Πάντως και πολλές άλλες συναυλίες ης περιοδείας τους είναι ήδη sold-out.
Στο site της DIDI έγραψαν για το sold out
“Η συναυλία των Kyuss Lives! την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 στο Fuzz Club στην Αθήνα είναι SOLD OUT!”
Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς επιπλέον εισιτήριο και θέλει να το πουλήσει; Ενδιαφέρομαι άμεσα!
Τέλος τα εισιτήρια; Μάλιστα…γαμώ θα περάσουμε πάλι…
Kι εγώ ενδιαφέρομαι για εισιτήριο, αν υπάρχει κάτι…
Κι εγώ ενδιαφερομαι σε περίπτωση που θέλει κάποιος να πουλήσει το εισητηριο του!
Όχι ρε πούστη, την πάτησα και δεν πρόλαβα να βγάλω! #-o
Τελικά από δω και πέρα στο thread θα ποστάρουμε όσοι δεν προλάβαμε να βγάλουμε εισητήρια και όχι αυτοί που θα πάνε στη συναυλία!
bump
Κοντεύει και αυτό το live. Βρήκα πρόσφατο setlist. Είναι από προχτές που έπαιξαν στη Νορβηγία
[SPOILER]
Gardenia
Hurricane
One Inch Man
Thumb
Odyssey
Conan Troutman
Freedom Run
Supa Scoopa and Mighty Scoop
Allen’s Wrench
Demon Cleaner
Fatso Forgotso
El Rodeo
100°
Encore:
Green Machine
Whitewater
Encore 2:
Spaceship Landing [SPOILER]Δεν είναι καθόλου κακό αλλά θα ήθελα και κάτι από Wretch π.χ. Love Has Passed Me By, Isolation [/SPOILER][/SPOILER]
Κλαμα.
Ήταν ανάγκη να το ποστάρεις αυτό;
Ιδέα μου είναι ή η απουσία του Homme ίσως κ να μη γίνει αισθητή τελικά;
kai sto Rockwave oi Kyuss Lives! eukairia gia osous den exoun ticket gia to fuzz club! (sry den exw ellinika)
μάλλον θα πάω rockwave να τους Δώ
νταξει ζηλευω λιγο, αλλα οχι που θα κατσω να σκασω!
καλά εννοείται ροκγουειβ, αλλά κάτι ακούγεται για δεύτερη μέρα ε…
Σίγουρο και επειβεβαιωμενο;
σιγουρότατο
Είδα Kyuss Lives χθές με 3 χιλιάδες εκστασιασμένους Βερολινέζους… ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές… που να ήταν κι ο Homme.
Ελπίζω μόνο οι συνθήκες του sold out να σας επιτρέψουν να το χαρείτε.
Αν έχουν full setlist στο Rockwave πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερα.
setlist info spoiler
[SPOILER]Μπάσιμο-πανικός με Gardenia, και τελευταία κομμάτια πριν το encore, El Rodeo και 100 degrees χωρίς διακοπή και σάλιο[/SPOILER]