Αρα είναι ο Ρενέ, το άτομο που ψάχνουμε. Νόμιζα ότι θα έπαιζε και σε αυτούς κιθάρα.
πω ειναι πολλες οι συναυλιες που θελω να παω το 2011 που δεν ξερω αν θα καταφερω να παω και στους Kyuss
για πειτε μου ωραια και υπευθυνα:p καλα μου παιδια…αν μεταθεσω την αγορα του εισητηριου καμποσο ακομα (σιγουρα μετα τις γιορτες) δεν θα κινδυνευω να μεινω απ εξω ε;;:?
μπαααα…πολυ πιθανον να εχει και στο ταμειο,δεν ξερω βασικα αν θα γινει sold out παντως και αρχες Μαρτιου να πας πιστευω θα προλαβεις…8)
το τσιμπησαμε σημερα κ ησυχασαμε
Τι νούμερο…?
Σκέφτομαι μήπως εξαντληθούν και δεν προλάβω να πάρω, δεν παίζει χρήμα τώρα…
Χτες το πήρα.
Αν από τώρα κινούμαστε σε τέτοια νούμερα, έτσι όπως το κόβω θα τιγκάρει το Fuzz…
[SPOILER]Πολύ ακριβό πάντως ρε γαμώτο, πόνεσε![/SPOILER]
αθλια αυτα τα νεα εισητηρια της didi… [-X
και paradise lost και helloween παρομοιο ειναι
τεσπα… θα παω μαλλον απο βδομαδα να το τσιμπισω κ εγω
οντως θα τιγκαρει το fuzz
πηγαν 35?
νομιζα οτι ηταν 30?..τωρα ακομα πιο μακρια αυτο το live…
παντως απο τους U2 νομιζω το εχουν καθιερωσει αυτον τον τυπο εισιτηριων…ακομα ομως παραμενουν καλυτερα απο αυτα της eleven…
yeah!
Τα πρώτα 850 εισιτήρια των 30 ? έχουν ήδη εξαντληθεί.
Τα επόμενα εισιτήρια κοστίζουν 35 ?.
απο site didi
ε;;;;;; ποσο χωραει το φαζ;;; σκατα, θα προλαβω;;;μεσα σε αυτη τη βδομαδα που ερχεται επιβαλλετε ε;;;
λετε σαλονικα να εχουν τελειωσει; φερνει και πολυ πιο λιγα εδω
στο fuzz κοβονται 1700 εισητηρια ακριβως
χθες πηρε κ ενας φιλος,απ οτι ξερω εχουν φυγει αρκετα,μην το αφηνετε για πολυ ακομα
εγω να παρει ακομα δεν ξερω αν θελω να παω
ειμαι εντελως ,ακριβως ετσι:
προς θεου δεν θελω να ξαναρχισω την κουβεντα ε, απλα κανω ενα ποστ ετσι για τον προβληματισμο μου, γιατι για αυτα τα δεδομενα της συναυλιας: 35 ευρω + θεσσαλονικη-αθηνα πηγαινελα+αλλα εξοδα πανε πολλα…
Εγώ έχω το No 272. Χωράει 1700 άτομα το Φαζ? Μου φαίνονται πολλά
^ Δε σε φαίνονται, είναι πολλα :b
Ον τοπικ, 0642 από τα 35αρια… καλά πάμε
παντως εχω την εντυπωση οτι η αριθμηση δεν μπορει να ειναι ενδεικτικη για το καθε σε καθε μπλοκ εισιτηριων η αριθμηση ξεκιναει νομιζω απο το 00001…
Δε νομίζω οτι σε κάθε πακετάκι εισιτηρίων η αρίθμηση ξεκινάει από το Νο1, μόνο για τα εισιτήρια των 30 και των 35 ευρώ αντίστοιχα… Δεν γίνεται να υπάρχουν 200 άτομα που να χαίρονται οτι έχουν το Νο00001 εισιτήριο… :Ρ
Απλά μοιράζουν τα πακέτα στα σημεία προπώλησης, μπορεί να πας πρώτος και να έχεις το 486 ξέρω 'γω…
Πάντως το fuzz χωράει κανα 2k κόσμο απ’ ό,τι ξέρω… [edit: στα πολύ στριμωγμένα φυσικά, φάση log κ έτσι…]
(:
Ρώτησα σήμερα στο Ticket house. Έχουν μείνει πολύ λίγα αλλά δεν είναι το μόνο σημείο που πουλάει εισητήρια…Και νομίζω το Fuzz δεν χωράει πάνω από 1.200 άτομα.