τσου δεν τους είδα. έμεινα βράχος ηθικής και ακεραιότητας και προτίμησα να φύγω το τριήμερο ,αλλά λογικά θα τους δω στη μαλακάσα. είμαι περίεργος πάντως να ακούσω τον fevery πως δένει με τους υπόλοιπους.
Ε αμα ξελαρυγγιαστικε ο κοσμος σταντε θα το παιξουνε και στην μαλακασα…αμα ειδαν οτι τους αρεσε γιατι να μην το παιξουνε??
Απόδειξη πήρα νομίζω στη μπλούζα για Paradise Lost, χωρίς να ζητήσω καν. Και ήταν οι ίδιοι και τις δυο φορές στο merchandise. Δεν θα μπορούσαν νομίζω να κόβουν αποδείξεις για το ίδιο προϊόν με δυο διαφορετικές τιμές στην ίδια μέρα
Για σπάσιμο Να παίξουν το τελευταίο από το sky valley το bonus αν είναι μάγκες
για ποιο κομματι λες?
Το lick my doo λέει… ΧΑΧΑ!
Απ’ οτι διαβασα στο ρεπορτ, λεει παιξανε Whitewater αντι για Demon Cleaner.
Αν ισχυει, οποιος χαλαστηκε, ειναι γκεη.
Κι εγώ συμφωνώ. Το Whitewater ήταν το highlight της συναυλίας, πρόκειται δε περί ανυπέρβλητου έπους.
Αν παιζαν Demon Cleaner αντι για Whitewater στις αλλες συναυλιες,τοτε ειστε απιστευτα κωλοφαρδοι που το ακουσατε,τι γκρινιαζετε.Το κομματι ειναι τερατωδες επος,και το ντημον εμενα προσωπικα δεν με συγκινει τοσο πολυ.
αλλά μετά την έναρξη εισοδου του κόσμου
Το Whitewater προφανώς και δε χάλασε κανέναν. Αντιθέτως. :b
Απλά θα μπορούσαν χαλαρά να έβγαιναν μετά το (λίγο) 80λεπτο, να παίζανε για κανονικό ενκορ Demon Cleaner και θα φεύγαμε όλοι με ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο απ’ το φαζζ. Δεν είναι δα και κάτι παράλογο, απο κάτω μέχρι να αρχίσουν να μαζεύουν τα πραγματα, μια χαρά we-want-more-βαβούρα γινόταν. Αλλά νταξ, υγεια, να χουμε να περιμένουμε και κάτι για το καλοκαιρι.
Ρε γκρινιάρηδες, τα ίδια και τα ίδια τόσες σελίδες… [-X
Πήγε λέει το t-shirt από 20 -> 25 Ε κατά τη διάρκεια του show.
Ξεκάθαρη πουστιά αλλά να πω κι εγώ κάτι που δεν πήγα?
Αν είχα δώσει 35 Ε για το εισιτήριο, προσωπικά δεν θα αγόραζα ούτε πασατέμπο αν πούλαγαν στο merch!
Αρκετά εκμεταλλεύεται το fanboy-λίκι μας o Garcia και η παρέα του…
Μου θέλετε και μπλούζα, καταναλωτικά όντα…
Κατά τ’άλλα, σας παίξανε Odyssey και Spaceship Landing (ολόκληρο?) ρεεεεε ! Ξυπνάτε!
Πάντως, επειδή κάποιος το ψέλισε…όντως η φωνή του Garcia δεν ακουγόταν πολύ καθαρά?
Οι υπόλοιποι περιμένουμε το καλοκαίρι με μπύρες ανά χείρας…
Ούτε στα παλιά βίντεα από λάιβ ακουγόταν δυνατά η φωνή του Garcia.Εγώ μια χαρά την βρήκα
Ναι το ξέρω, γι’αυτό το είπα. Και το καλοκαίρι ως Garcia Plays Kyuss το ίδιο βιολί ήταν.
Απορώ αφού το έχει ακόμη με τη φωνή του ο Γιαννάκης, γιατί αυτή η “ανασφάλεια”?
Ανέβασε το volume φίλε ηχολήπτη!
Ακριβώς,και αυτό που υπονόησα με το bold ήταν ότι η αλλαγή δεν έγινε με βάση την απόδοση του λάιβ ή κάτι παρόμοιο (:p) αλλά ξεκάθαρα για τις πωλήσεις…