Kyuss (χωρις Homme) Lives!

και μερικες σελιδες πιο πισω τα ειπαμε, αλλοι θα πηγαιναν σε υποθετικο reunion Rush(εαν το ειχαν διαλυσει) με 2/3 μελη και αντικαταστατη του Lifeson, αλλοι θα ξενερωναν, simple as that και μαλλον κατανοητο και απο τις δυο πλευρες…

Tο παραδειγμα με τους Rush που συνεχως αναφερεις μου φαινεται τελειως ακυρο παντως.

Επισης, την κοροϊδια την ξερουμε …ειτε με Homme, ειτε χωρις.

Πραγματικα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο…

Aπλα αν θες το εξηγεις…

Διοτι απο τη μια οι Rush ειναι μια μπαντα που αλλαξε ντραμερ επειτα απο τα δυο πρωτα της χρονια για να συνεχισει με αυτο το line-up για 34 χρονια,

ενω απο την αλλη οι Kyuss ειχαν 5 χρονια πορειας αν θυμαμαι καλα, στα οποια αλλαξαν και μπασο και ντραμερ, με τους John, Josh οντως να ειναι οι σταθεροι.

το εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να καταλαβει κανεις οπως και ναχει παντως την λογικη μου, εναλακτικα τσιου απο μενα γτ βαρεθηκα, οσοι πατε καλα να περασετε να λετε πως ειδατε και Kyuss μετα και ολα οκ…πιθανοτατα αμα μπορω θα περασω και γω-απλα δεν θα λεω μετα πως ειδα Kyuss ουτε θα ειμαι και ιδιαιτερα ευχαριστημενος, ομως αμα παιζουν λεφτα για σκοτωμα και χρονος δεν θα με χαλασει φανταζομαι-…

Δεν είναι reunion, kyuss lives είναι, κατά το περσινό garcia plays kyuss. Όσοι πάμε( προσωπικά δεν ξέρω αν θα πάω με 30 ευρώ εισιτήριο) δεν νομίζω ότι θα λέμε μετά είδαμε kyuss. Θα λέμε όμως πως είδαμε brant bjork, oliveri και garcia. Το 75 % δλδ της original σύνθεσης.

εγω θα τιμησω σιγουρα!ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες κ οπως ειπε κ ο απο πανω παιζουν οι 3 κ κομματαρες!

ποτε βγαινουν τα τικετα?

βγηκαν:hippy:
πηρα σημερα απο το ticket house, no 230

οκ!!!πρεπει να παω συντομα

Έχει και στη Θεσσαλονίκη;

εδιτ. ναι έχει, άκυρο

Support Band:

[B]Drive By Wire[/B] :smiley:

με special guest:

“[B][I]…on bass that night for who the bass isn’t a “strange machine” anymore…if you catch our drift…[/I][/B]”

Ο Ρενέ από τους Gathering θα είναι.

:p:p:p

Το τσίμπησα κι εγώ πριν λίγο…:slight_smile:

:D:D:D

αλμπουν

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=150859

…"Regarding why KYUSS guitarist and founding member [B]Josh Homme [/B]is not involved in the reunion, Garcia told Rock Sound, “I have nothing bad to say about Josh ? he’s extremely intelligent, very smart, a great guitar player, great songwriter, a great vocalist ? he is a bad-ass, there is no question, and I love him dearly but he is busy with his own thing. He has THEM CROOKED VULTURES, QUEENS OF THE STONE AGE, he’s a father, a businessman and even if we asked him to do it, I don’t think he’d say yes, so [B]I don’t want to set myself up for a big fat no which is 99.9 percent what he would say[/B].”

30αρια εχει ακομα λογικα ε?

To support είναι αυτό http://www.myspace.com/drivebywire

Στο οποίο παίζει ο κιθαρίστας των gathering και έχει γίνει ένα λογοπαίγνιο με το τραγούδι των gathering “strange machines”

«Θα έχουμε έναν special καλεσμένο στο μπάσο εκείνο το βράδυ, για τον οποίο το μπάσο δεν αποτελεί μία «περίεργη μηχανή» (strange machine) πια… αν πιάνετε το υπονοούμενο… Αγοράστε τα εισιτήριά σας όσο προλαβαίνετε!»

wtf 8O 8O Να υποθέσω ότι θα είναι ο Hugo :-s

Στους Drive By Wire ανα διαστήματα παιζει μπασο ο Rene των gathering.Με τον Hugo δεν γνωρίζω να έχουν επαφές