Kyuss (χωρις Homme) Lives!

Για όσους αναρωτήθηκαν αν είναι μικρό το Φαζ για το κοινό των Κυθσσ, ναι είναι πολύ μικρο για ένα τόσο χάιπντ συγκρότημα-απωθημένο.
Μάλλον δε θα πάω, και θα περιμένω το 2012 που θα ξανάρθουν να τους δω ανθρώπινα (βλέπε FNM φάση) 8)

οχι του awake! τον παω!:stuck_out_tongue:

ενας σιωπηρος παρατηρητης του thread… :p:p

Πάντως, νομίζω πως το φαζ θα τιγκάρει εύκολα όπως λέει και ο bleedin. Εδώ κατακαλόκαιρο τίγκαρε το γκαγκάριν για τους κλατς που είναι λιγότερο αναγνωρίσιμοι στην Ελλάδα.

:lol:

είσαι σίγουρος ότι θα περιμένεις το 2012
και αν συμβεί κάτι σαν αυτό

[SPOILER]
[/SPOILER]
:? :?

το 2012 θα’ναι κι ο Χομ οπότε σίγουρα θα συμβεί. 8)

αμα πινεις κιουι στη συναυλια πως να μην σου φανει μετριο αγορι μου !!! 8)

Μωβ Μιχαλη μην φοβασαι , πρωτα θα φυγουν οι φλωρατζες τυπου ζουγκλα :stuck_out_tongue: και μετα εγω

Σε ευχαριστω παντως για την βοουτ οφ κονφιντενς :stuck_out_tongue:

[B]bleeding[/B]

η καλη εμφανιση τους θαναι το 2013 δεν θα υπαρχει κ πολιτισμος/ηλεκτρικο και θα κανουν ακουστικο-σετ μουρλια 8)

[B]

ας απαντησει καποιος κ στην ερωτηση για καιους εδω [/B]

[B]Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)[/B]

χαχαχχαχχαχαχ έγραψες!!!
χαχαχαχ

αντε να δουμε:p

30 γιούρια εισιτήριο λέει.

Καλά κρασιά, να μαζευτείτε να πάτε.

θα τα σπασουν ρεεεεεεεεεε

Θα ήθελα να το τιμήσω αλλά 30 ευρώ εισιτήριο πλέον δεν δίνω για λαιβς!
Είναι πολλά λεφτά ρε γμτ και δύσκολες οι μέρες!
Αλλοι ζούνε και βγάζουνε 4-5 ημέρες με 30 ευρώ…

30 euro ? κλαιν.

30 ευρω ειναι πολλα.Θα το σκεφτω αν θα παω,αν και πιστευω πως τα αξιζουν οι Kyuss

Για τους Αθηναιους υα 30? δεν ειναι πολλα… για οσους θα ερθουν απο επαρχια ειναι διπλασια τουλαχιστον… θα το σκεφτω αρκετα! με ψηνει το live αν και ειμαι πολυ “νεος” στο ειδος…θα παιξει ρολο και τι αλλες συναυλιες θα ανακοινωθουν

Eπιτέλους ένα live που θα ΓΑΜΑΕΙ και θα ΔΕΡΝΕΙ

Περιμένω να ακούσω αυτόν τον ύμνο live…

καλα ολα αυτα, αλλα Kyuss χωρις Hommes ειναι μακαροναδα χωρις σαλτσα. Δλδ μια απο τις πολλες περιπτωσεις που δεν γουσταρω το ριγιουνιον. Για αυτο θ’ αραξω σπιτι και θα βαλω το return to sky valley να παιζει :slight_smile:

καλά όλα αυτά, αλλά αν είναι τόσο αγαπημένη σου μπάντα, αποφασίσεις ότι δε θα πας, και ένα μήνα πριν όταν θα χει γίνει sold out, μάθεις ότι μπεί κι ο χόμ στο reunion, θα σε λυπηθώ μεν, αλλά μπορεί και να γελάσω:)

εγω πιο πολυ θα λυπηθω οσους θα εχουν εισητηρια και θα πανε που θα τους εχουν κοροιδεψει τοσο καταμουτρα και διχως ιχνος τσιπας…

Tέσπα δε ξέρω, απ’ ότι φαίνεται βλέπω διαφορετικά τα πράγματα.

Εξαιρόντας την περίπτωση που δεν έχει κάποιος φράγκα, δε καταλαβαίνω γιατί, αν τους ακούει τόσο πολύ, το συγκεκριμένο σαββατόβραδο να μη πάει να τους δει, και να κάτσει σπίτι του να πίνει μπύρες.

Τελοσπάντων δε μπορώ να το καταλάβω γιατί μάλλον δε τους αγαπώ τόσο και δε τους ακούω τόσο, απλά ξερω πως ειναι να χανεις ενα λαιβ απο μαλακισμενο λογο και να μετανιωνεις μετα.

Μαλακια και που εγραψα, ξεχαστε το

Σωστός.