Ο Josh δεν παίζει στα Fuzz αυτού του κόσμου πλέον :).
Για να μην παρεξηγηθώ, δε θέλω να πάει ο Homme στους Kyuss. Τον Oliveri στους QOTSA θέλω…
:D:D:D:D:D
και εγω με τον Oliveri στους QotSA ειμαι αλλα δεν μας χαλαει και το αναποδο!
Αυτό μάλιστα. Όλοι νομίζω το θέλουμε.
καλα…δεν το συζητω οτι ηταν γαμώ και θα τα ξαναπουμε καλοκαιρι με ετερους θεους μαγκνετ!!
αλλα το μονο που με χαλασε ηταν οτι…ουτε οι slayer τοσο γρηγορα!!λιγο παραπανω ψυχεδελια την ηθελα…πως τα πηραν ολα σβαρνα ετσι!!!
Λαιβάρα χτες!!! Ντάξει απίστευτοι. Ο ήχος στο Fuzz πρώτη φορά τόσο καλός. Κάγκελο ήμουν και ήταν σούπερ. Από πίσω μου έβλεπα γινόταν σφαγή :D:D Θα θέλαμε λίγα παραπάνω τραγούδια.
Το θέμα Homme Oliveri είναι μεγάλο. Εγώ θέλω και τον πρώτο στους Kyuss και τον δεύτερο στους QOTSA 8)
Μόλις γύρισα από Αθήνα…
Το λάιβ σπουδαίο,ο κόσμος καλός,και ο ήχος πολύ καλός!!!
Γενικώς γάμησε!!!
Περίμενα ένα demon cleaner στα τελειώματα να τρελλαθώ αλλά δεν πειράζει!!!
Πάμε rockwave τώρα 8)
Χαίρομαι που δεν το μετάνιωσες το ξύπνημα από τα χαράματα non serviam
Δεν πήγα. Θα τους δω το καλοκαίρι…
Κανα ντου εγινε;
τσουκου. είχαμε μείνει αρκετά άτομα έξω και κάπου πριν το τέλος καμιά 20αριά και δεν έλεγαν να μας βάλουν επειδή ήταν, λέει, φίσκα και θα ξαναέρθουν το καλοκαίρι. όχι τίποτ’ άλλο, αλλά είχε καλή ηχομόνωση το άτιμο το fuzz και ίσα που καταλαβαίναμε τα κομμάτια
το καλοκαίρι όσοι ξεμείναμε. άντε και με Homme σύντομα.
εδιτ/ και Reeder και Reeder!
τρομερο το λαηβ…1 ωριτσα και 20 λεπτα με αγαπημενα τραγουδια, με ενταση με el rodeo(ελα ηταν η αποκαλυψη της βραδυας μαζι με το whitewater), αλλα και με υπερβολικα πολυ κοσμο που με ταλαιπωρησε για να πω την αληθεια…παιδια που θελατε να μπειτε μεσα, νταξ υπηρχε κοσμος που δεν χωρουσε και εβλεπε, εχμ ‘‘ακουγε’’ οτι μπορουσε απο τον προθαλαμο, το ειδα οταν κατεβηκα απο τον εξωστη. τεραστια μαλακια! Το καλοκαιρακι μαζι με τους υπερτατους, θελω να μαι παλι εκει να τους δω και ισως να το ευχαριστηθω λιιιγο παραπανω με καμποση απλα παραπανω
Τα σπασε το λαηβ χθες!!
Καλός ήχος, καλό σετλιστ (αν και χωρούσαν κανα-δυο-τρια ακόμα), καλός ο Fevery, καλά απ’ όλα. Μόνο ζήτημα ότι σχετικά μπροστά που μανε γω ήταν κομματάκι στριμωγμένα, ακόμα και στο moshing. Και όχι με την φυσιολογική έννοια. :b Αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Freedom Run και El Rodeo γαμησαν τα πάντα, για πλάκα.
Αλήθεια, είδα καλά ότι πριν το λαηβ τα μπλουζάκια είχαν 20 και μετά 25? Ή έπαιξε παραισθηση μετά από Spaceship Landing/ Green Machine?
Το καλοκαίρι στο χωράφι, για τη δεύτερη γύρα
…
το μαγαζι παντως ειναι τραγικο
εντάξει είδα κάτι βίντεο απ’ τη συναυλία και ναι ήθελα να σπάσω την οθόνη και να μπω μέσα
Ακόμα με πονάνε τα χέρια μου από το σπρώξιμο :lol:.
χαχα, και εμένα με πονάει το αριστερό από το σπρώξιμο στα κάγκελα :lol::lol:
ΛΑΙΒΑΡΑ, το σκέφτομαι σοβαρά να πάω και το καλοκαίρι για μια δεύτερη γύρα και για monster magnet \m/
Κυριακή απόγευμα και μόλις γύρισα από μια ωραία βόλτα στην παραλιακή της Θεσσαλονικης. Η εβδομάδα αυτή για εμένα ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν μια εβδομάδα που το τελείωμα της θα μου χάριζε μερικές όμορφες στιγμές απόδρασης ας πούμε από τον μαγικό κόσμο των μαθηματικών και της φυσικής που είχε αρχίσει ξαφνικά να γίνεται τόσο βαρετός και μονότονος.
Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα ήταν αυτή που θα έβλεπα τους Kyuss. Τι είναι οι Kyuss για εμένα; Ίσως ακουστεί τόσο χαζό και παιδικό, αλλά η μπάντα αυτή είχε γράψει ένα Blues for the Red Sun. Το άλμπουμ που με έκανε να δω λίγο διαφορετικά τη μουσική που άκουγα μέχρι τότε, δραπεντέυοντας από τα στενά του black/death. Δεν με απελευθέρωσε, αλλά με έκανε να στραφώ σε μια μουσική που τη θεωρούσα ξεπερασμένη και να δω ότι με κεφράζει επίσης όπως και κάθε άλλη μουσική που προτίμησα να ακούω. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η μπάντα και αυτό το άλμπουμ με άρπαξαν από το κεφάλι και με ανάγκασαν να δω κάτι άλλο.
Ο καιρός λοιπόν δεν περνούσε μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης που θα έμπαινα στο καράβι για να ανέβω στην Αθήνα. Θα έβλεπα τους Kyuss! Ή μάλλον κάποια μέλη των Kyuss να παίζουν τα κομμάτια τους.
Οι Kyuss ξανά στο δρόμο. Φωνές και γιουχαρίσματα από τη μια, οργασμοί από την άλλη. Τώρα τι; Ποιός έχει δίκος και ποιός άδικο; Έλαμουντε; Το νόημα όμως του όλου θέματος πως έχει; Το νόημα λοιπόν βρίσκεται στο κομμάτι και όχι στο ποιός βαράει την εξάχορδη. (Αλήθεια;) Το κομμάτι ακόμα και από μια μπάντα γυμνασίου, αν παιχτεί όπως πρέπει και του δωθεί η ψυχη που χρειάζεται, θα βγάλει όλα του τα vibes. (Ε ναι!)
Με αυτή τη σκέψη έδωσα και εγώ προχτές δειλά δειλά του εισιτήριο μου για να μου το ξεσκίσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα μια δυσλεκτική ντουλάπα. Μπαίνω στο fuzz κατά τις 9 και στο χώρο μπροστά από τη σκηνή να επικρατεί το αδιαχώρητο. Ανεβαίνω στον εξώστη. Και εκείνη την στιγμή βλέπω έναν τύπο να κατεβάζει το τελευταίο κομμάτι ενός drum set από τη σκηνή. -Είχε support πριν; -Ναι κάτι παλικάρια. Εκεί ακριβώς η καλά θαμμένη μου άποψη που λέει ότι για να περάσεις καλά σε μια συναυλία, θα πρέπει να πας μόνος σου και να μην περιμένεις κανέναν ήρθε και έδεσε μέσα στο κεφάλι μου.
Ένα πρόχειρο τελευταίο sound check και τα φώτα σβήνουν. Μετά από μια 2λεπτη intro μαλακία ανεβαίνουν. Οι πρώτες νότες του Gardenia είχαν παιχτεί και ένα κύμα ανατριχίλας με είχε διαπεράσει. Hurricane, Thumb, One inch Man και το ένα ερχόταν μετά το άλλο. Η μπάντα ήταν πάνω στη σκηνή και γούσταρε αυτό που γινόταν εκείνη τη στιγμή και η απουσία του Homme δεν είχε γίνει αισθητή εκ πρώτης όψεως. Ο Fevery μπορούσε παιχτικά να τον αντικαταστίσει άψογα. Αλλά η κιθάρα είναι μελωδία. Και εκτός από ξερές νότες, θέλει και συναίσθημα. Και αυτό ακριβώς ήταν αυτό που έλειπε προσωπικά από αυτό το live. Έλειπε αυτό το vibe που ήθελα να βγάλει. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω κατά πόσο θα έβγαινε αν ήταν εκεί ο Homme. Το θέμα είναι όμως ότι η μηχανή των Kyuss λειτουργεί, αλλά όχι κανονικά. Οι φθορές του χρόνου έχουν αποτυπωθεί πάνω της και αυτό στο live ήταν ξεκάθαρο. Το σκουριασμένο σίδερο, τα ιμιτασιόν ανταλλακτικά και η έλλειψη σωστών καυσίμων επιτρέπουν την ποιοτική αναπαραγωγή, αλλά σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για την δημιουργία προιόντων ισάξιων με αυτά του παρελθόντος.
Η απόδοση της μπάντας ήταν αρκέτα καλή. Σε κάποια σημεία άψογη σε κάποια άλλα έχανε. Όσο για τον ήχο θα αρκεστώ να πω στό ότι ήταν καλος έως αρκετά καλός στο σημείο που ήμουν εγώ και ότι ο εξαερισμός εκεί έκανε τα μικρά του θάυματα.
Green Machine και μας καληνυχτίζουν. Τι μου έμεινε τελικά από αυτό το live; Η απάντηση είναι χαρά! Όταν τελείωσα γελούσα σαν μαλακισμένο και ας μην είχα πάρει αυτό που ήθελα. Μπορεί να ξεκίνησα να πιω μια Dominus Triple και στο δρόμο να βρήκα ένα ψυγείο γεμάτο Heineken. Αλλά ήταν γεμάτο! Και τουλάχιστον μέσα δεν είχει μπύρα τύρανα. Αλλά δεν πειράζει…αφού αυτό έχουμε, αυτό θα πιω!
Δεν ήταν το live για το οποίο θα μιλήσω στα παιδιά μου, αλλά ήταν το live που μου χάρισε μερικές στιγμές χαράς και συγκίνησης ακούγοντας αυτά τα κομμάτια από τους δημιουργούς τους. Ο σβέρκος μου ακόμα το ξέρει πόσο ξενερομένος ήμουν εκείνη τη στιγμή!
Ξεδιψασμένος και ως ένα βαθμό χαρούμενος σε μερικές μέρες θα επιστρέψω στο Ηράκλειο.
Cheers!
Οι Kyuss έπαιζαν και στην Θεσσαλονικη;
Οχι δυστυχώς