters σημεια ετσι για να σας την σπασω. Τωρα για το black metal που ειπωθηκε …ε χαζογελαμε λιγο ε . μετα ακουμε και κανα σοβαρο Punk rock* και ξαναπερναμε σε λιγα χρονια απο δω.
δυνατος δισκος και μονο . σιγουρα τοπαρει στα 20 (οποιος δεν εχει τοπ20 δεν ειναι τρου) μου γιατι διαολε διασκεδασα πολυ ακουγοντας το. :drunk:
*Αξελ να ακουσεις The Dwarves να χαρεις αλητεια και να καταλαβεις γιατι ο Necrobutcher χεζοταν πανω του με μπαντες οπως αυτοι και οι Turbonegro.
Να ακούσεις και the dwarves και turbonegro και απ’όλα, ναι.
Αλλά αυτό το Kvelertak ρε παιδιά, στο λαιμό μου’χει κάτσει. Δεν κατάφερα να το ακούσω σε καμία φάση χωρίς να μου θυμίζει άλλα πράματα καλύτερά του.
Σας δίνω δίκιο αν με βρίσετε ωστόσο γιατί με τούτα και με εκείνα δεν επέμεινα και δεν το έχω ακούσει πολύ. Προσπάθησα όμως, τι να πω…
Πωπω…τι σκάλωμα είναι αυτό το fossegrim…[SPOILER]βασικά όλος ο δίσκος αλλά αυτό είναι το πιο αγαπημενοτερο μου:p[/SPOILER]
προσωπικα, μου αρεσε πολυ.
ειχε να μου την σηκωσει ετσι [U]αμεσα[/U] ακουσμα απο το Diabolical desecration των Bewitched.
OK, εννοειται οτι δεν ειναι τπτ καινουργιο και οτι εχει και τις “γιωμες” του…
ομως δε μπορει να αγνοηθει το γεγονος οτι εχει και γκρουβ αλλα και το versatility πανω στο ειδος.
Για να με κανει να θελω να το αγορασω…μου αρεσε πολυ.
ωραια ριφακια αλλα ψιλο-αγευστος δισκος, πλαστικη παραγωγη και πολυ γυαλισμενη, ενω δεν μου βγαζει αυτο το feeling που θα περιμενα απο μια μπαντα που θελει να γινει κατι σαν Converge(νομιζω) ,+ παραειναι μαλλον ασαφες το τι θελουν να παιξουν κτλ, που να καταληξουν, ενας ψιλοηχητικος αχταρμας…αλλα το ριφ το εχουνε(Blodtørst ριφαρα\μ/) , ο επομενος δισκος πιστευω θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον…(επισης μου θυμησαν αρκετα In flames και αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο-για μενα δλδ+ δεν με ξετρελανε η φωνη)…στα συν, συμπαθητικος δισκος για χαβαλε και καγκουροκατασταση χοροπηδητου και πιωματος…