Kylesa live in athens. 25/04/2010 @ Μουσική Σκηνή Σφεντόνα

Θα το τιμήσουμε.

Κι εγω, κι εγω! 21.30 βγαινουν οι lucky funeral; :-k

A δεν ειναι οι Dark Castle τελικα?
Tι εχω χασει? :?

το show θα πάει ως εξής

Lucky Funeral
Dark Castle
Kylesa

Ομορφα. Thanks :slight_smile:

[SIZE=“6”]ΦΛΟΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ !!![/SIZE]

Μία ερώτηση μόνο και πάω για ύπνο…

[SIZE=“5”]ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΝΤΡΑΜΕΡ;;;;;[/SIZE]

Όσο για το live, αν εξαιρέσεις τη μικρή διάρκεια και τον μέτριο ήχο (αναμενόμενο για το Ελλαδιστάν), ΓΑΜΗΣΕ!!!

Νταξ ανάλυση αύριο, γιατί το λάιβ ήταν [SIZE=5]ΠΟΡΩΣΗ[/SIZE].

το πες ωραία. ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΑ λαηβ???
Σορρυ που εκφράζομαι έτσι,αλλά όσοι ήταν εκεί με νοιώθουν…δλδ τι νιώσιμο ήταν αυτό?Ο μπασίστας τι ατομάκι είναι?Aυτή η Pleasants έχει καταλάβει ότι οσονούοω θα την ανάγει ο πλανήτης στη ξανθιά θεά?Δλδ οκ, πραγματικά αν ήμουν αγόρι θα την είχα βγάλει έξω να την παίζω.όχι για την Πλεζαντσ.Για τη τιτανοτεράστια,καυλερή μπάντα δε το πιστεύω.Τι πόρωση.Πάω να πλύνω στο στόμα μου με λίστεριν και να κοιμηθώ.

Αισθησιακό κούνημα Λόρας στο Unknownawareness._

Όποιος δεν το πρόσεξε κατεπειγόντως στον οφθαλμίατρο.

I saw!! :stuck_out_tongue:

Βεβαίως.Γαμάτη η Λορα.Υπεργαμάτη.

@ RedRum Σε είδα,δε σου μιλησα μη κολλήσω. Μη θυμώνεις.Νοιώθω τύψεις:oops:

Τους αδίκησε ο ήχος, κρίμα. Αν και δεν είμαι φανατικός οπαδός τους με καθήλωσαν. Αν με ρώταγε κανείς πόσο κράτησε το live θα του έλεγα 20’ βαριά. Ισάξιοι των τρισμέγιστων Mastodon για εμένα. Και οι Dark Castle επίσης πολύ καλοί με τις ατμοσφερικές psycho συνθέσεις τους. Όσο για τους Lucky Funeral είναι ικανοί να κάμουν οποιονδήποτε δε συγκινείται με τους Down, τελικά να υποκύψει!!!

Eγω στο Αννοουν Αγουερνες(που το γκαζωσαν λιγο)τους ντραμερς χαζευα παντως.Για να δω πως θα το παιζω σωστοτερα οταν το παιζω νοητα στο κρεβατι μου:p Καβλα…Και σε κεινο το σημειο στο Σεντ εντ Νταν που απλα ΧΩΝΕΙ δε μειναν αλατα στο σβερκο…

Γενικα γαματα και η ωρα περασε τρομακτικα γρηγορα(επρεπε κανα τεταρτο παραπανω ομως=/)…τσιρζ στους φορουμιτες κτλπ=P

ΑΥΤΟ … [SIZE=“5”]ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ[/SIZE]

εντιτ : τους ειχα δει και στα εξωτερικα, μαζι με τους θεους Clutch … Εδω επαιξαν πολυ καλυτερα πρεπει να το πουμε , η αληθεια να λεγεται δηλαδης … αλλα για να κλεισω το ποστ οπως το αρχισα …ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ

εντιτ 2 : η βλαμενη μπηκε στο γνωστο μαγαζι-στεκι του Lemmy των εξαρχειων την ωρα που εφευγα και δεν προλαβα την προταση γαμου… :frowning:

Τα εσπασε κανονικα η συναυλια. Πορωθηκα πολυ εχτες αλλα οντως επρεπε να κρατησει κι αλλο ρε γαμωτο :frowning:
Ο μπασιστας ειναι παλικαρακι. Ημουνα μπροστα του και καθομουν και τον χαζευα. Οι ντραμερς ρισπεκτ. Και αλλο τοσο και πιο πολυ ρισπεκτ στην Λορα. Μου τρεξανε κατι σαλια. :roll:

Ο ηχος οντως μου τα χαλασε λιγο αλλα γενικα δεν εχω παραπονο. Γαματα παιξανε.
Μονο εγω δεν εντοπισα κανενα συμφορουμιτη? :-k :-s

Χαχα! alucard ήταν πολλοί! καταρχάς στο scapegoat o bleedin ανέβηκε σκηνή αλλά μάλλον ήταν λίγο fail η βουτιά…:lol:

ήταν bleedin, (running) red rum, dude, shaman, pumkin, stelios που εντόπισα εγώ και φαντάζομαι και άλλοι…

Η μπάντα ήταν φανταστική…δεν υπήρχε λεπτό στο live που απλά να κάθεσαι και να κοιτάς ξερωγώ…πόρωση απο το 1’ μέχρι το 90’…ντάξει μέχρι το 60’ (δυστυχώς)

Red rum αυτό πουλες το είδα και δεν ήταν απλά αισθησιακό κούνημα…παρέπεμπε σε πιο hardcore απο το αισθησιακό καταστάσεις αλλά ας όψεται…

ΓΚΑΥΛΕΣΑ!!!

Moυ φανηκε οτι ειδα τη μουτσουνα του shaman καπου αλλα μεσα στην πορωση δεν πηγα να σιγουρευτω.
Εχασα βουτια Μπληντιν. Παω να μαστιγωθω. Αλλα κι εσυ ρε οπλαρχηγε παλι fail?:lol:
Gifaki παιζει? :roll:

ας μείνει μεταξύ μας αυτό παρακαλώ. :oops:

λολ, παραδίπλα είμασταν, κι εγώ μπροστά στον μπασίστα σχεδόν :lol:

πολύ ΓΚΡΟΥΒ η συναυλία, ξεβιδωθήκαμε. από τις πιο απολαυστικές συναυλίες έβερ. μικρή διάρκεια όμως, για ποιό λόγο…? τίμια εμφάνιση από λακυ φχιουνεραλ, πολύ καλοί και οι dark castle!