Ευτυχώς απ’ότι είπαν η απεργία των ΕΕΚ αναβλήθηκε, οπότε αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Μαλακία που πέφτουν τώρα οι Russian Circles την ίδια μέρα, αλλά αφού παίζουν και την Δευτέρα όλα καλά.
Ας ευχηθούμε δηλαδή…
εγω 8ελω και 2 μερες rc και kylesa
πως 8α γινει???
πανευκολο.κλωνοποιησου 
Δε ξέρω παιδιά έχουν μπει ψύλλοι στ’αυτιά μου με τις ακυρώσεις και τρέμει το φυλοκάρδι μου.Λέτε να κατεβάσω την πλερέζα μου και τα ρέστα?
Θεωρώ πως 95% η συναυλία θα γίνει κανονικά.
Παίζουν σήμερα Kαρλσρούη και μετά πουθενά αλλού μέχρι εδώ. Οπότε λογικά έχουν χρόνο να πάρουν πτήση από οπουδήποτε έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Τζούρα από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνισή τους στο RB εδώ Ο ήχος της κάμερας που τράβαγε άθλιος, σε αντίθεση με το κρύσταλλο των Καιλέσα Orange, που γκρέμιζε το 013.
Όλοι μέσα για την μπαντάρα. 8)
Α, και η τύπισα των Dark Castle, που βρισκόταν δίπλα μου σε άσχετες φάσεις, όλα τα λεφτά. 
πωπωπωπω δε μπορω να περιμενω ρε. Ειδα και λιγο απο το βιντεακι του red rum… ποσο γαματοι ειναι; Εχασα ηδη δυο λαηβ, παιζει να χασω για δικους μου λογους και k2b, να μου μεινει κατι για να χαρω. Θα τρελαθω αν ακυρωθει.
Said and DONE . - 8)
εννοείς Only One
Μάλλον εννοεί…Static Tensions!
Όλο.
Dax, ΤΩΡΑ δε μπορω ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 
Πωπω νταξ, κανονισα να εχω ρεπο την Κυριακη οποτε ηρθε κι εδεσε το πραμα. :vibrate:
Ηδη εβλεπα σημερα το Running Red live στον υπνο μου το βραδυ.
πεθαίνω, λιώνω, χάνομαι, σβήνω ΧΥΝΩ
κει θα’μαστε. 8)
κι εμείς
ticketo σήμερα νούμερο 0029…να ανησυχώ?
ξέρει κανείς περίπου την χωρετικότητα της σφεντόνας και γενικά σε τι επίπεδο βρίσκεται η σκηνή? εννοώ φάση Αν ή Κύτταρο που είναι πιο ψηλά…?
ας ελπίζω για what becomes an end να βγάλω οχετό…
E νομιζω οι πιο πολλοι θα το παρουν απο εκει. Αν και δεν περιμενω πολυ λαο.
Πρωτη φορα παντως παω εκει αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μεγαλουτσικο
Ισχύει κανονικά για αύριο σφεντόνα? Σήμερα που πέρασα απ’έξω ούτε αφίσσα δεν είχε.
εγώ μια χαρά εισιτήρια πήρα πάντως χτες. άντε. κάβλες.
Eίμαι με αντιβιώσεις και μόλις σήμερα από 38άρια έπεσα σε δέκατα. Παρόλα αυτά με τρώει ο πισινός μου κι αν το χάσω θα ξενερώσω.
μείνε μακριά, θα μας κολλήσεις όλους…έχουμε και γάμους:p