Αν έπαιζαν όμως θα ανέβαινες, ε;
Ναι και θα έπαιρνα και κόσμο από διάφορες χώρες μαζί μου
http://rocking.gr/live/Kyuss_Lives_Drive_By_Wire_@_Fuzz_Club_250311/9339/
“Σημείωση: Θα ήθελα να αναφέρω -διατηρώντας μια μικρή επιφύλαξη- το γεγονός ότι πριν ξεκινήσει η συναυλία στο επίσημο merchandising της μπάντας μέσα στο Fuzz τα t-shirts πωλούνταν για 20 ευρώ, ενώ μετά το τέλος της η τιμή τους ανέβηκε στα 25. Δεν ξέρω αν για αυτό οφείλεται η υποτίμηση του ευρώ στη διάρκεια του live, αλλά σίγουρα δεν είναι μια κίνηση που δείχνει σεβασμό προς τον οπαδό.”
Δεν το πήρα χαμπάρι. Πάντως όταν μπήκα στο fuzz, πάνω από τον πάγκο με τα μπλουζάκια έγραφε με μεγάλα γράμματα 20?. Αν όντως ισχύει αυτό είναι ντροπή
Μάγκες,η αλλαγή τιμής δεν έγινε μετά το λάιβ…έγινε λίγο πριν αρχίσει…
προφανώς είδαν ότι υπήρχαν πολύ ενδιαφερόμενοι,και το δόρθωσαν και με μαρκαδοράκι [-X
edit:είδα ότι ήταν 20 ευρώ,πάω μέσα να το σκεφτώ αν θα πάρω,και όταν βγαίνω μετά από κανά 5λεπτο έχοντας αποφασίσει βλέπω μια κοπέλα να την ‘λέει’ στην υπάλληλο που ανέβασαν την τιμή.Κοιτάω πάνω,και βλέπω ένα handwritten 5άρι στην θέση του 0.Φυσικά δεν πήρα…
Εγώ όταν έφευγα είδα ότι έγραφε 25… Τραγικός όποιος το έκανε.
Εγώ έφτασα κατα τις 9 και είχαν 25?..
Απλά ελεεινό πάντως αν πιο πρίν είχαν 20 και έγινε αλλαγή στο ενδιάμεσο…
20? είχαν στις 7μιση, και πάλι ακριβά (και όχι κάτι το ιδιαίτερο) ήταν. Δεν το πρόσεξα το 25ρι βγαίνοντας, απλά απαράδεκτο. Το θέμα είναι αν στο merch ήταν άνθρωποι του συγκροτήματος ή της Didi…
Οπότε, έπαιξε αλλαγή στις τιμές… τουλάχιστον δεν είχα παραισθήσεις :b
Κατα τ’ άλλα ωραίο το ρεπορτ, και πολύ πραγματικό αυτό για το Demon Cleaner που ξελαρυγγιαστηκε κόσμος. Ας ελπίσουμε να μας κάνουν την τιμή να το παίξουν το καλοκαιρι.
Δε νομίζω να το έχουν παίξει κάπου πάντως μέχρι στιγμής.
όταν μπήκα κατά τις 9 παρά κάτι, είχαν 25άρι…πάρα πολύ ακριβά για 1 τ σερτ
στο μερτσ ήταν οι εργαζόμενοι του ticket house
δεν νομίζω όμως να πήραν πρωτοβουλία μόνοι τους
σύμφωνα με [B]αυτό το site[/B] το έχουν παίξει σε 3 από τις 17 φετινές τους συναυλίες… μακάρι να το παίξουν και εδώ το καλοκαίρι…
H αλλαγή με τις τιμες παντως ισχύει.Οταν ανοιγαν οι πόρτες επαιρνα μπλουζάκι με 20.Μετα το live είδα 25 με μαρκαδόρο.Πάντως δεν μπορεί να πήραν απόφαση από μόνοι τους άτομα της didi/ticket house χώρις την άδεια του management της μπάντας.
Επίσης όσοι δεν ήσασταν εκεί, μην περιμένετε official merchandise Kyuss το καλοκαίρι. Μόνο Kyuss Lives! έγραφαν όλα τα t-shirts δυστυχώς.
Για Demon Cleaner δεν ξέρουμε τι παίχτηκε και ενώ στις αρχές το έπαιζαν μετά το έκοψαν εντελώς. Ο Garcia το καλοκαίρι το είχε πει πάντως.
πραγματικά έλεος… [-X[-X[-X
δεν παίζουν Demon Cleaner??? ξενέρα…ελπίζω το καλοκαίρι να το παίξουν…:papas::papas::papas::papas:
Αυτο το παρατήρησα και εγω. Απλά τραγικό και άθλιο. Φυσικά δεν μου ήταν και ότι καλύτερο να δώσω 25 ευρώ για μια μπλουζα. τίμησα όμως τον πάγκο έξω…
παρομοίως εκει μάλιστα συνέβαινε το αντίθετο…15 τα είχε και αμα εκανες “μαζικες αγορες” σου εκανε και εκπτωση χαχα
είναι λίγο άσχετο αυτό που θέλω να ρωτήσω, αλλά παίρνω αφορμή από αυτά που γράφονται στις τελευταίες σελίδες.
Ξέρετε τι παίζει με τα merch στις συναυλίες; Δηλαδή, η μπάντα παίρνει τα χρήματα ή παίζει κάτι άλλο; Κάποιοι είπαν πριν ότι στο πάγκο μέσα στο fuzz ήταν άτομα της didi. Η didi και η κάθε didi έχει πάρει τα μπλουζάκια από την μπάντα και τα πουλάει όσο θέλει αυτή; σε άλλες συναυλίες έχω δει μέλη της μπάντας να πουλάνε τα μπλουζάκια ή τέλος πάντων κάποιο δικό τους άτομο.
και κάτι ακόμα
Δεν δίνουν ποτέ απόδειξη για ότι αγοράσεις. Γιατί; αν ζητήσω, δεν είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν; :-k
Και χωρίς να ζητήσεις είναι υποχρεωμένοι.
Στον πάγκο μιλούσαν ελληνικά πάντως…
Έχω την εντύπωση πως η απόφαση ήταν καθαρά της didi.
Τονίζω,η αλλαγή της τιμής έγινε ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΪΒ
Καμιά μέρα θα βρεθείς να κολυμπάς με τα ψάρια με αυτά που ρωτάς
[B]Συνήθως [/B] η μπάντα κάνει κουμάντα με τα merch , εκτός και αν έχει γίνει άλλη συμφωνία ( π.χ. ποσοστά ή κάτι άλλο)
:lol::lol: λες ε
και εγώ το φοβάμαι ότι θα γίνει αυτό, αλλά τι να κάνω :dunno::dunno: Θέλω να μάθω και είναι γνωστό ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα 8)
ήσουν και εσύ kyuss? δε μας είπες πως το βρήκες το live?