Είναι περίεργη συναυλία. Την περίμεναν πολλοί/πολύ.
Εγώ δλδ πρώτη φορά θα πάω σε συναυλία με παρέα 10 ατόμων.
δεν πήρα τικέτο. το ρίσκο με τον άκυρο κιθαρίστα ήταν πολύ μεγάλο για μένα. Να περάσετε καλά κουμάσια
γμτ…ούτε εγώ πρόλαβα εισιτήριο…
Καινούριος στο forum. Με αφορμή το sold out γράφω.
Πήγα χθες στο tickethouse να πάρω εισιτήριο, λίγες ώρες αφού εξαντλήθηκαν (όπως μου είπαν) και έμεινα σύξυλος (γκρρρρρρ)!
Αν παίζει να διαβάζει κάποιος από τη Didi ή αν κάποιος από εσάς έχει πρόσβαση στους διοργανωτές και μπορεί να τους το μεταφέρει, υπάρχει πολύς κόσμος ακόμα που θέλει να πάει και δεν πρόλαβε εισιτήριο. Μιλάμε για sold out σχεδόν 40 μέρες πριν το live!
Ας το σκεφτούν και αφού ήδη έχει γίνει μία αλλαγή (όσον αφορά την ημερομηνία) ας γίνει και άλλη μία (σε μεγαλύτερο χώρο για να τους δουν περισσότεροι)!
εγω δεν θα πηγαινα οπως και να χει στο live…αλλα ξαφνιαστικα παρα πολυ που εγινε sold out πανω απο ενα μηνα πριν το live…σπανιο για την Ελλαδα αν και ηταν σιγουρο οτι θα γινοταν
To έχει και στο site τους άλλωστε.
Ευτυχώς σώθηκα τελευταία στιγμή, πρόλαβε και μου πήρε φίλος από το Ticket House τη Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα. Πρέπει να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο ή να μπει και δεύτερη μέρα.
μπααα δεν παιζει ουτε 2η μερα ουτε μεγαλυτερος χωρος… πολυ δυσκολο
οσοι προλαβαν,προλαβαν…
Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά για τα λεφτά. Αν μπει δεύτερη μέρα ή αν η συναυλία μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο, τότε η Didi (και ίσως και το συγκρότημα) θα βγάλει περισσότερα λεφτά, οπότε γιατί να μην το κάνει αν μπορεί; Επειδή έχει κάνει κάποιες συμφωνίες; Αυτά αλλάζουν πολύ εύκολα :lol:, ειδικά όταν τα λεφτά είναι αρκετά.
Αν είναι να γίνει ότι και με τους prodigy όπου το πήγαν σε πιο μεγάλο χώρο με σκατά όμως ήχο καλύτερα να μείνει εκεί που είναι…
Καλύτερα ένα γαμάτο live όπου θα χτυπάω το κεφάλι που δεν πρόλαβα παρά μια μαλακία που θα μετανιώνω τα λεφτά και το ταξίδι από σαλόνικα…
Το κακό είναι ότι δε θα μας ρωτήσουν.
εχεις δικιο αλλα πανω απ ολα για μενα μετραει η αποδοση της μπαντας(νταξει δεν ειπα να ακουγεται σαν το καζανακι της τουαλετας μας) ,αν σε κανει η μπαντα πανω στη σκηνη να κοπανιεσαι τι αλλο στον κοσμο…
Bravo panteli!
πληροφοριες απο μεσα ε? :roll:
Κάνε κι εδώ κάνα topic νύχτας :p!
Υπάρχει κάποιος πάντως που θέλει για κάποιο λόγο να πουλήσει το εισητηριο του ας στείλε ένα pm!
Καλά να περάσετε αυτοί που προλάβατε και να ξέρετε ότι θα σας μισώ αιώνια.
Χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει είχα κανονίσει σήμερα να πάω να πάρω εισητήριο και μου είπε τα νέα μια bitch στο tickethouse με απόλυτα σαδιστικό ύφος. Πήρα τικέτο πένταγκραμ μπας και παρηγορηθώ αλλά μπάαα.
Ρε σεις, οντως, μπορει να μυριζε σολντ-αουτ.
Αλλα 40 μερες πριν;;; 8O
Γαμω δηλαδη.
Παντως βλεποντας περιπου 2000 εισητηρια να εχουν πουληθει 40 μερες πριν, θα μπορουσαν σε συνεργασια με τη μπαντα να δουν τι μπορει να γινει.
Ε ναι όταν σου λέει ότι το φαζζ χωράει 1700 άτομα. Εγώ ο μαλάκας δεν είχα πάρει χαμπάρι που παίζουνε και πόσο μικρό είναι, έτσι την πάτησα.