Kylesa live in athens. 25/04/2010 @ Μουσική Σκηνή Σφεντόνα

Ααααλλη φαση αυτη. Οταν νιωθεις ολοκληρωμενος απο το λαηβ που ειδες και κανεις να ξανακουσεις χρονια. Σε λεω, οπως κατσει στον καθενα.
Κυκλοφορουσαν και αφισες και μπλουζακια, καλα ειδες.

γαμωτο παντως περιμενα οτι ο bleedin θα μοιαζει με χαρακτηρα απο το metal slug αλλα δεν πειραζει :lol:

ωραια λοιπον οποιος βρισκει βιντεο ας ριχνει μια ειδοποιηση…θενξ :slight_smile:

μόνο tehkan world cup εδώ κύριος 8)

Το απόλυτα sludge παιχνίδι.

Οντόπικ, μιας και δεν τα’παμε, να δώσουμε κρέντιτ στους λάκι φχιούνεραλ που δείχνουν να ξεφεύγουν από τη σκιά των ντάουν και είναι έτοιμοι για μεγάλα πράματα. Το τελευταίο τους εφτάρι σπέρνει.
Νταρκ κάστρ ωραίοι, αλλά αυτά τα μίνιμαλς άμα κάτι στραβώσει (βλ. τα μισά τύμπανα να μην ακούγωνται) ξεγυμνώνονται. Κρίμας θα μπορούσαν να’ναι καλύτεροι.
Καυλέσα ντάξει σπέρματα παντού κλπ λίγη ώρα αλλά Λάουρα λέμενσ. Μεταξύ μας μοιάζει σαν να την κόψανε από το κάστινγκ της τόλμης και γοητείας αλλά κλάιν, σλατζ είσαι. Βτς αρκετές ωραίες παρουσίες στο κοινό.
Α όσοι λέτε για τις βουτιές μου να ξέρετε ότι ισχύει το “αν δεν πέσεις, δε μαθαίνεις”. :stuck_out_tongue:

Σφεντόνα μια ομορφιά. Σκατά ήχος, αλλά έτσι κι αλλιώς παντού στην ελλάδα έτσι είναι, αλλά κάπου 350 άτομα που μασταν χτες ήμασταν υπεράνετα, ενώ σε κάνα αν θα σκάγαμε (αλλά θα με πιάνατε :p)

Αυτά. Γνώρισα και Μιστερμέηντεν και Νταρθ. \m/

Hail, και από μένα!

Lucky Funeral δεν πρόλαβα…τους έχω ξαναδεί στους Orange Ο.Κ.

Dark Castle γαμώ. Φοβερή έκπληξη για μένα! Κατέβασα και ακούω συνεχώς από χτές!!! Στο live ακούγονται καλύτερα!!! Πολύ μπάσος ήχος για μπάντα χωρίς μπάσο!!! Στοιχεία drone, Sun0))) κτλ, κλασικό doom και death και έδεναν όλα ωραία. Στο τέλος ήμουν :yahoo:.

Kylesa. Head-bangin all the time mofos! Ημουν ακριβώς κάτω από το μικρόφωνο. Δεν θα σχολιάσω την ατμόσφαιρα γιατί έχουν ήδη γραφτεί. Στα αρνητικά λοιπόν:
'Ηχος μετριότατος στις κιθάρες και τα φωνητικά (στο πρώτο κομμάτι δεν ακούγανταν καθόλου του Phillip).
Χαμηλή απόδοση της Laura στα φωνητικά, χτές:(.
Πολύ μικρό σε διάρκεια.
Λίγες μπλούζες (φέρτε τις καλές ρεεεε) τις οποίες πούλαγε ο Cope.

Αυτά είναι τα μόνα videakia που κατάφεραμε (λόγω χαμηλής μπαταρίας sorry):

Θα επανορθώσω με τις επόμενες doom συναυλίες (Karma (ίσως), Pagan, Church of misery αν έρθουν κ.τ.λ.)

Hail!

τα καλα ποια ηταν ? :-k

Πρώτο ποστ και είναι ο υπεύθυνος του βίντεο της χρονιάς. Και ακόμα περισσότερο, των δικών μας ακουσμάτων. Welcome!

Μοds, ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΚΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του παιδιού δίπλα στο τόπικ η πιο όμορφη τραγουδίστρια. Ακούς Κοσμά???

[SIZE=1]Ακόμα να ξενερώσω από τη συναυλία, σήμερα ακούμε μόνο Καυλέσα.

[/SIZE]Έντιτ: awake έφαγες απουσία βαρβάτη.
[SIZE=1]
[/SIZE]

να χαμε πέντε ζευγάρια μάτια χτες ρε. πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια φεύγω τόσο ευχαριστημένος από συναυλία.

ναι, παίξανε πολύ λίγο.
ναι, ο ήχος ήταν μέτριος στην καλύτερη.
ναι, η φωνή της λάουρας δεν έπειθε και πολύ.
ναι, ήταν ελεεινά φτωχό το merch .

ΑΛΛΑ, σαρώσανε και φύγανε. ακόμα καλύτερα να παίζανε σερί κ το τελευταίο τρακ χωρίς να μπουνε και να ξαναβγούνε για ανκορ.

btw, o agatha ποιόν ηθοποιό μου θύμιζε γμτ?

μπα δεν τρελαινομαι με τα παιδια.εξαλλου οι circles ηταν μπομπα.ολοι καλα περασαμε χθες :wink:

αλλα πρεπει να σε πετυχω πουθενα να τα πουμε …

Ποια μέτρια φωνητικά της Laura λέτε ρε παιδιά? Αυτή φταίει που τα μικρόφωνο ήταν τόσο χαμηλωμένο και τα ψιθυριστά δεν ακούγοταν? Λογικό ήταν να σφίγγεται να βγει λίγη ένταση και να τις φεύγουν κάποια φαλτσάκια.

καλά, εγώ πάντως στην αρχή τρόμαξα ελαφρώς :stuck_out_tongue:

edit: @ Darth

Πώς φαίνεται ο τσιμπημένος… Αμέσως ν’ αρπαχτεί… [-X

Εντάξει εγώ πλατωνικά και μόνο. Ο Προεδρος του I Love Laura Club είναι ο Red Rum που μέσα στο Headbanging του φαινόταν έτοιμος να της κάνει πρόταση.

Xa xa xa xa xa!

Κρίμα ρε γαμώτο, ήθελα να ήμουν κι εγώ σ’ αυτή τη συναυλία!
Next time I hope.

εισαι μεγαλος τυπος ρε ραμ … αλλα πολυ σωστος λεμε.

Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα σε καποια φαση νομιζα οτι εισαι εγω. :stuck_out_tongue:

ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚYLESA, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΡΑ* ΛΕΜΕ…

*ναι αστειακι ειναι