Mήπως υπερεκτιμούμε λίγο το κοινό των Kyuss?
Ή εγώ το υποτιμώ?
Ετσι ειναι οπως τα λεει.
Μπορει να υπερβαλλει λεγοντας οτι δεν τον πολυνοιαζουν τα γκαφρα, αλλα μιλαει σωστα.
Ξερουμε βεβαια οτι συνηθως money talks (και οτι αυτα που λεει σε μια νυχτα θα μπορουσαν να γινουν καπνος) και μπορει να μιλαει ετσι, επειδη απλα οι QOTSA πανε πολυ καλα και δεν εχει αναγκη ενα Kyuss reunion.
Κατα τα αλλα, δεν ξερω και δε με νοιαζει τι λετε εσεις, αλλα…
Whitewater, ρε.
μπααα
μη σου πω ειναι κ μεγαλο… δεν θα γεμισει…
Μια χαρά χώρος είναι ρε.
Για τίκετς απλά περιμένουμε ανακοίνωση;
Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ αλλά μια ιδέα την πήρα. Πείτε ό,τι θέλετε, χωρίς τον χομ σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένη η φάση, και καλά τα λέει στο πιο πάνω ποστ του Keyser, μπορεί να το κάνουν για τα λεφτά οι υπόλοιποι, χέστηκα, εγώ εκεί θα είμαι. Ακόμα και κατά τα 3/4 να βιώσω το υπέρτατο όνειρο μου αρκεί. Εξάλλου το καλύτερο κομμάτι των Kyuss το έχει γράψει ο Bjork
Μόνος του.
Eγω λεω να κλεισει και ενα QOTSA live στα καπακια να 'μαστε ολοι κομπλε. 8)
ΥΓ.: Το ξαναλεω, γιατι ετσι …Whitewater ρε!!!
κι εγώ φοβούμαι πως θα είμαστε σαν σαρδέλες στο fuzz :-s
Πάντως έχουμε πρόοδο από τότε που διαλύθηκαν οι kyuss έτσι!!! Αρχικά το σπλιτ kyuss/qotsa ( :p) , μετά ο bjork έπαιξε με τον hernandez στους che, έγιναν και οι αλλαξοκωλιές στους qotsa, ο garcia έγραψε κομμάτι για τον bjork στους hermano, μετά ήρθε το garcia plays kyuss όπου έπαιξε σε μερικά show και ο bjork ως καλεσμένος, τώρα το kyuss lives , ε άντε σε λίγο καιρό να δούμε και kyuss με 2 μπάσα και 2 τύμπανα να γίνει η ολική καταστροφή του σύμπαντος 8)
Πάντως έχει το ενδιαφέρον του το ότι ο μόνος που έχει μείνει μόνος του είναι ο ψωριάρης ο homme
fuzz λέει, νταξ. δύσκολα θα πάω, εδώ στους fates warning παραλίγο να πάθω ασφυξία.
Στις 25 τελικά το live και όχι στις 26.
http://www.metalhammer.gr/magazine/news/861-------kyuss-lives.html
fixed
zouglau τεκνον μου τι ‘ηπιες’ χθες κ παραμιλας αποψε ?
Αποπάνε δε μετράει η γνώμη σου, ξέρουμε ότι προτιμάς [B]QOTSA [/B]από [B]Kyuss[/B]. 8)
Και πες στον Homme να βγάλει κάνα δίσκο της προκοπής, κοντεύει δεκαετία.
Ρακές και κίουι
Εγώ έβαλα και μια άλλη παράμετρο στην κουβέντα, που αφορά τo ότι o Homme τα έχει σπάσει σχεδόν με όλους τους άλλους kyuss. Έκπληξη για μένα θα ήταν να έβλεπα homme-bjork να ξαναπαίζουν μαζί. Τώρα για αρπαχτή που λες, δεν έχουν δείξει τέτοιες διαθέσεις τόσα χρόνια οι τύποι. Βέβαια το garcia plays kyuss ήταν κάπως χτύπημα αλλά οκ είναι ο garcia και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει
τους προτιμω αλλα δεν συγκρινω ,ειναι 2 διαφορετικα ζωα.κ θεωρω πιο αρχιδατη μπαντα τους kyuss (δε σε χαλασε )
απλα στεκομαι στις ατακες του στυλ ‘ο τζος ειναι φλωρος/ψωριαρης κλπ’
κ το εχω γραψει κ θα το ξαναπω γαιτι ακομα δεν εχω δει σοβαρο απιχειρημα
[B]πως γινεται ναναι φλωρος καποιος που εγραψε/συμμετειχε στα
blues στα 19 του
sky στα 21 του
circus στα 22 του
qotsa στα 25 του
rated r στα 27 του[/B]
οσον αφορα τον χομ , κ εγω δεν τον βλεπω να βγαζει αλλη δισκαρα…looks like he is ‘running on fumes’
παλι χαλασμενο κιουι επινες ρε συ ? λολ
circus στα 22 του
qotsa στα 25 του
καπου εδω στο ενδιαμεσο αρχισε η κατηφορα8)
τωρα μιλας σωστα
(κατσε να βαλω ενα circus πλακα πλακα 8) )
εδώ ρε είναι φλώροι οι μετάλικα που στα νιάτα τους έγραψαν το kill em all, το μάστερ οφ πάπετς και το λόαντ. Δεν μιλάμε για μουσικό ταλέντο , κάνουμε μικρομουσική κριτική για να υποβαθμίσουμε με δόλιο τρόπο τον ξανθομάλλη κιθαρίστα που έχει να βγάλει καλό δίσκο πολύ καιρό και που όταν τον είδαμε live στας περιοχάς μας στας αθήνας έπαιξε μέτρια.
8O8O8O8O
για ποτε μιλας ? γιατι 2005 μια χαρα τα γαμησε ολα …8)
(αν πηγες το 99 εισαι θεος κ ας πινεις κιουι )
στο site της Διδι δεν το έχουν γράψει ακόμα :-s
και στο τίτλο του thread δε θα ήταν καλό να γραφτεί και η ημερομηνία??
Επίσης, η συζήτηση για το αν είναι αρπαχτή ή όχι, δε θα ήταν καλύτερο να πάει στο thread των kyuss ή κάπου αλλού τέλος πάντως
εδώ να λέμε μόνο για το πως θα στηθεί η σκηνή, πόσες κιθάρες θα φέρουν μαζί τους, αν έχει καλή μπύρα το fuzz, αν ο ηλεκτρικός θα λειτουγεί μέχρι τότε και άλλα τέτοια ωραία 8)
To 99 ήμουν μικρός, το 2005 ναι έπαιξαν μέτρια ( σε σχέση με αυτά που περίμενα) οι qotsa. Deadmemories θα συζητάμε ότι θέλουμε [SPOILER]ε αν κάποιος μοντ φιλοτιμηθεί ας κάνει τη μεταφορά ή ας κόψει τα σχόλια του awake έστω :p[/SPOILER]